Astroloji & Burçlar Kova burçlarının en anlaştıkları burç hangileri? uu4uj3hko Takip Et Yoda Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Kova burçlarının en anlaştıkları burç hangileri? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BartaKulesi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% İkizler +1 yıl Ben ikizler burcuyum kardeşim kova. Çok iyi anlaşıyoruz sanki kardeşim değil kankam gibi. Her gün gırgır şamata ama ciddi bir olayda hemen masa kurulsun mantıklı düşünülsün falan her şeyi yapabiliyoruz 0 0 Yorumla
Disiaslanımben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 87% Başak +1 yıl Kovalar sadece kova ve basaklarla anlasabılır 0 3 Yorumla f6t1g Başak +1 yıl Ama başaklar kovar ile zor anlaşır Yorumla uu4uj3hko Terazi +1 yıl kovalar basaklarla anlasamiyor yaziyor heryerde Yorumla Disiaslanımben Başak +1 yıl Yazarlar onlar boş ver Yorumla
siaais Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Koç +1 yıl Kova burcuyla kusursuz geçinebilecek tek insan tipi umursamaz, tınlamaz, eğlencesine yaşayan biri olmalı 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 31 , eic 47% Akrep +1 yıl Kısa vadede tüm burçlarla iyi, uzun vadede tüm burçlarla kötü :-D 1 2 Yorumla asdfghjklasdfgjsks Kova +1 yıl O kadar doğru ki Yorumla BeyazMamba Akrep +1 yıl @asdfghjklasdfgjsks Teşekkürler. Yorumla
ahmetyasinakturk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% İkizler +1 yıl Benim yükselenim kova. Ondan kafam bu kadar güzel galiba 0 0 Yorumla
Aysel22234 Takip Et Xper 1 Yaş: 20 İkizler +1 yıl Kova burclarini pek sevmem ikizler burcuyum ben. Biliyorum. Benide sevmeyen vardir elbet ama Kovalar benimle iyi anlasiyor. 🙂 0 0 Yorumla
SextraOrdinary Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 68% Akrep +1 yıl İkizler terazi ile mükemmel uyum sağlar. 0 1 Yorumla bırakamıyorum7 Boğa +1 yıl Katılıyorum İkizler terazi iyi uyumlu Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 13,2b cevap paylaştı. Yengeç ve ikizler 0 0 Yorumla
Odunumsuİnsan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 98% Kova +1 yıl Kim anlayışlı ise onunla anlaşır 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Master Yaş: 30 Kova +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 944 cevap paylaştı. Kimseyle anlaşamazlar 0 0 Yorumla
cengiz____ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% Kova +1 yıl Başak olabilir 0 2 Yorumla Merve12f Başak +1 yıl O kovaya ben dünya değer verdim ama asla karşılığını alamadm 😏 Yorumla cengiz____ Kova +1 yıl Sen başak mısın Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 363 cevap paylaştı. Yengeç bence 0 0 Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Başak +1 yıl Başak bence 0 2 Yorumla uu4uj3hko Terazi +1 yıl heryer de basakla anlasamaz aala yaziyoe Yorumla yanlizderya26 Başak +1 yıl Anlasir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben ikizler burcuyum kardeşim kova. Çok iyi anlaşıyoruz sanki kardeşim değil kankam gibi. Her gün gırgır şamata ama ciddi bir olayda hemen masa kurulsun mantıklı düşünülsün falan her şeyi yapabiliyoruz
Kovalar sadece kova ve basaklarla anlasabılır
Ama başaklar kovar ile zor anlaşır
kovalar basaklarla anlasamiyor yaziyor heryerde
Yazarlar onlar boş ver
Kova burcuyla kusursuz geçinebilecek tek insan tipi umursamaz, tınlamaz, eğlencesine yaşayan biri olmalı
Kısa vadede tüm burçlarla iyi, uzun vadede tüm burçlarla kötü :-D
O kadar doğru ki
@asdfghjklasdfgjsks Teşekkürler.
Benim yükselenim kova. Ondan kafam bu kadar güzel galiba
Susup alttan alan hep sensin diyen kimse onu sever anlaşır
Balık, kova içinde su olursa balık yüzer tespitim mantıklımı?
Kova burclarini pek sevmem ikizler burcuyum ben. Biliyorum. Benide sevmeyen vardir elbet ama Kovalar benimle iyi anlasiyor. 🙂
Terazi
Hangi burç acaba gerçekten
İkizler balık terazi diye biliom
İkizler terazi ile mükemmel uyum sağlar.
Katılıyorum İkizler terazi iyi uyumlu
Yengeç ve ikizler
Kim anlayışlı ise onunla anlaşır
Yine kova Burcu
Teraziler bence
Kova ile terazi uyumu başka hiçbir burçta yok.
Kimseyle anlaşamazlar
Kova, aslan, terazi yay
Boğa
Balık hariç
Basak
Başak olabilir
O kovaya ben dünya değer verdim ama asla karşılığını alamadm 😏
Sen başak mısın
Yengeç bence
Balık olabilr😅
Aslan burcuymuşş
Başak bence