Flörtünün yakın arkadaşından hoşlanmak?

Lütfen hemen yargılamayın önce bir okuyun. Şöyle söyliyim yılbaşında kız arkadaşım ve iki arkadaşı (erkek) beraber cluba gittik biri mehmet biri fatih neyse fatihle daha önce bir kere aynı ortama gelmiştik ama hiç beğenmemiştim ısınamamıştım çıkmam demiştim arkadaşıma neyse yılbaşında hep beraber dans edip normal eğleniyoduk sonra kafalar güzel olunca bizim mehmetle muhabbetimiz başladı tanıştık dans ettik sonra biz o günden bu güne yılbaşından beri bu mehmetle konuşuyoruz mehmet ve fatih yakın arkadaş. Fatih gerçekten çok ağır bir insan mehmet ise daha sayko bir insan öyle söyliyim ve nasıl oldu bilmiyorum fatih benim aklımdan çıkmıyor ya resmen benim için imkansız daha önce hiçbir konuştuğumun arkadaşı aklıma girmemişti yan gözle bakmamıştım susmak zorundayım çaresizim asla duygularımı itiraf edemem kendime bunu yakıştıramam fatihinde bana ilgisi var bu mehmet yokken ilk fatihle tanıştığımda belliydi hatta kız arkadaşıma imalı imalı konuşmuştu hani ben itiraf etsem oda arkadaşı için susar bişey diyemez kafam çok karışık napıcam şaka gibi gerçekten. Ayrıca mehmet eski sevgilisiyle arkadaş ve konuşuyolar ben bu yüzden konuşmayı kesmek istediğimi söylemiştim ondan bana hayır gelmez ama fatih gerçekten uzun süreli çıkmayı düşünebileceğim adam gibi adam. Aklımm duygularım kafamm çok karışık! :(
Flörtünün yakın arkadaşından hoşlanmak?