• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Erkeklerde/kadınlarda çekici bulduğunuz kişisel ve fiziksel özellikler neler?

duruduyarli
duruduyarli Takip Et
Master Yaş: 26
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
02
Yapay Zekaya Sor
Kitap okuması korumacı sahiplenici kıskanç olması 🙈 benden uzun olması (1.64 boyundayım) gibi gibi...
Ya siz?
Erkek Soruları Kadın Soruları Fizik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• BloodyGamer
    BloodyGamer Takip Et
    Mentor Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı.

Çekici bulduklarım:

- Mutlak Gamer Kadını olmalı. Oyun konsolu sahibi olacak ve oyunlardan anlayacak. Oyunu hayatın eğlencesi ve felsefesinde hakim olacak. Sadece Cs Go, Pubg veya lol oynamayacak.

- 1.65 boyundan uzun olmayacak. Minyon kadın candır arkadaş.

- Değişiklere açık olacak ve karşı tarafı olduğu gibi kabullenmeyi bilmeli.

- Sosyal yönü değil Gamer yönü fazla olmalı. Aktivite yapacağımızda birbirimizin ayrılmayan parçası gibi hep beraber yapacak bir karakterde olmalı.

- Sigara veya alkol kullanabilir lakin abartmalı şekilde değil.

- Sarışın olmayacak. Sarışın kadın fobim var.

- Yengeç burcu birisi olmamalı.

- Tatlı tripleri olan fazla kıskançlığı olmayacak, zaten sadık birey olmaya adayım.

- El ve Ayakları bakımlı ve güzel olmalı.

- Makyajı sevebilir.

- Balık etli veya kilolu olmasın

- Korku film ve yabancı dizi takipçisi olacak.

- Renkli gözlü olmasın, sevmem.

- İlişkiyi abudik gubidik değil ciddi düşünen olmalı.

- Mümkünse aldatmasın, aldatılmak lanet bir şey.

- Teknolojiden anlamalı.

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

110 üzeri ölçülerde toto, 85 üzeri ölçülerde dik memeler, 55-60 bandında ince bel, köfte dudaklar, itaatkar yapı, empati yeteneği gelişmiş bir bünye, inat ve kincilikten yoksun bir ruh..

1
    2 Yorumla
    • yatyatuyu
      yatyatuyu
      +1 yıl

Aga playstation da oyuncu mu yapıyon 😊

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

Haci bulursan bize de goster boyle hatunu🤣🤣🤣🤣

Yorumla
  • BlueCrazyy
    BlueCrazyy Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 69%
    +1 yıl

Zeka benim icin en onemli cekicilik unsuru onun disinda fizilsel. Olarak da esmer ten cekici geliyor🙈

3
    60 Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Böyle söyleyince her şey çok basit de. Ama bu özelliklerde birini bulunca bile yan çiziyorsunuz. O ne olacak?

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

Sapyoseksuel olan kisilerin zeka seviyesi normal insanlardan bir tik daha ust seviyedeymis

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@kronikdepresif kendisini sapyoseksüel olaral nitelendirmedi ki. Demek ki dış görünüşe de bakan birisi. Sapyoseksüeller sadece zekadan etkilenirler. Dış görünüş faktörü olmaksızın.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke nerden biliyosun genelleme yapmasan mi acaba😠

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke zeka en onemli cekicilik unsuru demis. Sapyoseksuellerde zeka onceliklidir zaten

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@kronikdepresif pek sanmam ama zeka benim icin asiri onemli ve dikkat cekici elbette herkes zekasi iyi seviyede olsun ister ama ben bu konuda biraz daha fazlasini istiyorum sanirim 🙈🙈🙈🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Özür dilerim aslına bakarsan öfkem sana değil ama bundan o kadar sıkıldık ki. Herşey maalesef ki görünüşten tipten ibaretmiş gibi bunları söyledikten sonra yok olmaz ık mık yapan insanlardan gına geldi. Yıllardır değişmeyen bir şey bu.

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

Ben de zekaya onem veririm
      Mesela tanisma asamasinda oncelikle konusma sekline konuştuğu konulara ve bu konularda ki bilgisini kafamda inceden tartarim. Yazim sekline bile dikkat ederim. Konustugu dili duzgun yazabilmesi gerekir en azindan

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke herkesin kriteri farklı

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@BlueCrazyy Biraz daha fazlası derken? Yani çok aşırı zeki olmasını istiyorsun. Peki bu insanla nelerin ortak olmasını istiyorsun? Yani zeki olup gıcık birisi de olabilir Sherlock gibi sosyopat da olabilir.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke oncelikle kriterine uydugunu dusunuyor olabilirsin ama belki karsindaki ayni fikirde degildir? Yani ayni kriterlere sahip binlerce kisi olabilir ne yapsin hepsine mi evet diyecek? Demek ki oncelik belirleyici ve vazgecilmez unsur olan ve fakat bunun yaninda elbette baska bir etkilesim de gerekebilir bunun da bilincalti ile iliskisi var bunun icin hic kimseyi suclayamayiz degil mi?

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@kronikdepresif zaten kucuk minnacik ayrintilar ipuclari kisinin ilk bes on dakikalik sohbeti girizgahi kivilcimi yakmissa olay ordadir yok zeka piriltisi bile gorunmuyorsa ilelebet kardesim olur o kisi🙈🙈🙈 zeka salt var oldugunda degil dogru kullanilabilmis oldugunda cekici oluyor benim penceremde😊😊😊

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

Kesinlikle
      Herkeste var belli olcude bir zeka
      Onemli olan o zekayi kullanip kivilcimi yakabilmek :)

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Tabi ki öyle. Ancak bütün bunların yanında başka şeyler de var ve bunlar da bizde yok demek ki. Ama ben her şeyin hayırlısının olduğuna inanıyorum. Biraz fatalist bir yaklaşım sergiliyorum. Ancak canımı sıkan biz de karşımızda zeki insanlar ararken o kadar boş insanlar çıkıyor ki bazen... Can acıtıcı... Duygusallık, romantizm bunlar da önemli faktörler bence. Hayat perspektifi, ortak tecrübeler, ortak kültür... Çok şey var aslında bir insanla anlaşabilmek için. Ancak nasıl oluyorsa bunların hepsinden yoksun olunabiliyor bazen insanlarla.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke cok asiri olsun dahi olsun kafasinda degilim kendini gelistirmis ve zekasini dogru sekilde kullanabililiyor olmasi gerekli benim icin.. Ben okumayi ogrenmeyi bilmeyi seven biriyim karsimdaki kisinin de ufak ufak da olsa her konuda soyleyecek bir kac ozgun cumlesi olabilmesini beklerim bilgisi yoksa dahi pratik zeka sahibi birinin bana vay bee dedirtebildigi bir iliski bicimi benim icin ideal bir durumdur.. Yani hayran birakabilmesi deli gibi tartisabilecegim yahut her manada akil. Alip destek gorebilecegim bir insan bulmak isterim zekanin biraz fazlasindan kastim budur😊😊😊

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Çok güzel açıkladın ya. Arkadaş için de aynı kriterlerin geçerliyse arkadaş olabilir miyiz? Zeki insana hasret kaldım resmen. Körelip gideceğim...

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke ben zekiyim demedim zekayi cekici bulurum dedim🙈🙈🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Zekayı çekici bulmak, zekaya hayranlıktandır. Zekaya hayranlıksa ona ulaşma arzusunu tetikler. E bu da dolaylı olarak insanın zeki olmaya çalıştığının, araştırdığının, bilgi kazandığının ve zeki olduğunun göstergesidir.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke zeka arastirmayla artirilabilen bir sey olsaydi keske var olandan fazlasi mumkun olmuyor ne yazik ki ve ben aman aman bir zekaya sahip degilim ne yazik ki🙈

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

Kultur duzeyi ile zeka duzeyini karistirmamak gerekir :)

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Üzgünüm ama zeka artabilen bir şey... Kapasite dediğimiz şey farklı olabilir ancak zeka artan bir şey. Zeka beyni kullanabilme yeteneğidir. Ve her yetenek gibi bu da geliştirilebilir. Beyinle ilgili inan çok şey geliştirilebilir. Kendine bir sınır koyarsan gelişimini engelleme... Daha ileriye gitmeye çalış...

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Üzgünüm arkadaşlar ama bu benim ilgi ve meslek alanım...

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke cok merak ettim nedir o meslek?

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Genetik...

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke zeka gelistirilebilir olsaydi zihinsel engellilerin tedavisi mumkun olurdu
      Zeka insanin cabasiyla gelisecek bir kavram degildir. Oyle olsaydi herkes profesor olmaliydi
      Cok calisip basarili olamayan ogrenciler de buna ornektir.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Aslında sadece genetik değil Moleküler Biyoloji ve Genetik... Evrimsel gelişimler falan da var tabi. Bütün bunları öğrenirken bazı yeteneklerin daha kısa sürede geliştiğinin farkındayız. Tabi çok büyük bir ilerleme göstermeseler de yine de azımsanmayacak bir gelişme gösteriyor.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@kronikdepresif üzgünüm ama zihinsel engel anne karnında oluşan bir doku deformasyonundan dolayı oluşur ve tamamen doğuştan gelen bir gelişim bozukluğudur. Yapı bozukluğu...

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Aslına bakarsan zeka gayet de gelişebilen bir faktör. Buna örnek olarak şu da verilebilir. Bazı insanlar doğuştan mucit olabiliyorlar. Herhangi bir eğitim almadan bir şeyleri keşfedebiliyorlar. Ancak bir çoğumuz zamanla bize verilenleri öğrenerek kendi aşamalarımızı yükseltiyoruz. Ve aslında hepimiz yeterince zeki olsak zaten öğretilerin hepsini bir anda okuyunca öğrenirdik ancak beyin zamanla gelişim gösteren bir organ. Bu konuda bir çok tez var bence bir göz at.

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke bahsettigin dogum oncesi sebeplerdir.
      Peki ya dogum sonrasi olusan zeka engeli?
      Sonuc olarak zeka kapasitenin ustune cikamaz.
      Kisilerin beyni kullanma yetisi farklılık gosterir ve kendi kapasitesi kadar yapabilir. Konu bu olmamakla beraber insanlar karsi cinste zeka kriterini oncelikli tutabilir. Konuya giris sebebin de bunun ilk ilk kriter olamayacagi yonundeydi

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Bu yüzden eğitim yıllarca zaman alıyor. Bir bebekle bir yetişkinin zekası aynı mı sence? Zekanın yoksunluğu değil aslında buradaki konu. Sadece onu kullanma biçimini öğrenmek ve ona bir şeyler öğretmek. Bu arada öğrenci konusunda verdiğin örnek oldukça yanlış. Çünkü bizim eğitim sistemimiz yanlış. Öğretmiyoruz ezberletiyoruz... Haliyle zeki olmadığunı düşünen insanların olması normal.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke kapasite artirmak var olani en ust duzeyde kullanabilmek belki ama var olanin uzerine cikmanin mumkun olabilecegini hic ama hic sanmiyorum nitekim mesela piyano calabilmek her ne kadar beceri kazanmak calismakla iliskili olsa dahi belli ozelliklere sahip olmak da cok onemlidir ben ne yaparsam yapayim uzun ince parmaklari olan biri ile bu konuda yarisamam nihayetinde piyano calabilmek parmak sekline de baglidir genetiginde ve dogustan belli bir zeviyede olan zekayi ne yaparsan yap dahi yapamazsin bunu yapabilmek mumkun olsaydi herhalde devletler insanlari dahi seviyesine cikartmak icin atilimlar gerceklestirirdi var mi peki boyle bir calisma bildigin? Ben henuz rastlamadim kaldi ki kapasitemi gelistirmiyorum kendime sinirlar koyuyorum demedim bilmeyi ogrenmeyi severim cok severim ama naparsam yapayim belli bir sinirlandirma doga ve Yaratici tarafindan otomatik olarak tanimlanmistir bunun otesine gecilebilecegini hic mi hic sanmiyorum

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@kronikdepresif Doğum sonrasında zeka engeli genellikle beyinin aldığı fiziksel veya kimyasal bir hasardan dolayı meydana gelir. Yani yine yapısal bir bozukluktur. Sorun da burada başlıyor. Kapasite dediğimiz şey artabilen bir şey. Bu konuda tezler ve makaleler okudum. Teknik terimlerle yormayacağım. Sadece kapasite artabilir bir şeydir ancak onun da artma sınırı vardır. Beyni kullanma yetisine zeka diyoruz. Zeka tabiki farklılık gösterir. Çeşitli metodları vardır zekanın türüne göre öğrenmede... Konu bu olmamakla beraber insanlar karşı cinste zeka kriterini ön planda tutabilirler ancak sadece sapyoseksüeller bunu tek kriter olarak kabullenebilirler. Konuya giriş sebebim de bunun TEK kriter olamayacağı yönündeydi. İyi akşamlar dilerim sana.

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke insanlarin hayatina dahil edecegi kisilerde aradigi kriterleri kendi belirleme haklari vardir. Zeka ilk kriter de olabilir tek kriterde.
      Bana gore ben zeki bir insan ile her sekilde uyum saglarim
      Zekiden kastim elbette super zeka degil. Ancak oturup bir konuda da benimle fikir telakkisi yapabilecek derecede olmali. Hayat , canim askim demekten ibaret degil. Bunun uzerine kurulan bir iliskiden de saglam bir gelecek beklemek biraz yanlis olur.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@BlueCrazyy Piano örneğindeki faktör farkındaysan beyninle alakalı değil. Fiziksel yetersizliklerden bir şeyi yapamamak beynin bir eksiği değildir. Kimse kimseyi uçamıyor diye suçlayamaz. Ancak ben de kapasitenin artmasında bir sınır olduğunu söylemiştim. Belirli bir seviyedeki zekayı dahi yapamazsın ama daha yukarı taşıyabilirsin. Belirli bir seviye daha yükseltebilirsin ancak elbette bunun da bir sınırı vardır. Dahilerin beyin esnekliğini arttırmak ve korumak için özel tesisler var. Ve evet insanları dahi seviyesine çıkarmak için yapılmış bazı deneyler ve çalışmalar var. Bir çok farklı sonuç vermiş. İşe yarayan da olmuş. Ancak dahi seviyesine çıkarmak gibi değil. Belirli bir seviye arttırmk sadece... Kapasitesinin sonuna geldiğinde insan yeni bilgi alamaz. Bu yüzden Sherlock Holmes her ne kadar hayali de olsa "gereksiz" gördüğü şeyleri kafasında tutmuyordu. Yani kapasite belirli bir miktar da olsa arttırılabilir ancak bu aşırı bir fark yaratmaz... Ve yaş geçtikçe bu artış azalır.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@kronikdepresif Tabi ki insan zeki olmalı. En azından anlaşabileceğiniz, ortak bir sohbet edebileceğiniz, kaliteli vakit geçirebileceğiniz kadar. Ama duygusallık ve romantizm de önemli faktörlerdir. İnsancıllaştırır bizleri 😉

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@Lucky-Luke duyguyu on planda tutarak hareket edilen iliskilerde uzulen sayisi nedense bir hayli fazla ;)

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Maalesef. Aslında o da insanın kendi kendine uyguladığı bir şey. Gerçekten duyguları anlamak için karşımızdaki insanı tanımamız gerekirken. Biz direkt bir ilişki içinde olmak için onları kafamızda bir forma sokuyoruz. Halbuki o insanlar o formda değiller. Zamanla bu ortaya çıkınca da kalplerimiz kırılıyor. İnsanları gerçekten tanımaya, gerçekten sevmeye, gerçekten saygı duymaya, gerçekten sadık olmaya çalışmıyoruz. Bütün problem bu.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke piyano orneginde fiziksel yetersizligin farkindayim ancak benim altini cizmek istedigim senin baktigin yon degildi.. Ve en nihayetinde belli bir sinira dayanan bir seyin artirilabilirligi de soz konusu olmaz artirilan sey var olanin kullanim potansiyelidir.. Ve evet ben zekaya en onemli ozellik olarak bakiyorum ve fakat en basta da acikladigim uzere salt zeka iliski icin yeterli degil bu sebeple de sadece zekaya bakilmasi cok mumkun degildir.. Ornegin zeki ama tembel zeki ama yalanci zeki ama ukala zeki ama pasakli gibi ozellikleri bunyede toplamis birinin sevgili edinmesi elbette zordur degil mi? Duygular olmadan iliski tabii ki yurutulemez kaldi ki ikili iliskilerin onemli boyutu bu duygu yogunluguna baglidir ki en bastaki aciklama kisminda bahsettigim zekadan baska secilebilir nitelikler de bu durum icindir😊😊😊 ve bir de arastirma yapilmistir elbette dahi cikartmak adina ben basari ile neticelendirilmis mi onu sormustum🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Evet başarı görülmüş ancak dediğim gibi çok aşırı bir zeka artışı değil. Zeki olan insanların çok daha zeki olduğunu farketmişler. Normal zeka seviyesinden aşırı zeki seviyesine çıktıklarını gözlemlemişler.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Bu arada benim arkadaşlık teklifim hala geçerli...

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke benim elimdeki zeka harikasi yapay da olsa ustun zekaya sahip bir cihaz ve bellegi de 32gb disaridan takviye bellek ilistirmeden yahut icindeki verilerden eksiltmeden 33cu gb i bir turlu sigdiramiyorum su normal zekayi asiri zekaya cevirenler buna da bir el atabilirler mi acaba? Sikistirilmis veriler de kullanilamiyor hani baska bir formulu olabilir mi mesela bu isin?

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@BlueCrazyy telefon belleği örneği fazlasıyla açıklayıcı ve zekice bir örnek oldu :)

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@kronikdepresif merci efenim aslinda piyano orneginden cok umutluydum ama yanlis anlasildim yahut yanlis aktarim yaptim dehb yuzunden bazen anlasilamaz cumleler kurabiliyorum🙈🙈🙈🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

İnsan beyniyle aynı sistemde çalışmıyorlar maalesef. İnsan beyninin kapasitesi Petabyte ve Exabyte'larla ölçülürken bu cihazlar maalesef çok daha minimaller. Keza insan beyninin kapasitesi belirli bir miktar da olsa artabiliyor...

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Kendi kendini geliştirebilen çok ileri teknoloji bir organla şu an sahip olduğunuz basit cihazları kıyaslamanız saçma. Yani mantıklı olmayan bu. Ancak sizi ikna etmeye çalışmayacağım. Kendinizi neyle kısıtlarsanız o kadar olursunuz bunu asla unutmayın.

Yorumla
    • kronikdepresif
      kronikdepresif
      +1 yıl

@BlueCrazyy Piyano örneğinde anlatmak istediğini anladım ben. Ama telefon örneğiyle desteklemiş oldun. Ayrıca DEHB tedavisi mümkün değil mi?

@Lucky-Luke exabyte gibi büyük bir depolama alanında da kullanılan veriler ne yazık ki bir o kadar büyük oluyor. Örneğin beyinde saklanan bir anı normal bir film dosyası ile eş değer büyüklükte değil. Depolama büyük olabilir ancak veri de ona paralel büyüklükte.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke orneklendirme yapilirken birebir ortusmeye bakilmaz ayrica ben insanla ayni zekaya sahipler diye de bir sey soylemedim ki.. Demek istedigimi anladigin halde ters yonunden bakma durumunda gayet basarili oldugunun zaten farkindayim😊😊😊

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

@kronikdepresif evet bizim sadece gözümüzün netliğinde bir fotoğraf 10 GB falan yapıyor. Ancak beynimizin kapasitesi Exabytelarla ölçülüyor derken aslına bakarsan ölçülemiyor çünkü bilinç altı dediğimiz kısma da girersek iş Zettabyte'lara hatta Yottabyte'lara kadar çıkıyor.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Aslına bakarsan senin beni anlamamaya çalışman beni şaşırttı. Ancak ben anlattım. Anlamak istemeyen sizsiniz. Bilimsel kanılarla yaklaştım. Ancak gidip bir araştırın derim... Anlamadığınız şey kendi kendine ilerleme gösterebilen harika bir mekanizmanın geliştiğini kabullenememek... O zaman bebekliğinizden bu yana bir yerde durmanız gerekirdi. Ancak kapasite BİR MİKTAR DA OLSA ARTABİLEN BİR ŞEYDİR. İyi geceler dilerim.

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Siz de bana gelişmediğini kanıtladınız gerçi bu kadar ısrarla bildiğinizi ve mantıklı geleni savundunuz. Evet bazen gelişmiyormuş.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke ben seni gayet iyi anladim. Ancak bak en son sen de diyorsun ki kapasite artar sabahtan beri anlatmak istedigim buydu zaten bir insan calisarak daha zeki olmaz yaratilisinda var olan zekayi kullanim kapasitesini maksimuma ulastirir hepsi bu😊😊😊 istedigin kadar ugras 200ml lik bir kaba 300 ml su koyamazsin ama sen simdi biz bardak miyiz bardagin akli yok fikri yok diyeceksin🙈🙈🙈🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

O kadar kafa açan biri değilim demem merak etme ancak bu bardağın esneyebilen bir nebze büyüyebilen bir bardak olduğunj varsay demeye çalışıyorum ben de sabahtan beri...

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke kapasitenin artirilabilir oldugunu en basta kabul etmistim halbuki🙈🙈🙈

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Ah iletişim kopukluğu ah... 3 saatten fazladır tartışıyormuşuz bunu

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke israrla aksini anladigin icin olmasin🤣🤣🤣

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Olabilir... Ama güzel bir şey tartışmak. Karşıt fikirlerin olması. Eleştirilmek. Kendini sorgulamaya itiyor insanı.

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke ne mutlu bana oyleyse😊😊 kapasite ile zekanin arasindaki farki hepimiz farkedebildigimize gore dagilalim musmutlu geceler diliyorum 😊😊😊

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Sana da iyi geceler

Yorumla
    • BlueCrazyy
      BlueCrazyy
      +1 yıl

@Lucky-Luke tamam iste tartisabiliyorsak arkadasiz demektir 😉😉😉

Yorumla
    • Lucky-Luke
      Lucky-Luke
      +1 yıl

Güzel o zaman...

Yorumla
  • Selenaaays
    Selenaaays Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Gamzelerinbende severım, aynen korumacı ilgili ve dozunda kıskanc olması tercıhımdır

3
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

14

Cevap

31

Cevap

• merisan
    merisan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 69%
    +1 yıl

Gamze, kocaman bir gamzesi olsun. Fiziksel özellik bu, karakterini say say bitmez

3
    0 Yorumla
  • johnyx
    johnyx Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 32%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Herkes için farklı fiziksel özellikler olabilir ama ben şu - de ve - da 'ya takıldım.
    Onlar ayrı olmayacak... 🙃😃😂

1
    0 Yorumla
  • kronikdepresif
    kronikdepresif Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 37%
    +1 yıl

Ooo burda bu sorunun cevabi belli :D
    Damacanaya tecavuz edildi bu ulkede.
    Nefes almasi yeter diyecek abazalar var
    Hatta taze ölü bile olur :D

1
    0 Yorumla
  • Canımıniçisi
    Canımıniçisi Takip Et
    Yoda Yaş: 43
    +1 yıl

Sevdiğimden başkasının hiçbir şeyi çekici gelmez bana..

4
    0 Yorumla
  • Cartridge
    Cartridge Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Anlatacaklarım fazla olabilir ama olsun;)
    Beyaz ten (neden bilmiyorum) kemikli, damarlı eller,2 ve 3. resim 4de olursa mükemmel benden bayaa uzun olsun en az 20 cm bu çok normal aslinda 1.60ım cok yakısikli olmasın sempatik eğlenceli içten olsun küpesi ve piercing olabilir ama çok dövme olmasın

1
    1 Yorumla
    • seninsevginden
      seninsevginden
      +1 yıl

Bende wifi alıcısı gibi Gamze çıkıyor büyük göğüslerim var kollarım damarlı omuzlarım kaslı boyum 183 çok samimiyimdir ve güldürmeyi mutlu etmeyi severim boks ve fitness olmassa olmazım aynı zamanda boks eğitimi veriyorum

Yorumla
  • yatyatuyu
    yatyatuyu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 61%
    +1 yıl

Bana göre kadın zeki olmalı. Zeki olması kadını zaten çekici yapar. Gerisi teferruat. 😊

1
    0 Yorumla
  • butterfacedeuyar
    butterfacedeuyar Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

yalan söylememesi çok kıskanç olmaması özgüvenli ve güvenilir olması yani bir de bakımlı olsa yeter daha ne isteyeyim o da insan sonuçta

1
    0 Yorumla
  • Yamuşşşş10
    Yamuşşşş10 Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Uzun boy, biraz kas, gür saç, sempatik, gamzeli olsa fena olmaz, büyük elleri olsa iyi olur vs

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Fiziksel olarak koca ve sıkı kıçlı olması ayrıca koca memeli olması ve sarkmayan memeler evet oohhh
    Hıı kişisel olarak iyi sevişmesi

1
    0 Yorumla
  • Burakerbek
    Burakerbek Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 542 cevap paylaştı.

Merhametli, anlayışlı, sadık ve içten olması :) fizik kısmına da gelirsek ince belli dolgun kalçalı olması yeterli olur :)

0
    0 Yorumla
  • Betül_97
    Betül_97 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 33%
    +1 yıl

Geniş omuz uzun boy güzel gözler maşallah hepsi var canımın içinde😂❤️

1
    0 Yorumla
  • RuhAsstası
    RuhAsstası Takip Et
    Yoda Yaş: 36
    +1 yıl

Bunlardan etkilenen kızlar dediğin lise sondakiler mi hacı

2
    6 Yorumla
    • eddieschwarz
      eddieschwarz
      +1 yıl

Turevi birseyler yazacaktim ama seninkinden sonra taklit olacakti dostum 👍

Yorumla
    • RuhAsstası
      RuhAsstası
      +1 yıl

@eddieschwarz Wo wohnst du bruder?

Yorumla
    • eddieschwarz
      eddieschwarz
      +1 yıl

Isim Alman gibi di mi, herkes oyle saniyo 😂
      Norvec'teyim kardesim 😉

Yorumla
    • RuhAsstası
      RuhAsstası
      +1 yıl

@eddieschwarz 😄 Avrupa'ya yeni geldim henüz konuya fazla hakim değilim pardon

Yorumla
    • eddieschwarz
      eddieschwarz
      +1 yıl

Haha. Hosgeldin diyelim kardesim 👍

Yorumla
    • RuhAsstası
      RuhAsstası
      +1 yıl

@eddieschwarz Saolasın Eyvallah 👍

Yorumla
  • SuSKuNm
    SuSKuNm Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

1-2-3 resimdekilerin daha iyisi var... 4 yok😂 ee benim niye sevgilim yok şimdi 😂

0
    0 Yorumla
  • öküzburcuyumben
    öküzburcuyumben Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Erkeklerde yok çok şükür. Kadınlarda beyaz ten kızıl yahut siyah saç ve aptallık.

0
    0 Yorumla
  • DarbeliiiMatkappp
    DarbeliiiMatkappp Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Kısa saç fındık burun küçük el ve parmaklar küçük dudaklar ve köprücük kemiği bunlardan biri olsun ben düşüyorum

0
    0 Yorumla
  • neyazimsimdi
    neyazimsimdi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Titizlik benim icin cok önemli fiziksel olarak gür sac ve sakal

1
    0 Yorumla
  • Azgın7042
    Azgın7042 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41
    +1 yıl

Benden kısa olması 1.64 faln ben 1.81 tabıkı minyon zayıf olması lazımm. Duru hanım kib alasmaladık by

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Genis omuzlara ve buyuk penise sahip olmasi 😋

8
    0 Yorumla
  • GünlükYaşam
    GünlükYaşam Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı.

güzel kokması , diksiyonu , film kültürü bunlar öncelikli gerisi sonra önem verdiklerim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Vallaha büyük göğüs dışı hiçbirşey ilgimi çekmiyor.

0
    0 Yorumla
  • FREZYA99
    FREZYA99 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

Zeki olması benden uzun olması ve koruyucu olması

2
    0 Yorumla
  • Pomçikmisinizla
    Pomçikmisinizla Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27
    +1 yıl

Sahiplenici 170 boylar😂

3
    0 Yorumla
  • yeterartıknickname
    yeterartıknickname Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 431 cevap paylaştı.

Bunlara düşen kız ergendir , düşüktür.
    Net.

1
    0 Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

Damarın illla kolda olması mi lazım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şehvetli olmalı, ince vücutlu olması gerek, esmer olmalı, neşeli olmalı ve güzel kokmalı.

0
    0 Yorumla
  • HiçBirşeyBilmyenAdam
    HiçBirşeyBilmyenAdam Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

meme varsa ben varım.

1
    0 Yorumla
  • Saura
    Saura Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 51%
    +1 yıl

Detaydakilere düşmeyen yoğdur.

1
    0 Yorumla
  • Shinesssss
    Shinesssss Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl

Kendimden birşeyler bulmam. Hepsi bundan ibaret.

1
    0 Yorumla
  • schrodçg
    schrodçg Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 800 cevap paylaştı.

Senden bir santim uzunum olur mu 😂😂

0
    0 Yorumla
  • Mali9707
    Mali9707 Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Minyon olması ve köprücük kemiklerinin olması

1
    0 Yorumla
  • AlCaponee
    AlCaponee Takip Et
    Guru Yaş: 31
    +1 yıl

Kadın dediğin kıvrımlı olucak

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 24,2b cevap paylaştı.

Merhamet saygı anlayış dürüstlük

0
    0 Yorumla
  • EvreninEvrimsizAdamı
    EvreninEvrimsizAdamı Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 43%
    +1 yıl

Kıskanç olması

1
    0 Yorumla
  • Şimal_yildizi
    Şimal_yildizi Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Kadin dedigin kisrak gibi olacak...

0
    0 Yorumla
  • Calimarie
    Calimarie Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Göğüsler beyaz ten bel gamzesi ince bel 😀

0
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.

MAvi göz.

1
    0 Yorumla
  • Kayıp-yolcu
    Kayıp-yolcu Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Çene kemiği 😍

2
    0 Yorumla
  • yakupcan35
    yakupcan35 Takip Et
    Yoda Yaş: 40
    +1 yıl

Belirli yerlerde kemik ve damar çıkıntıları

0
    0 Yorumla
  • BalkonSeksisi
    BalkonSeksisi Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl

Ince bele elenirim.

1
    0 Yorumla
  • Mervisneee
    Mervisneee Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26
    +1 yıl

Köşeli çene 😍

2
    0 Yorumla
  • safehaven34
    safehaven34 Takip Et
    Bilge Yaş: 51
    +1 yıl

Güzel ayaklar

1
    0 Yorumla
  • YeşilElaGözlü
    YeşilElaGözlü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 51%
    +1 yıl

Damarlar

1
    0 Yorumla
  • memozz
    memozz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

ben bacak seviyorum

1
    0 Yorumla
  • alliswell58
    alliswell58 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

Gamze.

1
    0 Yorumla
  • NeonluPsikopat
    NeonluPsikopat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Yook bende

1
    0 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkeklerde/kadınlarda çekici bulduğunuz kişisel ve fiziksel özellikler neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınlarda ya da erkeklerde çekici bulduğunuz özellikler neler? 52 cevap verildi
Erkeklerde en çekici bulduğunuz fiziksel özellik ne? 9 cevap verildi
Erkekler, bir kadında sizi anında çeken fiziksel özellikler neler? 25 cevap verildi
Erkeklerin kadınlarda çekici bulduğu fiziki / karakteristik özellikler nelerdir? 14 cevap verildi
Bir erkekte veya kadında en çekici bulduğunuz şey nedir? 19 cevap verildi
Erkeklerde/kadınlarda sizi çeken özellikler? 6 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨