Merhaba,
Benim için kesinlikle gülümseme, ses tonu, kıyafet ve görünüm önemli. Bunlar benim için son derece çekici.

20 Ekim, 2023 Cuma 18.28
Merhaba,
Benim için kesinlikle gülümseme, ses tonu, kıyafet ve görünüm önemli. Bunlar benim için son derece çekici.

20 Ekim, 2023 Cuma 18.28
Göğüsler bacaklar dudaklar burun gözler yanaklar gülümseme ses tonu bakışlar en önemlisi gözler gülümseme ses tonu bakışlar görseldeki de çekiciymiş haaa
🤣🤣
Sen de iyi gacı bulmuşsun haa 🤣🤣
Sonra diyorlar ki her şey dış güzellik değil
Peki degilse neden o kadar boya kullanılıyor niyr o kadar ameliyat ile oralarini buralarini düzeltiyorlar niye o zaman ortalikta ciplak geziyorlar onlarin ne dedigi degil ne yaptiklari önemli dedikleriyle yaptiklari bir olmaz onların asla
Kesinlikle söylediklerine katılıyorum Bir de erkekler bize cinsel obje olarak görüyor diyorlar kendileri her yerini açıyor ondan sonra da diyorlar ki erkekler bize niye bu gözle bakıyor
Onların olayı o herseyi yapip yapip sonra biz bir sey yapmadik ki demeleri lafta onlar seks objesi degiller ama yaptiklarina baktiginda seks objeligi zaten neymis kendileri icin yapiyorlarmis yersen tabi
Aynen öyle mesela buradaki kızlar bile öyle hesabı açtığı zaman mesaj kutusunu kapalı veriyor ondan sonra mesaj kutusunu açıyor resimler koyuyor fotoğraflar koyuyor ondan sonra buradaki erkekler abaza diyor
Eee bunlar türk kızı işte o... bulugguunn dibini yalarlar ama erkekler abaza olur ben 12 senedir buradayim neler neler gördüm sorularda kendilerini namuslu gibi gosterip arka tarafta ne o... bulukk yaptiklarini
Aynen öyle haklısın bende 10 yıldır
*Görüntüsünün feminen, ruhunun maskülen olması.
*İnkar edilemeyecek kadar gerçek ama inanmakta güçlük çekilecek kadar sürrealist olması.
*Kimsenin dünyası olmayan ama herkesin dünyasında çiçek açtıran müspet bir enerjiye sahip olması.
*Dünyanın en profesyonel, en hızlı çapkınlarını bile önünde tevazu ve teslimiyet dolu bir aşkla diz çöktürecek kadar cool olması.
*Işıltılı güzellik, esrarengiz cazibe, yüksek basiret, rasyonel cesaret ve üstün kişilik gibi tüm yüce vasıfları üzerinde taşıyor olmasına rağmen güzel ahlak, iyi niyet, dürüstlük, tevazu gibi insani değerlerden de asla vazgeçmeyen erdemli bir kişiliğe sahip olması.
Şimdilik benim dilimden, yüreğimden düşenler bunlar azizim.
Ruhun en büyük gıdası, aşkın en güzel tercümesi ve terennümü musikidir. Aşkın makamı da nihavenddir.
Bu nihavend beste tüm KScanlara gelsin.
https://www.youtube.com/embed/zWGucwwLhEkTeşekkür ederim
Rica ederim azizim. Bu şarkıyı TRT assoslisti Tuğçe Paladan iyi yorumlayacak bir müzisyen yoktur kanımca.
Doğrudur
Fiziksel olarak bacakları, ruhi olarak da zekası.
Teşekkür ederim
Rica ediyorum abim
Zekası ve beyefendiliği. Fiziksel olarakta dişleri ve gülüşü.
Yani ilk iki söyledikleriniz beni kapsıyor ama fiziki olarak çok kapsamıyor 😂
Hepsi şart haha 😄
Tüh yandım desenize neyse ne yapalım Allah da bizi böyle yaratmış engelli olunca öyle oluyor biraz tip bozuk oluyor 😂😂😂 Bu arada yanlış anlamayın Ben kendimle barışıp birisiyim istediğiniz gibi espri yapabilirsiniz
Yok olur mu öyle şey soruya cevaptı amacım
Yok yani ben espri yaparım hani siz kendi üzerinize almayın kırıcı olduğunuzu falan düşünmeyin onu anlatmaya çalışıyorum
Zaten gerçek anlamda benimle dalga geçecek insanlar karşılığını fazlasıyla alır da bazen böyle espriye vururum ben onu demeye çalışıyorum
🙏🏻
Cevap
9Cevap
Giyimi her zaman daha dikkat çekici olur gadası
Merhamet, anlayış, zeka, incelik, sakinlik, kontrol sahibi olması bunlar tabii ki
İyi
Gözler beni etkiliyor.. Simsiyah kara gözler.. Türkan şoray'ın ki gibi güzel bakıyorsa direk düşerim..
Gizler benim için bir kadının en değerli yeri sonra da dudakları.
Sessiz ağır başlı olması
Ama yeri geldiği zaman da eğlenceli olmasını istersin herhalde
Anladım çok farklısın 🙂
Valla karakter çekiciliği diye bişey var
Ama sadece karakteri yetmiyor ki
Benim için birinci olan özellik zaten o da zor bulunuyor hocam
Anladım sana yazmıştım
Aklı zekası doğrucu
Fizik, güzellik, bakımlı olması gibi şeyler.
Gözlerinin içi gülüyorsa tamadır benim için
vicdan merhamet başka bir isteğim yok
Üslup.
Karaktee
Gözleri
kesinlikle gorseldeki degil
Ses tonu ve üslup.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?