Samsung S mi Note mu ?

Öncelikle belirteyim teknoloji merağım çok fazla yok 2 yıl önce aldığım akıllı telefonum bozulmaya başlıyor bu yüzden yeni bir telefon almak istiyorum.

S5 i bekliyorum ama baktım ki Note serisi özellikleri daha iyi acaba Note 4 ü mü beklesem ? Her sene öyle her çıkan telefonu alma gibi bir huyum yok güzel ve kaliteli fotoğraflar çeksin internete ve telefondayken hızlı olsun, iyi bir ses kalitesi olması benim için yeterli. Uygulamaları unutmamak gerek tabi.

Özellik karşılaştırmalarına baktım.

S4

13.1 mp

5'' ekran boyu

16 gb dahili hafıza

Ram: 2 GB

Hızı: 1.6 GHz Quad core

Android: 4.2.2

Pil gücü: 2600

Note 3

13.1 mp

5.7'' ekran boyutu

32 GB dahili hafıza

Ram: 3 GB

Hızı: 1.9 Ghz Quad Core + 1.3 Ghz Quad Core

Android: 4.3

Pil: 3200

Note 3 bu özellikler açısından avantajları var. Kamera benim için çok önemli 2 si de aynı ama diğerinin ekran boyutu biraz daha büyük olması dikkatimi çekmedi desem yalan olur.

Dezavantajları ise daha ağır olması ve daha büyük olması. Bide fiyatı 500-600 gibi bir rakamla daha yüksek haliyle ama almışken 1 kere alayım diyorum. Gerçeği cevabımı belli ediyorum ama bu serileri kullananlardan görüşlerini almak istiyorum.

Başka farklar varsa yazar mısınız ? Özellikle kullananlar yorum atabilir mi ?

S5 i beklemelisin
Note 4 ü beklemelisin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım eksik olmuş S4 ve Note 3 ü karşılaştırma nedenim şuan piyasada oldukları için. Note 4 almayı düşünüyorum özellikleri yine S5 den daha iyi olacağını düşündüğüm den dolayı. Haklımıyım acaba ?
Samsung S mi Note mu ?