- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle sakin bir şekilde otur. Kendini rahat hissetmeden ağzını açma. Kendi konuşacakların dışında bir şeye asla odaklanma ve duyma. Sinirlerin gergin olursa ağlarsın. Sakin bir şekilde sadece içindekileri de. Acaba inanırlarmı vs bişey düşünme. Sen sakin kalırsan karşı taraf panikleyerek saldıracaktır. Unutma; sinir insanın doğruları bile söylerken haksız çıkmasına sebep olur. Defalarca herkesin içinde gibi gözerini kapa ve konuş. Sonra o ortamda dilersen gözlerini kapa dilersen avuç içine bak. Asla rakibinin gözlerine bakma. Bu senin sinirlerini gerer.
161 Yorumla
Soran+1 yılAğlamaya nasıl engel olurum birde şu içimden geçenlerin hepsini söyler misin varya muhteşem konuşma olur ama işte sonra aklıma geliyor bunlar söylemeyince bende evde sinir oluyorum bu bütün içimden geçenleri unutmadan nasıl sölicem
En İyi Cevaplar
+1 yılbu sizin iyi insan oldugunuzu gösterir çok duygusalsınız bende öyleyim , bene aşırı duygusalım ama kendimi kontrol edebiliyorum , siz ise kendiniz ezik gibi hissetmeyeceksiniz karşınızdaki kişiye ses tonunuzu yükseltip ciddi bir şekilde sorununuzu dile getireceksiniz ya da arkanıza dönüpte konuşabilirsiniz
70 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOnun üstünlüğünü kabul etmeyip senin ondan bkr farkin olmadigini kendi kendine tekrarla... telkin gibi yani.
Benim. kizim da lise de bu sekildeydi. Cok yumuşak, uysal ve hassas digerleri hepsi de zilli eli. maşalı, cogunun ailesi ya ilgisiz ya da sorunlu ailelerdi.
Hergun eve bir seye üzülmüş ve sinirlenerek gelirdi.
Zor oldu ama sonunda başardı, kendine guveni geldi bu lisenin son yilina kadar sürdü ama sonunda sesini gerektiğini zaman yukseltmeyi, hakkini aramasi gerektigini her zaman benim onun yaninda olup destek oomayacagimi öğrendi.62 Yorumla
Soran+1 yılPeki ağlamaya nasıl engel olucam sesim vücudum titriyor
Cevap sahibi+1 yılOncesinde tuvalete gidin, sevdiğiniz bir arkadasiniz da mutlaka yaninizda olsun. Tekrar edin, ben güçlüyüm ben ondan korkmuyorum, yapabilirim.. bu alt. tarafi bir yüzleşmek kacacak bir şey yok.. ne yapabilir. ki bana! Hoca da yanimizda üstelik.. yani ozetle. kendinizi hem motive edin hem de gaz verin.
+1 yılcanim bende senin gibiydim kazik yiye yiye kavga ede ede hircinlastim ya cok kisiyle kardeslerinle felan kavga etmem gerekiyor sesin tirer o sinirlenince de oluyor felan ama gözlerinin dolkmamasi gerekiyor. hani bak aynaya bakip ben hakliyim o sunlari sunlari yapti de ve argumanlar hazirla biraz dedigim gibi kuzenlerinle yasitlarinla kavga et biraz alis... bende tam tersi sinirlenince kendime hakim olmaya calisiyorum geri cekilmeye ama olmuyo
35 Yorumla- +1 yıl
ya bende inatcilik huyu var anliyor musun dilini sivrilt sende karsindaki kiz cadalozsa sende dilini sivrilt mesela o pat küt konusuyor ya sede ayni bir sekilde ona karsilik vermelisin seviyesizse seviyesiz aglamaman icin cok öenmli bir olay degilmis gibi gelsin bide tavsiyem acik alan da olun veya gözlük tak cam gözlük süs oalrak takilyior ya onlar gözlerinin dolgdugunu görmez bile. en temzii sen basliycaksin ne söyliyceksen hepsini tak tak söyle sonra o konussun
Soran+1 yılÖnce o konuşsa daha iyi dğeül mi bende ona göre konuşurum bakalım ne dedikodu yapmışlar sence
- +1 yıl
canim bence sen önce konus kendin diyorsun duygusalim o kiz cadi diye simdi o önce konussa dedigi seylere sasirsin yine öyle kalirsin bence ne dedikodu felan yaptilarsa bile. keisnlikle sen önce konusmaslisin ayni sivri bir dille önce sen en azindan en önemli seyleri senin acindan dile getirmelisin güven bana acik havada camin orda felan soguk yerde daha iyi olur hem cakmaz normal soguktan da dolabilir gözlerim hemde hani temiz hava olunca rüzgar falan gözünün dolmasi gidiyor geri gözünü kirp bir kac kez hafif aglamamak icin öyle bir durum varsa veya baska yerlere bak ona bakma ama kesinlikle sen önce konus canim
Soran+1 yıltamam canım sağol umarım işe yarar
- +1 yıl
haber et muhakkak bak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
tam tersini yaoabilsen keşke o senin için daha faydalı olucak. ağlayarak hiç bir yere gelemezsin kendini küçük duruma düşürmüş gibi hissedersin millet seni küçük görür küçük görmeyi bırak ezilirsin benden sana tavsiye agladigin zaman tam tersi seni ağlatan kişiye sinir ol ve ofkelen ki içinden ona karşı kendine savunabilirsin bence sen azaldikca onlar üstüne gelecek o yuzden ölüm yok ya sonunda öyle konularda ciddi durmalisin bence aglamamalisin hemen bide özgüvenle ol rahat ol ki onların dediğini bir tın bile takma onlar sana geri cevap mi veriyo sen de bin katını ver ki onların karşısında küçük duruma düşme bence benim arkadaşım da senin gibiydi ama sesi filan titremiyordu inslh duzelirsin 😂😊
20 YorumlaDuygusallıkta rakip tanımam. 😂 Genelde kavga esnasında karşındakine laf söyleyemediğin zaman insan ağlamaya başlıyor. Ben agresif bir insanım ve sinirlenince çok ağır konuşurum. O yüzden susmak için kendimi tutuyorum böyle olunca ağlamak geliyor. 😂 İçinden ne geliyorsa söyle o zaman daha beter hırslanıyorsun 😂
80 YorumlaGözlerin dolduğu anda dur derin bir nefes al sonra içeceğinden bir yudum al ve devam et eğer devam ederse bir dakika lavaboya gidip devam edicem de git kendine gel gerekirse orda ağla sonra geri dön ve arkadaşlarınla yarım kalan yerden konuşmaya devam et
40 Yorumla
+1 yılEskiden bende de vardı bu durum. Umursamamaya başlayınca bir anda kayboluverdi. Kendini tut, o an sadece sen varmışsın gibi düşün😊 bu seni daha rahatlatacaktır. Ağlayacak gibi olursan da umursamamaya başla.😊 benim yaptıklarım bunlar umarım işe yarar😂☺️
30 Yorumlasenin güçlü görünüp aglamaman için yaninda arkadaşlarının da olması gereek. bak bende senin gibiyim. biri ters bisey soylerse bende aniden cewap verirken aglamakli bir sekilde konuşuyorum. engel olamıyorum.. ya aşırı sinirli oldugumda cadı gibi bagiririm ya da arkadas ailemde yanimda olur ki güçlü kuvvetli ses cikartim.
30 Yorumla
+1 yılSakin kalmaya çalış. Tartışma. Bırak o istediğini söylesin. Konuşması bitince de hocaya dön. Umursamaz bir şekilde bitti mi falan de. Tartışmada olduğunu düşünme. Onlar kim köpek yaa. Sakin ol. Daha olmazsa bir mesaj at. Çıkışa geleyim yardıma 😂
62 Yorumla
Soran+1 yılKalamıyorum işte canım sesim vücudum titriyor gözlerim doluyor kekeliyorum o kızda cadı gibi ne yapacam şimdi ben
- +1 yıl
Bak bende de olur o. Sinirlenince titremeye başlıyorum. Kriz gibi geliyor. Derin nefes al ver. Aç ağzını yum gözünü. Yaparsın. Güveniyorum sana
+1 yılCaktirmadan elini herhangi biryere koy kendi dizin, bacagin, kolun da olabilir aglaman geldiginde parmaginla caktirmadan ufak ufak goz yaslari ciz gorunmeyen goz yaslari doktugunu farz et ise yariyor
211 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anlamadım
- +1 yıl
Elinle diyorum gorunmez goz yaslari cizerek duygularini aglamadan bosaltmayi deneye bilirsin
Soran+1 yılŞimdi deniyorum benim resmim iyi değil o nasıl olcek 😂😂😂
- +1 yıl
Ah bunu dusunmemistim 😂 cize bildigin birseyler ciz belki yardimci olur bilemedim simdi 😂😂😂
Soran+1 yılGözyaşı da nasıl çizilecekse su damlası gibi mi başka ne çizmemi önerirsin 😂
- +1 yıl
Aynen ben su damlasi ciziyorum xD
- +1 yıl
Ufak ufak daireler cizmeyi deneye bilirsin :) mukemmel bir cizim yetenegi gerektirmez :P
Soran+1 yılHım anladım çarkıfelekteki parmak işaretine benzer Mehmet Ali erbil yapıyordu ya parmaktan sonra diye 😂😂
- +1 yıl
Ya ahahahahahaha okadar buyuk hareketler degil guldurdun gece gece xD ama evet onun gibi
Soran+1 yılEn iyisi bu parmak hareketini ağlamam gelince onlara yüzünün dikine doğru yapiyim parmaktan sonra diyip wc de ağliyip gekiyim 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂😂😂 harika fikir sen en iyisi oyle yap
+1 yılBu yeterince tepki veremediğin için oluyor çünkü mesela ben sinirlenince onu çok iyi belli ediyorum ama annemle kavga edince hem sinirleniyorum hem de cevap veremediğim için ağlıyorum
42 Yorumla
Soran+1 yılNe yapacam ben
- +1 yıl
Bisey yapamazsın hepimiz farklı tepki veriyoruz sinirlenince ağlamak bana da oluyo
+1 yılBende de var aynı durum. Ağlayana kadar tartışma biter sen söylemek istediklerini sonradan düşünür kendi kendine kızarsın😂 çaresi yok yapı meselesi.
41 Yorumla
Soran+1 yılHaha aynı ben bende bundan korkuyorum hem gülerler hemde haklılığımı ispat edemem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyleyim ya hiç güzel bir şey değil aslında. Sinir olduğumda sinirden ağladığım oluyor. Ya da çok üzüldüğüm de ağlıyorum. biri bana küçücük bir şey söylese bile ağlıyorum bazen kendimi asla tutamıyorum. İyi bir şey değil ama insanın elinde olan bir şey de değil belki doktora gidince düzelebilir
41 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ağlamamak için bazen komik bir anı aklıma getiriyorum ya da sanki hiç orada değil mişim gibi bunlar işe yarıyor.
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. tartışmaya girmemeye çalışacaksın.. bunu engelleyebileceğini zannetmiyorum.. fıtratından gelen bir şeye benziyor.. sakin sakin ve yavaş şekilde konuşursan muhtemelen gerilimin azalacaktır.. söyleyeceğin şeyleri planla önceden..
30 YorumlaAl bendende o kadar. Tutmaya çalışsam bile kendiliğinden akıyor göz yaşlarım. Keşke bir yolu olsa
54 Yorumla
Soran+1 yılHiç tutabildiğin oldu mu birde karşımdaki kız cadı gibi üf
Soran+1 yılİşte tutamıyorum birden hop akıveriyor sakinleştirici mi yapsam ne yapsam 😂
Sorunun tarihini bilmiyorum ama bende şu an aynı durumdayım yeni sinifa geçtim ve kız çok cadı gibi utanmasi falan da yok grupta bi tek benim ismimi yazmış ki gelmiyor falan diye Aslında hiçbiri gelmiyor bu 22 kişi arasindan bu tek benim ismimi yazmış yani Pazartesi gidicem ona mesaj yazarken bile elim tiriyordu Realda nasil yapicam bilmiyorum, yeniyim, bide sakinim çok konuşmam ondan mi ezmeyemi çalışıyor bilmiyorum ama lütfen bana da bu taktik verin napicam onunla konusurken bana laf atarsa napayim susayimmi yoksa karşılık verecekmiyim? Gozlerim doluyor sesim titriyor boğazımda dugumleniyor o sırada hersey sanki 🥺
00 Yorumla
+1 yılKendini nasıl daha rahat hıssedecegını, o an o gerginliğin nasıl seni terkedecegını en iyi sen bilirsin aslında. Ornek verebilirsem mesela ben muzık eslıgınde yuruyus yaparım. Bu beni sakınlestırır. Aglamanın yerine senin ıcın derin bir nefese esdeger olan seyi bul ve onu yap.
00 Yorumla
+1 yılÖncelikle kardeşim bu bir eziklik değil bu senin karakterin bununla yüzleş ve öyle anlarda aklına komik anılarını getir ve karşındakinden daha güçlü olduğunu hatırlat kendine unutma asla ezik değilsin.
30 Yorumla
+1 yılSinirden ağlamak karşı tarafa birşey yapamadığın için sana gözyaşı olarak dönüyor etrafı kırmak dövmek yıkmak istiyorsun yapamayınca da ağlıyorsun ah ah bende yaşıyorum bunları
50 Yorumla
+1 yılBendede aynı sorun var ama bak şöyle düşün ağladığinda sana bir faydası olmuyor o gözyaşlarınin rahat ve itici durmaya calis kafanı dik tut gıcık olsun sana düşmanın hatta gözlerinin içine itici itici bak
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgitmeden önce iyice ağla bir boşal. hırslandır kendini. ağlayacak olursan çimdik at
22 Yorumla
Soran+1 yılNereme 😂😂
Cevap sahibi+1 yılnerene istersen ama biraz canın yanacak :)
+1 yılKolay karşındakinin yakasından tutup şah damarının iki parmak üstüne gelecek şekilde iki tokat çakıyorsun seni tanıyor gerek kalmıyor senin ağlamana tartışmana :))))) .
37 Yorumla- +1 yıl
Bu söylediğiniz çok iyi de, erkek kavgalarinda olan birşey.. bu kadar narin hassas bir kız bunu nasil yapacak?
- +1 yıl
@Greenwich-london472 Kadınlar da kerata yapıyor judo yapıyor boks yapıyor kendini savunmayı öğrenmeli bence.
Soran+1 yılKadınlar çiçektir narindir bu tarz dövüşleri yapsa bile
- +1 yıl
Ona şüphemiz yok da gerekli bence.
Soran+1 yılKeşke engel olabilsem sıkıldım artık
- +1 yıl
@mikokiko 🙄🙄🙄
+1 yılSeni ağlamaya iten sebep ne ki emin ol sakin kalırsan karşı tarafı daha da kızdırırsın bırak onlar ağlasın sen ağlama 😎
20 Yorumla
+1 yılBen de oyleyim ve kesinlikle engel olamadim bu duruma olamıyorum da yaratılış böyle :(
40 Yorumla
+1 yılbende o ağlayanlara sinir oluyorum bir anda suç benimmiş gibi herkes üstüme geliyo ağlamayın abicim ya hasahshasha
11 Yorumla
Soran+1 yılSen bide bana sor ağlamak istemiyorum bende
Once sinirlenmeme calis sinirlenince de boyle odaklan biyere ve kafanda ne varsa kendinle yuzles aglamasim
20 Yorumla
+1 yılkalbim kırılınca ağlarım da sinirlenince içimden resmen vahşi bir kedi çıkıyor. Yapı meselesi bence, değiştirmesi zor birşey
30 YorumlaÇocukken bende böyleydi artık kimseyi umursamıyorum ağlama duygumu da kaybettim ne kadsr istesem de ağlayamıyorum
20 Yorumla
+1 yılKendinden emin olmalısın ve rahat biraz umursamaz olmayı öirenmelisşn
11 Yorumla- +1 yıl
Doktora da danışmak suretiyle dideral diye bir ilaç var onu kullan istersen
+1 yılBana da oluyor bu kendimi zayıfmışım gibi görüyorum sanırım duygusallıktan 😕
10 Yorumla
+1 yılBir gülüşünü birde sinirlenince ağlayışını kimseden gizleme bu senin temiz kalbini gösterir kimse için kendini değiştirme bence bende aynıyım ama bu halim de iyi
10 Yorumla
+1 yılBir insandan yeterince nefret edersen duygusuz oluyorsun öyle yapmayı dene😉
10 Yorumla
+1 yılBu çok hassas oluşunuzdan dolayı bu şekil daha katı olmaya çalışın gerçi bunlar sonra kazanılacak şeyler değil ama hayat insanı zamanla jatılaştırıyor
10 YorumlaNefret ederek olgun his ederek küçük görerek insanları
14 Yorumla
Soran+1 yılPeki ağlamaya nasıl engel olucam
Soran+1 yılYani evde prova mı yapiyim
+1 yılİçine atma herseyi açık net ol herşeyi de kafana takma mutluluk nasıl geciciyse mutsuzlukta geçici
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende öyleyim...
Henüz bir yöntem keşfedemedim...14 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü bir huy dimi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle öyle
Soran+1 yılAğlıyor musun peki sende ben hiç engel olamıyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yazık ki
Bende eskiden senin gibiydim şimdi ağlayamıyorum. doktora git. psikolağa git
12 Yorumla
Soran+1 yılAğlamak mı kötü ağlamamak mı? Ağlasan bir dert ağlamasan bir dert
ya o bana da oluyor. hakliyken haksiz konuma. dusuyorum. ama degisemeyz arkadsm icten gelen birsey.
20 Yorumla
+1 yılIyiler ağlar yaa bana göre
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kontrol etmek senin elinde..
20 Yorumla Yemin ederim aynı ben, umarım bir çaresi vardır
11 Yorumla
Soran+1 yılKendimizi gazlicakmışız 😂
Duygusalsın iyi kalpli olmalısın
10 Yorumla
+1 yılBen bile ağlıyorum bazen boşver asıl ve gururluyuz
10 Yorumla
+1 yılO senın ıcındwn gelen guzellık bıs ver boyle guzel
20 YorumlaEv de prova yap alıştir kendini
11 Yorumla
+1 yılBu senin saflığın temizliğin kötü hissetme
20 Yorumla
+1 yılArtık çok geç engelleyemezsin
10 Yorumla
+1 yılSakin ol. Sinirlerine hakim ol .
00 Yorumla
+1 yılA benim safım 🙂 sana yatdim edicem
010 Yorumla
Soran+1 yılEt bakalım saflıktan ziyade iyi niyet masumiyet
- +1 yıl
Mesaj at bana
Soran+1 yılBurdan anlatın işte
- +1 yıl
Bu durumdan kurtulmak istiyorsan beni bul eger istemiyosan hayatta basarilar.
- +1 yıl
@mikokiko mesajin aciksa sana yardim edeyim
- +1 yıl
@mikokiko ayarlardan aç
- +1 yıl
Sana yardim edicem diyorum sen hala yardim istiyosun 🙂
Yukarı bak 😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılO ortam bir an önce uzaklaş bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapamassın insan yapısında var
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen ya o zaman gülerler bana konuşmayı bile bilmiyor diye o arkadaşta cadı gibi ne yapacam ben
Cevap sahibi+1 yılYapacak bisi sadece güclü olmak
+1 yılBndede war
20 YorumlaGüneşe birkaç dakika bak. O hal senden gider
10 Yorumlatartışma, tartışma ortamından uzak dur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇokmu içine atıyorsun herseyi
20 Yorumla
+1 yılOrtamdan uzaklaş
11 Yorumla
Soran+1 yılUzaklaşamam canım yüzkeştirecek hoca bizi ne yapacam lütfen
+1 yılTut kendini
10 Yorumla