AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
201Cevap
tabiki hayir... bakima muhtac nice cocuk var yeni dogmus bir bebek alirdik yasal yollardan annesi ve babasi hicbirsekilde sorunolmayacak bir bebek...
Allah göstermesin zor bir durum ama sağlıklıyken yanında olup iş menfaate gelince bırakılır mı bir insan. Bunu yapan kişi bence haysiyetsizdir.
bırakmazdım. solcu değilim bu arada, bunun sağcılıkla solculukla bir alakası yok bunun samimiyet ve insanlıkla alakası var. bunu siyasetle bağdaştırıpta iyi bir yorum yapmış gibi görmekta ayrı bir cahillik kusura bakmayın ama öyle.
kesinlikle ayrılmam
doğal yollarla çocuk olmuyorsa ve herşeyi denemişsek
ona rağmen ikimizde çocuk aşkıyla yanıp tutuşuyorsak
bir yetim evlat ediniriz
severek evlendiysem bu sorun değil . ben kısırım ve nişanlımda bunu biliyor . biz koreli ve ya da kanadalı bir çocuk evlat edinmek için uğraşıyoruz . şuan daha askerliğimi yapmadım ama prosodür gereyi şimdiden başvurduk .
Terkedip çaresiz bırakmak yerine onunla sorunu çözmeyi zor günleri aşmayı denerdim.Elbet çok çocuk sahibi olmak istiyosan bir sürü başak yollar var.Denemeye değer olsa gerek :))
iyi biriyse birlikte mutluysak birbirimizi seviyorsak bırakmazdım
öyle biri olsa hayatımda gözüm hiçbir şeyi görmez zaten
Allah kalbine ve gönlüne göre versin arkadaşım.
amin :) Allah senin de kalbine göre versin
Hayır. Evlenirken iyi günde kötü günde sözü boşunamı veriliyor. Ayrıca yarına kimin ne olucağı belli olmaz. Bunu yapmak koca bir ömür birlikte yürümeye söz verdiğin insanı yarı yolda bırakmaktır.
o anki ruh halime bağlı,terk etmem de diyemiyorum ederim de diyemiyorum...ama tıp çok ilerledi illa bir yolu bulunur...
güzel bir yorum
Asla. Gerçi şu an bir sağlıkçı gözüyle bakıyorum ama eminim bırakmazdım. Sonuçta onun elinde olan bişi değil bu.
evet çoçuk evin neşesi ama ben eşimi severek aldım illa çoçuk olsun diye değil evet çok üzülürdüm fakat eşimin yanında olurum
evlenirken 30 40 hatta 50 yılını beraber geçirebileceğini düşünerek yola çıkıyorsun. ilk dakkada yamuk yapacaksan evlenmenin alemi yok. tabiki hayır. çocuk yapmanın birçok yolu var. ama hayatknızda doğru insan sadece bir kere gelir...
Herhalde memnun olurdum. Evlenmek ihtiyacı hissediyorum ama çocuğum olsun istemiyorum. Çocuk sahibi olmak bir kadının en büyük hakkı. Dolayısıyla eşim sebebiyle çocuğumuzun olmayacak olması tam benim arzu ettiğim şey olur.
Saçmalama be ne güzel işte çocuk istemeyen erkek olmuş olur:) ideal erkektir o:)
Büyük konusmaktan korkuyorum ama hayir etmezdim. Allah böyle yazmis demekki cocuk sahibi olmamamiz daha hayirliymis
ben asla bırakmam onu evlatlık alırım hem kendim çocuk sevgisini tadarım hem de kimsesiz bir çocuğa anne baba oluruz
Terk etmezdim.Hatta onunda rızası varsa evlâtlık alırdım ve sevdiğim adamında hiçbir zaman bırakmazdım o çocuğu da kendi çocuğum gibi tutardım
Ben bir gün evlenirsem sadece çocuk yapmak için evlenirim bu yüzden ben bırakırım ama eşimi seviyorsam farklı yollardan çocuk sahibi olmaya çalışırım önce
Kesinlikle hayır. Çocuk belki önemli ama eşimden daha önemli olduğunu düşünmem. O eşimden sonra gelir her zaman.
İyileşmesi için elimden geleni yaparım çünkü çocuğum olmasını istiyorum ama sırf bu yüzden eşimi bırakmam.
onun elinde değilki aynısı benim de başıma gelebilirdi der bırakmazdım eğer onunda rızası olursa evlatlık edinirdim
Evleneceğim kişiyi sadece çocuk yapmak için seçmeyeceğime göre hayır.Üzülürüm fakat terk etmem.Aptallık olur.
buyuk vıcdansızlık olur.. yapmazdım cunku bana bırı oyle bısey yapsa gercekten berbat hıssederdim. benı mutlu eden bırıyse katlanırım tabıkı
cidden düşündüm de..evet terkederim demek asla terketmem demekle aynı büyük konuşma özelliğine sahip sanki.evliliğin temelinde üreme içgüdüsü var.bilemedim ki çok zor...Allah kimseye vermesin
Çocuk yapmayı istediğim bir adamdan çocuk olmıycak diye ayrılmam. Sonuçta onu seçmişim bir kere. Evlat ediniriz nolcak :)
Hayır tabii ki :) ben onla çocuk için evlenmedim. Çok eksikliğini yaşarsak evlat ediniriz olur biter.
Terk etmezdim cocuk esirgemeden bir cocuk alirdim onlarinda aileye ihtiyaci var benim de sevdigim adama
bu konularda kaderciyimdir, olmuyor deyip kabullenirim.
Yaşlandığımda bana bakacak bir evlada ihtiyaç duyarım. Ben çocuk meraklısı değilim. Sevmem de. Ama yaşlandığımda döt gibi ortada kalmak istemiyorum.
günümüzde o sorun büyük ölçüde aşıldı.çok yöntem var
Evlatlık alabilirsin yetimhanedeki çocukları düşünüyorum hayatta ne kadar çaresizler anneleri babaları olmalarını isterlerdi evlatlık alabilirsin cocuğun olmuyo diye eşinden ayrılıcak olmayı düşünmen acınası bir durum :(
Olmasın evlat ediniriz bir kız çocuğunu çok şeker oluyolar yaaa :))
Aslaa tabii ki de. Öyle bir şey yapsam kendimden nefret ederim sıkarım kafama:D
hayır yaaa olur mu öyle şey.çocuk sahibi olmanın onca yolu var . en basitinden evlatlık alınır yaaa çocuk olmuyor diye yuva mı bozulur
Ben bırakmazdım. Bi ara bana böyle bir yanlış teşhis konulmuştu aman aman evlerden uzak olsun ben çok severim bebişleri.
çok sağlam soru :) büyük konuşmamak lazım ama asla bırakmam, Allah şeytana uydurmasın..
5*
eşim olduğundan severekten ve gönlümü benliğimi ona vererekten evlendiğim içiin ayrılmazdıım.. ayrılamazıdım o kusuru örtmeye çalışı, görmezden gelirdim..
Ben evleneceğim insanın çocuk yapıp yapamayacağına bakmam seviyorsam olay bitmiştir çocuk olmazsa oda yüce Allahın taktiri yapacak birşey yok.
Bu arada bende sağcıyım bunun solcuyla sağcıyla alakası yok kişilik ile alakalı.
Cevaptan bahsediyosan harbiden uzun okumadım dahi bu bir sistem onu seçti buda iki takılmayın fazla
Evet en iyi cevap seçilen arkadaş bu yüzden solcuları sevdiğini belirtmiş yani ayrım yapma peşinde başkada amacı yok
niye ben adamla cocuk icin mi evlendim, sevdigim icin evlendim.ne sacma sey.asla birakmam.cocuksuz aile olmuyo mu? en olmadi evlatlik alirim kocam birakmam
Destan yazmaya gerek olmamali bence. Basit bir soru ve cevabim da orada; senin yuzunden cocugunuz olmasa terkedilmek nasil olurdu? Mutlu olur muydun askin olmasa?
Peki şöyle düşünelim soruyu Eşim çocuk istiyor ve benim olmuyor. O beni terkederse ben ne düşünürüm. Sanırım bu yazının içinde benim cevabım belli oluyor.
Asla böyle bir şeyi yapmam ben ama Allah yinede kimseye göstermesin...
bu kmsenn elinde olan bişey değil o yzden asla bırakmam
Çocuk yapmak için mi evlendin yoksa eşine değer verdiğin kalbinin yarısını o tamamladığı için mi ona karşu atan kalbin mi mantığın mı?
ederdim zaten sırf çoçugum olsun die evlenmek istiyorum geri kalan ne seks parasını verdikten sonra heryerde var ondan
Seninle kimse evlenmez bu kafayla zaten
Ben bırakmazdım kendini suçlu hissetmemesi için ona sarılıp öperim manevi destek olurum o benim herşeyim çünki
Böyle bir Dünya'ya çocuk getirme fikri bile saçmalıkken neden eşimi bu yüzden terk edeyim ki?
ben eşimle evlenmişim sevmişim aşık olmuşum oda en az benim kadar ve benden daha fazla üzülür bu duruma kendini suçlu hissedir bırakmazdım.
Cocugumuz olmuyorsa allahin bir sinavi diye düşünürdüm ve kesinikle birakmazdim.
Yyaşanması çok zor bir durum ama beni mutlu ediyorsa herşeye katlanırdım.
Hayir tabiki. Bu onun kendi secimi degil, benim yuzumden olmasa ve bu yuzden terkedilsem ne kadar canim yanar kim bilir. Empati kurmak lazim.
Bırakmazdım tabiki öyle saçmalıkmı olurmuş,evlatlık edinirdim
evlatlık alırız olmadı birbirimizle oynarız ne terk edicem aşıksam evlenmişimdir
aska hiç bir zaman ayrılık düşünmem .konu veya sebep ne olursa olsun ayrılmam
tabikide hayır ne kadar soyun devamını ettirecek olsamda bu mümkün değil çünkü herşeyi göze alarak evleniyosun bu ne allah katanda nede çevrede iyi karşılanan birşey değil
bunu yapmak kalleşlik olmaz mı? olmuyorsa olmuyor kedi besle köpek besle ulan onlarında merhamete ihtiyacı var eş yarı yolda bırakılmaz bu sebeble... böyle yapan mahluklarında...
Niye terk ediyim tamam herkes evlat ister ama bunda da vardır bir hayır der geçerim tüp bebek var hiç olmadı bir evlat sahipleniriz kendi yavrumuz gibi bakarız yeterki niyet güzel olsun
Evlenirken verdiğiniz sözleri unutmayın. EN KÖTÜ GÜNÜNÜZDE BİLE...
çoluk çoçuk hikaye eger gerçek hayat arkadaşını bulmuşsan bırakma derim ben
etmem, istemeden yaptığı hiçbir şey için onu terk etmezdim