Tüketirim hocam! yetemez bir türlü. Kıskanırım paylaşamam her zerresine ayrı dikkat eder her haltını önceden hissederim o da kendini bir şey sanır. Daha sonra ilgiye boğarım ayyuka çıkar bir tarafları ben neymişim der gider terk eder. Ardından bakar gülerim sonra ben ne halt etmişim diye sağda solda konuşur ama tren kaçmıştır.
Hisler yoğun olunca insan yanındakini bile özleyebiliyor oysa insan deger görünce karşısindakini degersiz görüyor. Her şeyde olduğu gibi degerin de verenin değeri bilinmeli çünkü değer verildiği anda güzeldir. E herkes ederi kadarını kabullenebilir üstü kalır. Nitekim ayrılık vukuu bulduğu zaman kaybeden değer gören taraf olur. Bir daha asla aynı şekilde gerçekten sevilip ilgi gösterilmeyecektir. Yalan sevgiler göstermelik ilgiler cinsel yaklaşimların arasında gerçek bir değerle karşılaşsa da göremeyecektir.
İnsanların davranışı karakterinin özellikleriyle ve davranışlarıyla değişir. Karakter oluşumu ilk başta aileden sonra çevresindeki diğer insanlardan gelir ve belli bir yaşa kadar oluşur daha sonra değişmez ama geliştirilebilir. Davranışlarda aynı şekilde şekillenir ama gelişmez bir takım düşüncelerle değişebilir. Burçların burada çok bir etkisi kalmıyor. Ben oğlak burcuyum. Her oğlak bir değildir. Seni düşünerek yazmakla iyi mi yaptım kötü mü yaptım sen karar ver.
Her insan farklıdır kimseyi bir tutamayız zaten.. evet hiç bir oğlak burcu da aynı değildir dediğin gibi aile çevre yaşadıkları insanın karakterine yön verir.. ve insanın doğduğu gün ay da önemlidir bunlarda burca giriyor.. bazıları burçların özelliğini çok taşır bazıları az.. ve genelde burçlara inanmayanlar oğlak burcu çıkıyor bu da ayrı tuhaf.. teşekkür ederim beni düşündüğün için.. herkesin görüşüne saygım var..
Diğerlerini bilmem ama benim düşüncemde neye inanırsan öyle yaşarsın tabiri geçerli. Yani doğru ve yanlış inanç olarak ikiye bölerim. doğru biçimde inanmak doğru şekilde yaşatır yanlış biçimde inanmak yanlış yaşatır. Tamam burcuma pay veriyorum. Fakat burç olarak konu açmak çok yanlış olduğunuda düşünüyorum.
Ya burçlara inanırsın ya da inanmazsın.. benim burada bahsettiğim karaktere olan etkisi... tabiki bende oturup günlük burç yorumlarına bakmıyorum onlar gerçeği yansıtmıyor.. konu açmamım maksadı eğlence.. iyi geceler size..
Bak sen, kimi tükettim? Çıksın ortaya hadi beni tükettin desin. Kuru kuruya yapmasın, bunuda ispatlasın. Ben gayet anlayışlı bir insanım. Bu burçların yalan olduğunu ispatladıda zaten bir adam.
En İyi Cevaplar