byy
Abazalığin en güzel çözümü?
byy
Senin sorunun abazalıktan değil yalnızlıktan. Ben de aynı durumdayım. Abazalar seks düşkünü olur. Derdini paylaşacağın bir eşin olmadıktan sonra istediğin kadar çevren olsun bir işe yaramaz. 9 yıldır yalnız yaşıyorum. Hayat şartları yüzünden Annemden, babamdan ve kardeşlerimden ayrı kaldım. Onlarla beraber olsan da yüzüne gülen bir eşin yerini dolduramıyor. Biz abaza değiliz. Onlar ihtiyaçlarını sokakta gideriyor. Ben dahil evlenmeye yanaşmayan herkes acaba anlaşabilir miyim, güvenebilir miyim, geçinebilir miyim bahanesiyle gençliğini boş şeylerle oyaladı. Yaş ilerleyince de beklentiler, kusur aramalar çoğaldı. Herşeye isyan etmeye başladık. İsyan etmediğimiz bir Allah'ımız kaldı. İnşallah öyle bir salaklık yapmadan hayırlı birisiyle evleniriz ya da bu dünyadan çeker gideriz. Psikoloji falan da kalmadı şerefsiz dünya da. Allah yardımcımız olsun.
Birşey değil. :-)
KARDEŞİM ÖPÜŞMEK ZİNA DIR SİKİŞMEK ZİNA DIR :D BU İŞLERİ BIRAKIN SEWGİLİ YAPMAK İSTİYOSAN TİPİNE ŞEKLİNE ŞEMALİNİ DÜZELT O ELİNEDE YAZIK GÜNAH HERGÜN 3 KEZ DARBE YEMEKTEN ELİN KÜFLENMİŞTİR * :D O YÜZDEN DIŞARI ÇIKIN KIZLARI ETKİLEMEYE ÇALIŞIN YAKIŞIKLI ERKEĞE KIZLAR ATLAR TEŞEKKÜR EDERİM :)
sizi gördükçe sevgililik kurumundan nefret ediyorum.
sen bu psikolojiyle bir kızı nasıl mutlu edebilirsin ki!
daha hayattan nefret edecek insnlarla karşılaşacaksınız saygı duyarım görüşe ama acı çekenler de size acı çektirecek bunu unutmayın sakın ha sakın unutmayın. ya komşunuz olacak ya kocanız olacak ya da kardeşiniz tek fark akrabalık derecesi farklı olacak katılıyorum da senin bu görüşüne.
kimseye acı falan çektirmedim ben.
şeyinizde atan kalpleriniz acıdan ne anlar sizin.
Sosyal güvenlik kurumundan da nefret ediyonmu ?
Sevgililik kurumu dediya la ciddi ciddi -.-
ıyyyyyyyyyy iğrençsin okurken bile tiksindim o derecee
hahahahaaaaa
psikologa gitt gerçekten bakk
devlet hastanelerinde psikiyatrisler ücretsiz verdikleri ilaçlar da
çalışmıyor musunn?
Cevap
9Cevap
link
derdin sadece öpüşmekse :D
işin şakası bir yana yaş 28 hocam bir yavaş allah aşkına
önce zihniyeti değiştirmek lazım
hahaha :D ama cocuk daha tedavi ettirmek lazım hjklşi :D
kaçalım abi ghjklş :D
Moruk bunlar hep fazla masturbasyondan haftada 1 kereye düşür sorunun kalmaz ilk zamanlar zorlanırsın alışınca erkekliğini bile hissetmiyosun :D
Seni tedavi ettirmenin zamanı gelmiş
bi 100 lira ayarla ghjklş :D
Mektebe gitme olm orası kötü ıaghhkk.
la olm bir git :D
:D tedavi edeni düzer bu :D
geldiğimiz hata :D
Mektebe kerhane diyorlar. Hiç duymadım dersen inanmam. :-) Gitmedim; ama duydum.
çare yok erkeğin tabiyatında var abazalık elini kullan şimdilik
250 gram için abaza olamam lan ben o haraketi kendime yakıstıramam. Kız olursa da olmassa da olur
:-) Eskişehir de güzel kızlar varmış. Bence biraz sabret. Okulda falan denk gelebilir. Yaşın 30 olmadan iş bulabilirsen boşta kalacağını sanmıyorum.
Göte baret takmayan bu soruya gelmesin
Seni sapık sandı galiba. :-)
cinsel dürtüyü eğiteceksin kanka başka yol yok
sevgilin olursa abazalığın geçer
olmuyor işte orası sorun yaş oldu 28 bir kaç ay sonra 29 olacağım ve daha kız eli tutmadım lanet olası hayatta. eskiden cumayı kaçırmazdım artık ne namaz ne de bir şey kaldı bende ya günlük o işi yapmaktan bıktımmmm ve elizabet devam ediyor. o kadar üniversite okdum sorun burası usta. işte. ne bilim ya mal mıyım ben de anlamadım lanet olasıhayatta. o kadar kzı var ya cebimde param yok diye mi benlen çıkıyorar kocam eskişehir offffffffff
şu an yaşın kaç?
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar