Ortamların aranan kişisi ! Bir Terazi kişisinin yanında asla fısıldayarak konuşmayın çünkü o bunu hemen üzerine alınacaktır ve aylarca bu durumun etkisinden çıkamayacaktır :) Kendisi aşk acısı çekmeyen nadir kişilerdendir çünkü aşka aşıktır. Yüzünde tatlı bir gülümseme varken içinde fırtınalar kopabilir. Onun ne hissettiğini ancak onun anlattığı kadarı ile bilebilirsiniz. Anlaması zor, fazla zorlamayın :) Kendisinin aşk hayatındaki uyumları ;
Terazi - Koç = Dikkat edin, bugün büyük bir aşk yaşarken yarın gırtlak gırtlağa gelebilirsiniz :)
Terazi - Boğa = Kaprisler, kıskançlıklar yine kaprisler yine kıskançlıklar
Terazi - İkizler = eğlenceli bir aşk, hiç canı sıkılmaz bunların :)
Terazi - Yengeç = Romantik bir aşk
Terazi - Aslan = Mükemmel uyum, muhteşem bir evlilik :)
Terazi - Başak = Beraber iş yapıp ortaklık kurabilirsiniz. Aşk mı? Uzak durun !
Terazi - Terazi = Muhteşem bir aşk. Tek sıkıntı işleri kim yapacak? :) Terazi - Akrep = Kıskançlık ve rahatlık seviyem :)
Terazi - Yay = İyi birer dost olabilirler ama sadece dost :)
Terazi - Oğlak = Seviyeli bir beraberlik lütfen fazla muhattap olmayalım
Terazi - Kova = Uçuşa geçebilirsiniz :)
Terazi - Balık = Bol ağlamalı
Yorumcumuz Bade Doğan'a paylaşımı için teşekkür ederiz.
Hic ask acisi cekmiyorlar evet:( Kendisi icin onca emek verenleri bile keyiflerine gore birakip hic hatirlamiyolar bile. Varsa yoksa arkadaslari... Bigun eşsiz kalin yapayalniz ibşallah sizde kalpmi var be ikiyüzlüler
Terazi kadınıyım, aşk terazinin kendisi zaten. Ama acı çekmeme konusuna katılmıyorum seven her insan acı çeker bence, burçla alakası yok bunun. 🤭 @sliently bak gördün mü yengeç ve teraziyi? ❤️😚
Şimdi teraziyi anlatıyorum iyi dinleyin Kova ♒ burcuyum bu arada - İyi çocuk anasına da laf edemem anasına düşkün ilerde karısına değer verir ama bu gidişle evde kalacak ya * o kadar sevdim lan ben seni evleneceğin kız benim dönüp dolaşıp bana geliyor aşka inanmıyor falan yazmışsınız da inanmıyor sa bulaşmasın kimseye abisi bizde aslan gibi kova Burcu yuz sizin gibi terazileri mi takacağız eşek gibi geri geleceksiniz sonra romantik bir laf cambazı kanmamanıza imkan Yok ama bir kova ♒ Burcu olarak onları biz cebimizden çıkarttız keşke tanımasaydım diyemem iyi ki tanımışım çünkü şerefsiz seviyoruz abisi ne yapmalıyım bir ömür geçer mi geçer seninle ama şu ortamını bir bırak kız arkadaşlarını da bir sal şu bacım arkadaşlarına çok değer verir hatta sizi siler arkadaşlarını silmez çok tatlı gülerken böyle gözleri kısıtlıyor yaaa jsjsjsj aklını alıyor anlayacağın
Oğlak erkeği, balık kadını Oğlak erkeği, kova kadını Bunlar nasıldır yorumlar mısın lütfen sevgim bitti diyip terk etti oğlak 2 ay oldu ayrılalı sizce pişman olur mu
Ortamların aranan kişisi ! Bir Terazi kişisinin yanında asla fısıldayarak konuşmayın çünkü o bunu hemen üzerine alınacaktır ve aylarca bu durumun etkisinden çıkamayacaktır Kendisi aşk acısı çekmeyen nadir kişilerdendir çünkü aşka aşıktır. Yüzünde tatlı bir gülümseme varken içinde fırtınalar kopabilir. Onun ne hissettiğini ancak onun anlattığı kadarı ile bilebilirsiniz. Anlaması zor, fazla zorlamayın :) bak ne diyor @Arc-en-cieelll :))
En İyi Cevaplar