Arkadaslar 2 senedir cok buyuk bunalimdayim cok guzel bir hayatim vardi para skntim yok eglenceli guler yuzlu gununu gun eden biriydim . Basimdan kotu olaylar gecti okulu biraktim 2 sene once ailemle aram bozuldu maddi olarak tamamen kestiler desteklerini eskiden bir ayakkabi alirdim 300 400 bir saat alirdim 1500 istedigim herseyi yaparlardi suanda gunde 30 milyon aliyorum eskiden bana bu para cerez parasi gibi gelirdişu ancok buyuk para gibi gelio . 2 senedir tatile bile gidemiyorum kafami dagitayim dedim evdekilere onun icin bile para vermediler , 2 senedir yasadigim hayat nerdeyse sabah aksam evde otur gece 12 gibi disari cik biraz arklerle dolas eve gec uyu hergun uyku duzenim sabah 5 aksam 5 tek ugrasim 2 senedir spor body yapmak. Yasadigim hayattan okadar skldimki anlatamam ailem tamamen sirtini dondu bana ayda 3 4 bin para harciyodum eskiden herseyim vardi tip olarakta yakisikli biriyim hicbi konuda skntom yoktu yani artik kiz konularinda bile kendime guvenimi kaybettim icime kapandim . bir ise girsem varligi gordugum rahata alistigim icin zor gelio vericekleri parada ufak gormuyorum ama
Bana en fazla 1500 . Sizce napmam lazim nasil toparlarim kendimi yasadigim hayat bombos gelio bana ?
Bana en fazla 1500 . Sizce napmam lazim nasil toparlarim kendimi yasadigim hayat bombos gelio bana ?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer