Arkadaşlar özüme mi döneyim? :Dd

Arkadaşlar ben çok bunaldım. Bundan 2 yıl öncesine kadar arkadaş çevrem çok genişti, sürekli dışarlarda gezerdik kızlarla. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Sonra zengin bir grup vardı mesela canımız sıkılınca onları arardık dışarı çıkardık, mekana gider eğlenirdik. Sonra ben sıkıldım ve koptum bu gruptan bana çok boş gelmeye başladı. Mesela öyle bir ortamki bugün biz birinin dedikodusunu yaparız, ardından eğer ortamda yoksan senin dedikodun yapılır, biraz havalı kendini beğenmiş değilsen hemen ezilirsin zayıf halka olursun öyle salakça arkadaşlıklar işte. Bende sıkıldım ve hayatımdan çıkardım bu insanları ama etrafımda kimse kalmadı. Tabi o ortamın verdiği alışkanlıkla hep o tarz insanları beğeniyorum. Şuanki hayatım çok monoton, 1 2 arkadaşım var onlarda ailesiyle yaşayan normal pek dışarı çıkmayan insanlar. Ben eski ortamımı o günleri özlüyorum sanırım. Napıcam bilmiyorum. Yaşımda 21 oldu artık hareketlerime dikkat etmem gerekiyo ama kendimi balkondan atıcam ya içime fenalık bastı şuanki hayatımdan. Mesela Şu an beğendiğim beyefendi de o tarz ortamlardan. Sizce napayım? kendimi embesil gibi hissediyorum.
Arkadaşlar özüme mi döneyim? :Dd