Kişilik & Karakter Bıyık büküle büküle kaytan, insan üzüle üzüle şeytan olurmuş. Sizin seytanlığınız doğuştan mı, çevrenizdekilerin eseri mi? Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kötü yanlarınızın oluşumunda çevrenizdekilerin ne kadar etkisi oldu?Seytannn Bıyık büküle büküle kaytan, insan üzüle üzüle şeytan olurmuş. Sizin seytanlığınız doğuştan mı, çevrenizdekilerin eseri mi? Cevapla Bıyık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
eyupaas Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 60% +1 yıl Bıyik bukule bukule kaytan insan zikile zikile şeytan olur zikile zikile şeytan olduk 1 0 Yorumla
xElvis Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Çevremde kiler o kadar geri zzekalı ki benden onu bile yapmayı başaramadılar 1 0 Yorumla
Benartıkkayboldum Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl Beni çevrem zorla böylee yaptı 🙄🙄Şaka şaka ben hep kötüydüm 😂😂 1 1 Yorumla xElvis +1 yıl Kötüler küçük çocukları sevmez Yorumla
basityasamaklazim Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Yaşadığım şeyler zira henüz o seviyeye ulaştım diyemiyorum. 2 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Mutlaka bir şeytan vardır diyorsun yani. 1 0 Yorumla
EmekliPatroniçe Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Herkese tavrım farklı kendileri böyle yapıyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ben meleğim 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar