Son zamanlarda çok tuhaf hissediyorum.Karşı cinsime karşı hiçbir tepkim yok.Ne kadar yakışıklı olursa olsun... Sizce bunun anlamı nedir ? Biseksüel olabilir miyim ?
Cevabın nedir?
“Cinsellik konusundaki sınırsız tahrik ve teşhirler bazı kimselerde duygu sapması meydana getiriyor.
Bu yüzden kadına değil de kendi cinsi olan erkeğe ilgi duymaya başlayan erkekler olduğu gibi, erkeğe değil de kendi cinsi olan kadına ilgi duyan kadınlar da görülüyor ortalıkta. Bu insanlardaki duygu sapmasına nasıl bakılabilir, ne denebilir? Bunlar yaratılışlarına bakmadan sonradan meydana gelen bu duygularının gereği ne ise onu mu yapmalılar? Yoksa yaratışlarının gereği olan duygu ne ise ona mı bağlı kalmalı, ona kuvvet verip onu mu beslemeliler? Yani kadınsa kadın duygusunda, erkekse erkek duygusunda kalmayı mı esas almalı, bu duygularını mı geliştirmeliler?”
Bilindiği üzere şahsın kimliğini yaratılıştaki cinsel organı ispat eder. İşte bu organın gereği ne ise onda kalmalı, sonradan bunun aksi duygu duymayı bir gerekçe olarak görüp de zıt duyguya yönelmemeliler. Şayet gerçekten de bir duygu sapması oluyor da erkek olduğu halde kadınsı duygu duyuyor; kadın olduğu halde erkeksi duygu taşıyorsa bunun çaresi, bu duyguya uymak değil, bunu geriye atıp yaratılışının gereği olan duyguya kuvvet kazandırmak, o duyguyu öne almak, onun için gerekli olan ortamı sağlayıp gerekiyorsa tedaviye yönelmektir.21 Yorumla- +1 yıl
Homoseksüel olunmaz, doğulur. Bu bir bozukluk, hastalık veya sapıklık değil. Dünya Sağlık Örgütü WHO bile bunu açıkladı. O kadar cahilce konuşmuşsun ki gül gül öldüm. Bir de tedavi olmalı yazmış. Doktora gidip bunları anlatırsan sana götüyle güler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok öyle bişey saçmalama. Son zamanlarda diyosun önceden varmış bence saçmalama sadece aşırı derece ilgi gösterdin erkeklere ve bıkkınlık getirdi.Buda herşeyi tadında bırakmanın ve bokunu cıkarmamanın gerektiğini ispatlayan ufak bir ders oldu sana.
Simdi asırı ilgi felan göstermedim deme arada bir oluyo bunlar inkar etmeyelim01 Yorumla
Soran+1 yılönceden çok gösterdimde artık bıkkınlık var evet... rahatladım çok teşekkür ederim
Kendi cinsine karşı cinsel ilgin varsa lezbiyensin, her iki cinse cinsel ilgin varsa biseksüelsin, sadece merakın varsa kendi cinsine heteroseksüelsin ama merak ağır basıyordur, eğer erkeklerden önceden etkileniyordun ama son zamanlarda bir şey hissetmiyorsan soğumuş olabilirsin geçici bir durum olabilir hemen kendini tanımlama çabasına girişme derim. Bi kendini tart ilgini çözümle acele etme ;)
34 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :)
Soran+1 yılrica ederim estağfirullah :)
İlla eşcinsel olman gerekmiyor, bazı insanlar hayatının bir döneminde kadınlara, bir döneminde erkeklere ilgi duyabiliyor. Bu durumda biseksüel olursun.. ama önceden hiç erkeklerden hoşlanmadıysan eşcinsel olabilirsin ☺️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılyatıp kalkıp gtünüzden birşeyler uyduruyosunuz
seni Allah kadın yaratmış Öyle değilmi
bu tür ilişkiler sapkınlıktan başka bir halt değildir
bi öğrenin artık midesizler13 Yorumla
Soran+1 yılne alaksı var mide bulandırmakla yahu.. değilim zaten sadece soruyorum.Büyük konuşmayın böyle... Olduğumu söylemedim.Olabilicek bir durmmu dedim farkedersen
- +1 yıl
Asıl sapık siz Homofobik yobazlarsınız. Boktan hayatınızda insanları eleştirerek cahil cahil konuşuyorsunuz. Yahu size ne yav size ne? Girls Like Girls! Boys Like Boys! LOVE IS LOVE!
- +1 yıl
Bence sen git önce düzgün konuşmayı öğren. İnsanların elinde olan birşey değil. Onlara sorsalar eminim birçoğu istemez. Sen Türkiye gibi bir yerde LGBT bireyi olmak kolay mı sanıyorsun? Değil. Çünkü senin gibi insanlar çenesini kapatıp oturmayı bilmiyor. Kötü mü düşünüyorsun içinden düşün bilgilenmek istemiyorsan araştırma ama insanları zehirlemeyin. Sevmek zorunda değilsin saygı duymak zorundasın olayı var ya tam olarak o noktadayız. Sana bir zararlı var mı batıyor mu yok yasa dışı bir şey yapıyorlar mı yok problem ne o zaman. Ayrıca karşı olup da bu soruyu okuman:D tuhafsınız gerçekten. Birşeyi tam bilmeden sakil sakil konuşmayın burda.
+1 yılpff ne homofobik insanlar var süreki eşcinsellik eşcinsellik rahat olun abi bir yaa neysen osundur zaten banda gay diyorlar 2 dir degilim arkadaş neyi kasıyosunuz düşlerinizde.. pembe açmış erkeklere mi denk geliyorumdur nedir..
00 YorumlaKendi cinsine karşı bir ilgin var mı? Güzel bir kız görünce aklına onun hakkında kötü şeyler geliyor mu?
00 Yorumla
+1 yılErkeklerden soğumuş olabilirsin bence insan soğudumu kökten soğuyo
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşantın arkadaşların,ailenin sana gereken dini tecrübeleri verememesi bunlara neden, dini bütün olan birisi böyle mide bulandırıcı bir duruma düşemez.
02 Yorumla- +1 yıl
Mide bulandırıcı olan şey siz Homofobik yobazların o küçük beyninizle insanları eleştirmeniz ve 2 kadın arasında yaşanan aşkı iğrenç bulmanız!
- +1 yıl
Bir de dinin iyi öğretilse böyle bir şey olmazdı demiş. O kız öyle doğmuş işte. Bu değiştirilemez. Sen Heteroseksüelliğinden kurtulabilir misin?
+1 yılvalla tüm seks arzumu alıyonuz biseksüeller
ağız tadıyla sevişecek kadın kalmyayacak01 Yorumla- +1 yıl
Sen Heteroseksüel'sin o Biseksüel. Ne olmuş yani?
Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı. hemcinsinden hoşlanıyorsan evet eşcinselsin :)
10 Yorumla
+1 yılNe bilelim biz,arzuladığın hiç kimse yok mu?
00 YorumlaAl bir de buradan yak ????
00 YorumlaBiseksüelin çocuğu olurmu
00 Yorumla
+1 yılkendi cinsine ilgin var mıpeki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılal bir tane daha cinlerin musallat olduğu insan
06 Yorumla
Soran+1 yılabi sana vur dediysek öldürme.. ne cinlisi yahu .. sadece filmlerde falan görüyorum kafamda soru işareti oluyor
Cevap sahibi+1 yılo videoyu izlermisin sıkılabilirsin ama senin durumundaki binlerce insan incelendikten sonra varılmış bu sonuca , büyük ihtimalle var böyle bir şey ama korkmana gerek yok
Soran+1 yılkorkmam öyle şeylerden tabiikide...nasıl kurtulabilirim bu durumdan ?
- +1 yıl
Hastalık olmadığını kanıtladık, şimdi de eşcinsellere cinlerin musallat olduğunu mu düşünüyorsunuz? 😂 Allah belanızı versin lan sizin bacım çocukları. Çakma müslümanlar, Homofobik yobaz çomarları, Arabistan'ın dölleri. Yakında Lezbiyen olduğum için Deccal olduğumu da söylersiniz. Nasıl bir cehalet bu ya?
+1 yılbiseksüel misin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiseksüellik eğilimlerin var gibi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem