Kanka ayağına kızlara mavi boncuk dağıtan tipler, kendini uyanık sananlar, kişiliğe saygıyı kızın saflığı olarak algılayan 3. sınıf çapkınlar.. Bla blaaaa😑💃biscooo ispanyollar fena bee💃
Besyocularin q u düşük olmaz sizn kafanızın çalışmadığı şeylere çalışır. Ornegin mühendislik fakültesinde okuyan iki kişiyi bir araya getirip bir organizasyon yaptırmak zordur ama besyocu kişiler hemen toplamım bir organizasyon yapabilirler. Sosyal ilişkileri çok daha sağlamdır. Zekâ sadece matematik değildir hanfendi. Unutmayın ki spor da başarılı olmak için sosyal ilişkide başarı olmak içinde yüksek seviyede zeka gerekir. Gelişim psikolojisi okuduysanuz orada zeka çeşitlerini görmüş olmalisiniz
@07Uzaklar ben muhendisim ve 5 dk ya organizasyon baslamis olur. Maksimum 1 dk da hersey hazirdir. Biz az pratik olduğumuzdan onu da senin kafa basamaz iste
Bir değil birden fazla kötü alışkanlığı varsa uzak durun. İyi kalpli saygın bir ailesi olan dostum yeni boşandı nedeni ise alkol ve kumar alışkanlığı bu iki illet insanı bitiriyor.
Sütyen kopçası dedin de ilkim sensin dediğim bir kız arkadaşım sütyenini tek elimle açtığımda ve tekrar bağladığımda kızın bana bakışı 2 hafta sormuştu bana nasıl yaptın diye
Ayıplıyorum sizi... yan tarafımızda turizm okulu vardi güzel kizlar bizim kantine gelirlerdi hep. Çünkü zıpkın gibi fit vücutlu delikanlılar vardi bizim okulda
En İyi Cevaplar