Sahi! Kalbine söz geçiren var mı? Öylesine dümdüz mü sevmek gerek, en kötüsü için kendini hazır mı etmek gerek?
#gününüzgüzelgeçsin
Gülümsemeyi unutmayın 😊
#gününüzgüzelgeçsin
Gülümsemeyi unutmayın 😊
Heran gidecekmiş gibi sevmek makbul olandır.
Ama bu tedirginlikle de nekadar seversin oda tartışılır 😊
İcinden geldigi gibi sevmek en iyisi
Gidecekmiş gibi sevilmez ki o zaman sevmenin tadını alamazsın. İçinden geldiği gibi sevmek en güzeli :)
Bir kişiyi severken onu kaybetme korkusu olarak sevmeli kuzum.😘❤
Cevap
57Cevap
Hiç bitmeyecekmiş gibi severim
Böyle sevmek insana herşey kazandırır gadasi
Bu şiir Can Yücel’e ait değildir.
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Günaydın bugün biraz edebiyat yapayim barim.😊😊😊❤😘
Hiç bitmeyecekmis gibi sevmek onun yararına. Sevgiyi dolu dolu ve en güzel halleriyle yaşar. Heran bitecekmiş gibi senin yararına. Biterse çok bağli olmaz ve bir yıkıma uğramaz bu durumu atlatırsın. Ama sevmek senin isteğine göre şekillenmez... zamanla ne sekilde sevdiğini engel olamadan görürsün...
Bir dağ başındasın, kar yağmış ve elinde bir kızak, mükemmel bir ortam. Kızağa bindin kayıyorsun ama çok zevkli, yok böyle bir zevk. Bu zevki yaşamak istiyorsan kızağın en son nerede duracağını, durduğu yerde düşeceğini, canının acıyacağını adla düşünmeyeceksin, düşünsen bile "buna değer" diyebilmelisin. İlişkide böyle. Beyaz atlı prensini bul, üstüne bin atının, yolun bittiği yere kadar. Belki de bittiği yerde daha iyisi var.🙂
ilk başta her an gidecekmiş gibi, tavladıktan sonra hiç gitmeyecekmiş gibi
koşul 1 : eğer işler boka sarıyosa; her an gidecekmişsin gibi
koşul 2 : eğer işler normal gidiyosa her an gitmeyecekmiş gibi
eğer hiç bir koşul sağlanmıyorsa ilişki yaşayacak kız bul. :D olay bence budur. :D
Her başlangıcın bir sonu vardır, öyle ya da böyle. Bu yüzden herşeye hazırlıklı olmak gerekir, hayatın dinamiği bu.
Hiç bitmeyecek gibi sevmeme rağmen her zaman bitti..
Günaydın efendim 😊
Her an gidecekmiş gibi birini seviyorsanız sevmeyin.
Çünkü bunu hissettiren sevgili elbet bir gün gider.
Hiç bitmeyecekmiş gibi olanları sevin. Sıkılsanız da küsseniz de bir gün yine devam edersiniz. Uzun ömürlü olur
Her an gidecekmiş gibi seversen, tutunamazsın sevginin her hangi bir rengine...
Oysa insan, öyle bir sevmeli ki, ölüm gibi sevmeli; öleceğini bilirsin ama yaşama heyacanı seni hayata sımsıkı tutar...
Böyle sevmeli insan işte.
Öylesine dümdüz seveceksin. Ne gidecek korkusuyla ne gitmeyecekmiş kafasında. Sev gerisini düşünme bile. Herkesin bir sonu var.
Her an gidecekmiş gibi sevmeli ama bir türlü yapamıyoruz biz onu.. Gerçekten hepimiz çok bağlanıyoruz ve değer veriyoruz.. Zaten aşk acıları da bu yüzden oluyor..
Her zaman basladigi gibi bitme ihtimalinin olduğunu düşünerek başlıyorum tabi buna sahip olmam da önceden hic bitmicekmis gbi bir tecrübeden geçmiş olmam.
Şüpheli sevmeden sevdirecek kişiler olmalı insanın hayatında. Böyle olduğunda bitmeyecekmiş gibi sevmek lazım ama eğer ki bir ayrılık olursa seven çok kötü bir psikolojiye girebilir.
O düşünceyle seven insan kendini o ilişkiye tam veremez. Her zaman bir adım geride durur.. Fakat her zaman en az üzülen de o olur..
Seninde günün güzel geçsin.. 😊
Sensiz tek bir hayalim yok diyenlerin
Hiç hayali olmadı saydım..
Her an gidecekmiş gibi sevmek. Gittiği gün bu da rüyaymış demek.
sonrasını düşünmeden sevmek kalp asla söz dinlemez asla
Her an gidecekmiş gibi sevmek ve öyle yaşamak gerekir. Sonrasında acabalar ve keşkeler insanın içini kemirmemeli.
Her an gidicekmiş gibi sevmek gerek, gün geldiğinde biterse ardına bakıp gülümsemek gerek.. Çünkü, hiç bir şey bizden değerli değil...
Her an gidecekmiş gibi sevmek ilişkiyi canlı tutar karşıdakinin sana olan sevgisini ve ilgisini diri tutar💫
ben hiç bitmeyecekmiş gibi seviyorum, taktik falan anlamıyorum, yok pamuk ipliğiymiş bugün var yarın yokmuş bana göre değil.
hiç bitmeyecekmiş gibi aslında kendini kandırmaktır
Çıkarı biten çeker gider
"Her an gidecekmis" gibi sevmek iliskiyi canli tutar..
Seviyorum seviliyorum gerisinin bir önemi yok çok şükür
Aşk ile sevmek gerek. Sonsuza kadar süreceğini bilerek ve korkmadan.
Her an gidecekmiş gibi seveceksin ama kalbe söz geçmiyor sanki hiç gitmicek gibi sevıyoruz
İşler her zaman planladığımız gibi gitmez, akışına bırakmak gerekir zaman ne olacağını gösterir.
sevgiyi aldığın kadar vermek lazım karşılıksız seveceksen hiç bitmeyecek gibi ama
Sonlu bir dünyada sonlu bir hayatı yaşıyoruz. Elbet bir gün bitecek ))) Çok takmayın derim
Her an bitecekmiş gibi kontrollü hiç bitmeyecekmiş gibi yürekten
yanında hiç bitmeyecekmiş gibi huzurlu olursun, ayrı iken her an bitecekmiş gibi tedirgin..
Şüpheye her zaman yer verip tedbir alarak sevmek iyidir.
Her şeyin bir başlangıcı bir de bitişi vardır. O yüzden nasıl işinize geliyorsa oyle geçinin.
Hiç bitmeyecek gibi seversek birden gidince kalbimiz tuzla buz olur
Bazen hiç bir söz diyemeden gitmek zorunda kalabiliyor insan sevdiği halde, yinede sevgi güzel ve çok özel birşey. Ve bazen ufak detaylar hayat kurtarabiliyor görenler için görmek isteyeneler için ... kalın sevgiyle, hayırlı günler herkese 😊
Lanet olsun ki "her an gidecekmiş " diye aklımdan geciriyordum ve gerçekten gitti.
Artik heran gidecek gibi sevmeyi ogrendik ogrettiler
Herhangi bir düşünceye kapılmadan beklentisiz sevmek gerek sonuçta sevdiğimiz insanında bizi sevmesini bekleyemeyiz
Sevmek ile sahiplenmek arasında çizgi çekmek gerekir.
Hiç bitmeyecek gibi sevmek her an bitecek gibi de ozlemek ve sevgiyi artirmak gerekir😊
Evet te hemen onaylamamak gerek sonradan pisman olmamak icin
Hiç büyüyecekmiş gibi seveceksin nasıl ölmiyevekmis gibi calisiyorsak
Gerçekten seviyorsan hiç bitmeyecek gibi
Gönül eğlendirmek içinse heran hazırlıklı olman gerek
nasılsa bitiyor guzel gunler
Her an gidecekmiş gibi sevmeli.
İkisi de hata yaptırıyor.
Her an gidecekmiş gibi
en güzeli, şartlarını bilerek plansız sevmek :)
Bilemiyorum sınıfta kaldım 😊
Her an gidecekmiş gibi
Hiç bir şey düşünmeden
Heran herşey olabilirmiş gibi
İçinden geldiği gibi en doğal haliyle
Her an gidecekmiş gibi sevmeli
ikisi de sorun malesef.. :/
Heran gidecekmiş gibi sevdim ve öylede oldu
@81OF81 nişanlandırdılar çoksevdim ve gitmek istedi bnde bitirdim olay bu
@81OF81 aynen😊 Çok şükür atlattım
@81OF81 aynen abi
@81OF81 Allah razı olsun😊 Ecmain