+1 yılErkeğe yakışan aşk dolu bakışlar hasret dolu gülümseme. Kızlara da yakışan şey bilemedim
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadına yakışan bekaret ve merhamet ama artık öylesi hayal kalacak ilelebet...
10 Yorumla
+1 yılkadınlara cok yakısan trip ama abartmamak kaydıyla :D
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
+1 yılAlkışladım ayakta , edep erkeğin makyajıdır
12 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- +1 yıl
🤗🤗
- Kişilik & Karakter konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara yakışan gülmek, saç, kilo :)
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Özgün olmak herkese yakışıyor
10 Yorumlakarakter arıyorum ama bulamıyorum
10 Yorumla
+1 yılkadına da yanaklardakı gamze
10 Yorumla
+1 yılSakal erkeğin makyajıdır
11 Yorumla- +1 yıl
Edepte öyle
+1 yılne güzel söylediniz öyle tebrik ederim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir tesettürlüye yakışan da siteye kendi fotografını koymamak. Hani günah ya tesettüre aykırı anlatabildim ama anlamazsın kendini göster burada belki talip çıkar.
051 Yorumla- +1 yıl
Benim sevgilim var zaten, o zaman tesettürlü olan biri dışarıda çıkmasın, malum. Yüzümüz o zaman da gözüküyor ya.
Cevap sahibi+1 yılBasit bir bahane. Dışarıdakiler seni anlık görüyor ama buradakiler istediği zaman bakabilir. Off tam cevap verdim ama.
- +1 yıl
Hahahah allah aşkına. Benim inancım olan kuranda yazan, yüzün, elin ve ayakların gözükmesi gunah degil. Edep yerlerinin gözükmesi gunah. Ben fotografımda herhangi bir edep yerimi gösterdiğimi düşünmüyorum. Fotograf paylaşmanın da bir günahı yok. Senin o salakca mantıgına gore, senin bu sitede olman bile gunah o zaman. Defolup gitsene, cahil yaratık. Laf söylediğini dusunuyorsun ya birde o ayrı bil gülünç, hep bunlar bilincsizlikten. Sorumdan gider misin?
Cevap sahibi+1 yılBu fotoğraf konusun da fetva var Diyanet'in. Kızların siteye fotograf koyması kesinlikle gü nah tır.
Cevap sahibi+1 yıl@Karetra97 evet doğru dedin
Cevap sahibi+1 yılSen de mi brütüse bağladım olayı hdkdj 😒 neyse ya kim anladı ki zaten
- +1 yıl
@Karetra97 evet fazla kısıtlama, onun bunun lafıyla hareket ediyorlar. Ben artık takmıyorum.
Cevap sahibi+1 yılOnun bunun lafı dediğin ! la ne desem anlamazsın nasıl boyle saçma bir sohbetin icin de olurum ben ya ilim 0
Cevap sahibi+1 yılCinselligin konusuldugu sitede fotograf koymana izin veren bir sevgilin var verilen degere bak. Ya da sen kendine bu kadar deger veriyorsun.
- +1 yıl
Sen hala ne diye tartışma yaratmaya çalışıyorsun? Edebini takın. Benim ozelim seni ilgilendirmez.
Cevap sahibi+1 yılSen mi bana edep? Ciddi bir sorun ortada kabak gibi. Neyse ya traji komik
- +1 yıl
Sen kimsin de benim hakkımda yargıda bulunabiliyorsun? Öldükten sonra kimin nereye gideceğine bu yargılarla senin karar veremeyeceğini bilmen lazım. Oyle bir konuşuyorsun ki, hersey de dogru senmişsin gibi. Edebini takınıcaksın tabi, herkesin görüşü düşüncesi kendine saygı duyacaksın. Ben nasıl edebimi takınıp trtısmaya son verdiysem, sen o edebini takınıcaksın, saygı duyacaksın. Sorun senin beyninde.
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir kaçış 👏
- +1 yıl
Ne yaran varmış ki gelmiş burda bana saldırmaya devam ediyorsun. Tanımadığın insana bu denli kin guduyorsun. Bubkadsr herseyden emin, herseyi bilen bir insansın ya. Bu duyguların da müslüman biri icin yanlıs oldugu, bu sitede olmanın senin icin yanlıs olduğubu bilmen lazım dimi.
- +1 yıl
Biraz bencil olmayın. Sadece kendi at gozlugunuzden bakmayın. Burda insanların mezhep farklılugı da var. Dini biliyorsan, mezhepleri de bilmen gerek. O yuzden az saygıyı öğren.
Cevap sahibi+1 yılAğızın iyi laf yapıyor. Ben sadece doğru bildiğimi söyledin. Ne alaka bu dediklerin anlamadım.
- +1 yıl
Hala guzel. Bir. Kaçış var diyor ya, allahım sen sabır bu insanlara akıl, fikir ver. Vallaha atatürk'ün bir lafı var. En büyük savas, cahillige karşı yapılan savaştır diye. Kardesim sz saygı duymayı, etrafınuDa farklı görüşlerde insanların olmasını öğrenin.
Cevap sahibi+1 yılAma ben laga luga sevmem ya kusura bakma da konuyu uzatan sensin
Cevap sahibi+1 yılMustafa kemal sever bir kapalı daha.
- +1 yıl
@Karetra97 sen geldin tekrar yszdın buraya. Gelmis sen uzatıyorsun diyorsun. Cevap vermicek miyim? Tamam deyip gececekmiyim. Gayet de Dediklerim alakalı. Mezhepe gore insanların inanc farklılığı degisir, bilmeni isteri. O yüzden bana birsey dogru geliyorken sana yanlıs gelmesi gayet normal buna saygınduyup geçmen lazımdı. Mustafa kemali seviyorum, o olmasaydı hangi ulkede olurdun acaba. Bunda bile saygı duymuyorsun. Benim ailem kapalı ve hepimiz ataturkcuyuz bunla da gurur duyuyoruz. Sizin gibileri rahatsız ediyorsa, ne mutlu bize.
- +1 yıl
@Karetra97 onceki yorum sana degildi yanlıs oldu. Mezhep farklılığı var. İnsanların uydurduğu birsey degil.
Cevap sahibi+1 yılCehennemde de el salla mustafa kemalle
- +1 yıl
Ha ha haaaa cahil
- +1 yıl
@Karetra97 ayrıca sen benim. Muslumanlıgımu sorgulayamazsın. Bunu sorgulayacak kisi belli. Yerini bil.
- +1 yıl
@Karetra97 araştırdım, ben bunu uygun gordum, benim düşüncem buna yattı. İnsanların hepsi sizinle aynı görüşte olacak degil. Sana saçmalık gelen, baba dogru geliyor. SAYGI DUY!
- +1 yıl
@Karetra97 kardesim, benim Görüşüm farklı anlıyor musun? Ne diye hala zorluyorsun, seni ilgilendiren bir durum yok. Sen neye inanıyorsan inan. İsinize bakın ya!
- +1 yıl
Yorumu yapan arkadaş, kuranı kerim referans alınır hocalar yok diyanet yok şarlatanların hadis diye uydurdukları şeyler felan değil. Diyanet ne dedi tecavüz edilen çocuklara 1 kereden bir şey olmaz dedi. Aile bakanı sözde dindar 2 kere taciz tecavüz oldu 1 kereden bir şey olmaz dedi. Diyanet ne dedi 9 yaşındaki kız evlendirilebilir dedi. Kuranı kerimde acaba 1 kereden bir şey olmaz veya 9 yaşındaki çocuk evlendirilir mi yazıyor. Kusura bakmayında dini istediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz. Ne kara çarşaflı kapalı insanlar gördüm açıklar yanlarında melake gibiydiler. Yemedikleri halt yoktu. 6 kız kardeş annesi dahil kara çarşaflı bir aileye gitmiştim. Öylesine havadan sudan baba ile konuşurken bizde kuraldır namaz kılan adama kız veririm. Biz namaz kılarız oruç tutarız dua ederiz vs anlatıp dururdu. Evleride dini kitap dolu 2 dini bilgi söyledim bilmiyor ve dini kendisine göre şekillendiriyordu.
- +1 yıl
Geçtim hepsini ben namaz kılmam mesela aldığım maaşı duyunca seç beğen al kızlarımı diyecek hale gelmişti ve gerçekten evdeki büyük kızı önermişti fazla büyük o dediğimde bir küçüğü var demişti. Hani namaz kılan dini bütün adama kız veriyordu. Hepsi yalan işte. Kusura bakmayında artık kapalı birisini görünce cahil aptal ve namussuz diye düşünüyorum
- +1 yıl
Son olarakta burda bu kıza laf söyleyene kadar youtube daki makyaj yapan kapalı kadınlara kızlara laf söylemeni öneririm. Kapalı ama senden benden daha çok dikkat çekiyor. Eli ayağı vücut hatları belirgin yapıdalar. Onları her videoda 500 binden fazla kapalı kadın izleyip yorumlar yapıyorlar bir şey yok burda masumane kıza çemkirin. Geçtim hepsini kapalılılta moda olmaz peki neden modanisa vs gibi tesettür modası denen sitelere laf söyleyen yok. Neden ayda 4 5 milyon satış yapılıyor. Hani kapanmak dikkat çekmemekti. Kıyafet makyaj ile dikkat çekip saç kapanınca mı namuslu olunuyor. Son olarak yine ekleyeyim hiç bir erkek fotoğrafa bakıpta farklı düşünüp kendisini günaha sokmaz. Öyle amacı olan birisi açar p*rno filmi alır eline masturbasyon yapar ve bunu kızlarda yapıyor. Yani sen gibi bir kezbana bakıp masturbasyon yapacak erkekte yoktur.
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 Beni anladığın icin cok tesekkur ediyorum. Onun bunun kafına inanıyorlar dedim, bana o bu degil diyanet diye savundu birde, savundugunun nasıl birsey olduunu bilincli bir insan bilir zaten. Ayrıca bilmeden, karşındaki insanın ne derece bu konularla ilgili veya yaşanmışlıkları oldugunu bilmeden burda ahkam kesiyorlar güya. Ben artık susuyorum cunku cahil insanlara ne dersen de, sende daha fazlasını konuşurlar ama boş konuşurlar. Kimin nereye gideceğine hacı-hocalar bu tip karaltersizler karar veremez. Bir insanın icini allahtan başkası bilemez. Gelmis burda benim. İnancımı sorguluyor. Pes! Birde bana aklınca öğretiyor dini de, bir muslanın bu denli kinli, kotu dusunen, insanları yargılayan biri olmaması gerektiğini daha bilmiyor. Dedigim gibi onun bunun lafıyla kulaktan dolma kelimelerle gelmis burda laf yapıyor.
- +1 yıl
en güzeli bu gibileri engelleyip geçmektir. gerçekten bu gibilerden ülkemizde çok arttı ve 2 din konuşarak 2 kapanarak bir yerlere gelmeye çabalıyorlar. örneğin kara çarşaflı kızın anıtkabirde atatürke küfür edip tayyibi övmeside bunun bir örneğidir. onu yüksek yerlere getireceklerini düşünmüş bunu yaparken.
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 Aile, cevre cok onemli bir etken. Biri sadece ailesinin çevresinin lafıyla, okulda aldıgı eğitimle, tv'de duydugu seylere rovot ggibi kanmamalı. Onlarla yetinmeyip fazlasını araştırmalı, öğrenmeli, okumalı bilinclenmeli. Bunu hapmadıklsrın at gözlükleriyle etrafda dolaşıyorlar. Yazık işte.
- +1 yıl
Malesef ki zamanla cahilleşiyor ülkemiz. Bu sebeple bu gibilere cidden acıyorum. Aileleri kendileri çevreleri hatta eğitimleri bile içler acısı halde.
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 Kesinlikle öyle. Okurken bile ağzım acık kaldı nasıl bir zihniyettir diye. Atatürk'ü sevmiyor diyo birde kapalı oldugum icin sevmeme artı sasırıyor. Bu neden? Bastakinln beyin yıkmasından kaynaklı, ona buna inanmış gelmis bunu savunuyor bana. Ataturk olmasaydı bu insanların hali nice olurdu onu bilmiyor, çünkü araştırmamız belli. Bana gelmis birde, burda insanlar uzun süreli fotografını görebilir, dısarda anlık goruyor diyor. Acaba bir yerde oturudugumuzda da mı anlık görüyorlar acaba? Ona da der ki kız bir kafede falan da oturamaz. He birde diyanet fotoğraf paylasmak günahtır demis, diyanet de ne diyanet çağımıza ayak uydurmuş, kur'an'la cagımızı uyarlamıs, kendi kafasına gore gunah-sevap diye çıkarmış ortaya. Bu cahillerde ona inanıyor.
- +1 yıl
Gülünç bir mesele açıkçası.
- +1 yıl
ben bir kız görmüştüm ankaranın merkezinde ve yolunu değiştire değiştire yürüyordu. meraktan sordum çünkü bir o kaldırımda bir bu kaldırımda. ve bu kara çarşaflı elinde eldiven gözünde gözlük felan yüzünde peçe de var. erkek geliyordu günah demişti. başka bir kapalı kız ise ben kapalı olmasam ağzımda din olmasa kolejde bu maaşa çalışamazdım demişti. yine bir kapalı kızı gece klübünde votka içerken yakaladım ve bu kız sevgilisine namaz kılmıyorsun diye kızıyordu. ramazanda biz oruç tutuyorduk o kız adetim demişti. 1 ay sonra yine adetti ve 1 gün tutmadığı gibide insan içinde saygısızca yemek yiyordu. al işte müslüman
- +1 yıl
amann boş ver bunlar ve bu konu hakkında konuşmak bile saçma
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 iste herkes güya din yaşıyor. Baskasının yaptıgı veya kendi inancına gelmiş. Burda ahlam kesiyorlar. Beni acıkcası diger. İnsanlar. İlgilendirmez. Ben kendi dinimi yaşarım ve yassdıgım dinimi de bu tarz sitelere yansıtmam, onlar gibi ağızda din ahkamlıgı yapmam. Burası yeri degil zaten. Benimde başım kapalı, ama gidipte sen bunu yapmıyorsun gunah bu diye millete yagdırmıyorum. Kendi yaptıklarımı da goz onunde tutmuyorum. Benim. İcimi bilen allah, inancımı bilen allah, yaptıklarımı. Bilen allah bunların dogrusunu, yanlısını sorgulayacak da allah. O yuzden bu gibileri pek takmıyorum.
- +1 yıl
inan bu gibileri bende takmıyorum. başıma gelen olayı anlatayım. bundan tam 10 sene öncesiydi. bir kızla tanışmıştım hatta annem artık namuslu kız kalmadı küçüklere yönel demişti bende küçük bir kızla tanışmıştım başı kapalı 5 vakitte namaz kılan üniversiteye hazırlanan bir kızdı. işte bu demiş 2 yıl konuşmuştum. sonra muğlada üniversite okurken yanına gittiğimde en açık kızdan daha açık olduğunu namazı bıraktığını ve okuldaki erkeklerin çoğuyla yattığını öğrenmiştim. benle de yatmak istemişti. sorduğumda ise babamın yanına giderken yine kapanıp yine namaz kılıyorum demişti. bu insanların biraz amacı artık şov olmuş. bu sebeple gülüp geçiyorum bu gibilere. kapanma tarzı giyim tarzına bakıyorum ve öcü gibi ise kaçıyorum o insanlardan. annennemde kapalı annemde ama bunlar gibi değiller.
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 Evet, kuranda yazan kapanma kuralları belli. Okuyan insan bilir zaten. Bunu asan ve sacma sapan seylere inanan, kendi gibi olmayan insanlara da yargıyla yaksan insan cok. Benim ailemde kapalı ama bu düşüncelerde degiller cok sukur, bilincliler.
- +1 yıl
ben o maddeleri okuduğum için kimseyi takmıyorum ve hadis diyanet car curt diyenlere gülüp geçiyorum. he he deyip gülünce ciddi bozulan oluyorlar. bir enerji etkinliğine gitmiştim. kara çarşaflı bir kız gelmiş dinden bahsediyordu. iş adamı kızım burda enerji konuşuyoruz iş konuşuyoruz işe dini karıştırmaya çabalama s.. git diye kızı kovmuştu herkesin içinde. garip konuşmaları vardı çünkü
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 gunumuz ülkesinde de siyasete dini karıştırıp yönetmeye çalışıyorlar, bunlar da ona yapıyorlar iste. Allah bize. Bir kitap yollamış, oku bil ona gore yasa. Baskası umrumda olmaz zaten.
- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
@hakansalihoglu88 teşekkür ediyorum sana.
- +1 yıl
rica ederim ne demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakal dedini etraf işid doldu
16 Yorumla- +1 yıl
Kirli sakal dedim
Cevap sahibi+1 yılSenden bahseden kim
- +1 yıl
Dedin yazmışsın? Soruyu soran da benim?
Cevap sahibi+1 yılDedini yazmışım z harfi basmamıs. görüşte benim
- +1 yıl
O zaman düzgün yazsaymıssın, ben nerden bilebilirim harfin basmadıgını? Görüşüne birsey diyen olmadı, benim dediğime karşılık verdigini ve yanlıs algıladını düşündüm.
Cevap sahibi+1 yılTamam abla sensin
+1 yılkol saatide erkeği harika gösterir.
10 YorumlaSakalımız var ama yakışmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadına sükut ve ahlak yakışır.
10 YorumlaSakal ve para azda kalite ✅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Beyin fazlasıyla çekici gözüküyor
10 Yorumla
+1 yılKadına yakışan sadece edep
10 Yorumla
+1 yılKadına yakışan masumiyeti gözlerinde gülümseme
10 Yorumla
+1 yılAdamlık
20 Yorumla
+1 yılKarakter yeterlidir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Kişilik...
10 YorumlaEdep, haya , ahlak.
10 YorumlaEdepli olması.
10 Yorumla
+1 yılBeyaz ten ve edep
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEdep der susarım.
10 Yorumla
+1 yılUzun düz saçlar
10 YorumlaTevazu
10 Yorumla
+1 yılOlgunluk bambaşka
10 Yorumla
+1 yılBirbirleri.
10 YorumlaDogru söyledim
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Edep
10 Yorumla
+1 yılpara pparaa paraaaa
20 Yorumla
+1 yılİnsanlık
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZariflik ve fiziği
10 YorumlaKadına çıpkaklık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı.
+1 yılAhlak
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılNamus empati
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler