Kızımı döven eşim kızıma 6? Ay yaklaşımıyacak
Eve de 6 ay yaklaşımıyacak
Konsoloslu da yazı yollandı shenhen vizesi iptal Fransa'ya ömür boyu giremez turist olarak ta maç olarakta boşanma davası pazartesi açılıyor boşadımmı rahatım yaşasın adalet
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Dayak çözüm mü be abi ya yazık. günah be. abi eşinin yaptigida doğru değil ama sen cocugunu dövdüğü için rahatsız olmuşsun ama çözümü dayakta bulmuşsun git elini yüzünü öp özür dile eşinden
Ya aslında pişman oldum son beş dakikadır sorma be. Bunu nasıl yaptım diye
Çok pişmanım
Bence sen bir şey yapma eşin yapsın. En kısa zamanda boşasın seni Allahın belası herif.
Ben boşuyorum küçük yaşta kıza şiddetten ee Hayat bu neyaoacam 😝😝😝
Ben boşuyorum ben hahay
Bir kızardın iki gider insanca konuşurdun insanca. Onun yaptığıyla senin yaptığının arasında ne fark kaldı şimdi. Seninki daha fazla oldu. Birsürü sorun..
onun yaptığı yanliş ama senin yaptiğin daha büyük olmuş
Adaletin ağababası oldu
Ya şimdi eden bulur diye birşey var tabii ama sende suçlusun yüzüne nasıl bakabileceksin bilmiyorum
Boşarım gider kızımı döverse ne olacağını biliyor kaç saat dayak yedi yalvardı benşm kızım ds çok ağlamış oda biraz dayak yedi bundan ne anladık 3 yaşındaki kız çocuğu dövülmeyecek döverken o acıları misliyle tadarsın.
Sende haklısın tabii
3 yaşında kızın yüzü tokattan o hale gelirse ebru hanım da dayak yiyip durur sabaha kadar yedi
İyi yapmışsın iyi olmuş ufak kiza el mi kalkarmis benim annem babam bir gun bile bana ne tokat ne dayak attilar
İyi yaptıkta yarın savcılığa teslim olacam 70 gün rapor almış
@Pelin355 kime dedin bunu sen!
Karaktersiz olan bunun eşi cocuga el mi kalkar kizim? Bana aynisini yapamazlwr ben benden gucsuze el kaldirmam ! Alsin ya alsin savun kendini guzel avukat tut bir kadin olarak arkandayim kucuk cocuga el kalkmaz.
Elini öperim senin teşekkürler
Yaşım 22 😊günahlarini engelliyorum hic kimse kucuk bir cocuga el kaldiramaz babam dahi annem dahi olsa sen kimsin la? Senden gucsuze vurursan senden guclusu seni vurur bu işler boyle ufak kiza el mi kalkar lan
@Pelin355 valla kızıma vurursa öyle d ayak yer artık herhalde kediye pist demez ee napalım hayat buu 😜😜
O adama hiç birşey yapmazlar emin ol çocugunu dovup adami azmettirmiş kadın düşmanı değilim bak bunu kabul etmem haklı tarafın yanındayım
Süper kızsın sen
Selamlar olsun
Saol ya
Selam
İyi haberler var
Nasıl geçti ne oldu?
Kızıma 6 ay yaklaşımıyacak
Eve de 6 ay yaklaşımıyacak
Konsoloslu da yazı yollandı shenhen vizesi iptal Fransa'ya ömür boyu giremez turist olarak ta maç olarakta boşanma davası pazartesi açılıyor boşadımmı rahatım yaşasın 🙌 adalet
Yanlız şikayetçi olmaması beni şaşırttı enteresan açıkcası
Ben sana ne dedim? Sen sonuna kadar haklisin demedimmi sen kazanicaksin demedimmi tebrik ederim
Sevdiğinden kıyamamıştır sana
İzmirde isen yemek söylerim sana şans getiren kız
İşte buda bana vicdan azabı kalacak herhal de
Yok ya teşekkür ederim 😊
Aslında barışmayı denesen sizin acinizdan cok iyi olur
Sana vurmam korkma 😳😳
Yüzüne bakamam ki 24 saat olmadı pişman oldum iyimi
Bakarsin bakarsin 😊barisirsiniz bosanmak o kadar basitmi
Mesaj attım sana oradan yazarmısın
😄😄😄 guldurdun beni Allah razi olsun pelincim basit kız senin gibilere denir 😂 ben cevap verdimmi? Gordunmu? Ben evliye degil bekara bile zar zor bakiyorum seni ben guzelligimle satin alirim mk ossspusu cocuk sana cevap vermiyor diye kuduruyosun
Kim çocuk cevap vermiyor 26 yaşında evli barklı koca adamı mı kastediyorsun? Hiç aynaya bakmadığın belli benim peşimde neleri var ben senin gibi ezik miyim böyle vahşi yvşak adamlara bakıcam yazık o tipiyle ego tatmini yapmaya çalışıyor haspam benim sevgilim seni görse yolunu değiştirir 😂
Evet degistirir guzel gormeye dayanamaz hastaneye kaldirir sonra sana bakar sende kadinmisin be basit der basit kizlar hep sevgilisini on plana cikarir 😂 egonu onlami tatmin ediyorsun senin yasinda olan ablamin 3 cocugu var yazik evde kalmis kiz kurusu
Simdide ezikliginden nisanli oldu 😂 resmi senin icin mi degistirdigimi zannediyorsun fotonu paylasicam diyen senin gibi bir ezik yuzunden 😂 ee cocuk var mı cocuk
Daha yaşım çok genç 😂 senin yasina kadar kalcagimi zannetmiyorum o zamana kadar evli barkli kadin olurum senin yasinda cocugum olur benim kiz kurusu
Senin neyin var ben 22 yaşında stajyer doktorum 😂 hergun onume numaralar dusuyor senin neyin var? Onu soyle Sen egonu sevgilinlemi tatmin ediyon 😂 firmasi var arabasi var senin neyin var mk ezigi
Valla sen onu olsanda kabul et 😂 cok ciddiyim evde kalmissin
Sen birazdan cumhurbaskanida olabilirsin 😂 egitim farki var egitim su tipini cok merak ediyorum neden bu yasa kadar evde kaldigini sen benim karsima ciksan seni ben burnuma selpak niyetine kullanirim 😂 havlamak senin isin
@Pelin355 yaylan sorumdan defol
Teşekkürler arkadaşım
@Pelin355 💩
Sen Dr adayımısın
İyi yapmissin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar