Bir araştırma raporuna göre erkeklerin sadece %40 i açık bayanları ilgi çekici bulurken diger yüzdelik kısım kapalı ve çarşaflıları ilginç gizemli ve çekici olduğunu kanıtladı. Yapılan anketler sonucu erkeklerin göremedikleri ve ulaşamadıkları şeylere daha meraklı olduğunu ortaya çıkardı. Sizce açık mı kapalı mı daha gizemli ve ilgi çekici?
Kapalı bayanlar
Açık bayanlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Erkeklere açık kadınlar mı kapalı kadınlar mı daha çekici geliyor?
açık ve kapalı kötu tabirler aslında fakat malesefki en iyi anlatim sekli bu kendi yasadigim hayat ve görüslerim asla örtülu bir kadinın dikkatimi cekme ihtimali bbile yok fakat ihtiyarlarla olan sohbetlerimde cok sahit oldugum bir durum vardır evlat derlerdi topugu görünse topuguna asık olursun merak edersin o yüzdende bu arastirmaninda dogruluguna inanirim :)
Önceden dinime önem verdiğim için kapalı istiyordum ama şimdi kapalı istememin bir kaç sebebi daha oldu hangi insan karısının ya da sevgilisinin dışarda başka erkeklerin erkeksi duygularını uyandırmasını isterki kimse yalan söylemesin bir erkek bence masturbasyon yapmadan veyada ilişkiye girmeden en fazla 1 hafta dayanır bazıları var 1 gün zor dayanıyo şükür ben o kadar değilim neyse 1 hafta bunları yapmayan bir erkek kız sesi duysa bile belden aşağısı kazık gibi olur bacak görse kudurur neyse bazılarına gör çok boş yaptım kısaca benim kararım çarşaflı.
görüş ve zevk meselesi. ne adamlar var karım kapalı olsun istiyor ama dışarıda açık kadınlara ulan şöyle karım olsun bilmem ne kadar borcum olsun diyorlar
En İyi Cevaplar