Sırf memesi var diye bir kadına saygı duyulur mu🤭? Dün sorular sayfasında dolaşırken bir soruya denk geldim soru aynen şöyleydi; "köylüyüm ama vücudum çok seksi Sizce Öyle değil mi?" Görselde de iç çamaşırlı bir tane fotoğraf vardı. Benim bu soruyu sorma nedenim, yorum yaptıktan sonra aramızda geçen diyalog oldu. buraya oradaki konuşmayı ekran kaydı alarak koymak isterdim ama soru kaldırılmış. Ben burada konuşmayı temsili olarak canlandırayım size.. 😀 + her soyunan Kendini seksi zannediyor - benimle nasıl böyle konuşuyorsun Benim memem var otur ağla + benimkiler seninkilerden daha büyük
Bir kadının saygı duyması gereken en büyük özelliği anne olabilmeleridir. Memelerini erkekleri etkilemek için değil de çocuğunu beslemek için kullanırsa saygı duyarım. Bunlar kadar büyük değil
Hangi özelliklere sahip kadın "saygı duyulması gereken" kadındır?
Öyle bir literatür yok. Ne demek yani hangi özelliklere sahip kadın saygı duyulması gereken kadındır? Bütün kadınlar bütün erkekler bütün çocuklar bütün hayvanlar görüşü duruşu giyimi mesleği tarzı tavrı hatası doğrusu ne olursa olsun ama ne olursa olsun saygıyı hak eder nokta.
İnsanlar saygıyı cinsiyetleri üzerinden değil, statüleri üzerinden hak ederler. Şahsi başarısına göre, makam mevkisine göre birilerine saygı duyarız. Sırf kadın veya erkek diye birilerine saygı duyacak kadar sığır değiliz..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kadınlara saygı diyip böyle bir foto koyman saygısızlığını gösteriyor.
Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Kutsal bir anne Vatan için her şeyini ortaya koyan kadın Çocuğunu bin bir zorlukla büyüten anne Birileri yaşasın diye kendi hayatını hiçe sayan kadınlara saygı duruşu yapılmalıdır
1. Kanan erkekler var ama geçici oluyor. 2. Soruyu paylaşan kişi sadece orasına güveniyordur tabiki seksilik güzel birşey ama bunu yaymak kadar savunmak kadar saçma bir durum görmedim.. 3. Her kadına saygı duyulmalı ama en çokta saygıyı hak eden efendi, dürüst, kendini bilen kadına verilir..
Kendini yetiştirmiş kultürlü bir kadın saygı duyulmasi gereken kadindir o kadinin yetiştirecegi cocuklarda topluma faydali bireyler olucaktir cünkü. Gögüs ölculerine gelirsek bizimkiler ruslara hasta demek pekte önemli degil bu bilmem anlatabildimmi😄
Kişiliğiyle değer göremeyen dişiliğiyle değer görmeyemi çalışıyor 😏 benim saygı duyucağım kadınlar eskilerdi, şimdi çoğunun başta kendisine saygısı yok...
Bir kadına herseyden önce insan olduğu için saygı duyulmalı başka ne gibi bir òzellik bekliyorsun o merak konusu. Burda kastettigin konu ilgi olmaliydi bence. Bir kadına ilgi duymak için ne gerekir gibi bir soru sorabilirdin.
bir kadın vücudu için değil anne olduğu içinde değil iyi ve sağlam temelli evlatlar yetiştirdiği evlatlrina çaba gösterdiği için saygınlık ve itibar sağlar yoksa diğer herşey teferruat tır..
Ahlâk ve edep sahibi kadın saygı duyulmayı hakeder bunlardan yoksun erkek veya kadın farketmez kendine saygısı olmadığı için ne kadar saygı göstersen üzerinde eğreti durur..
Özellik fizik olarak düşünülüyor bu zaman da öyle dersen herkeste aynı organ neysede artık ve bir özellik insanının karakterinde olur ister kadın ister erkek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ayy kıskandım valla keşke benim memelerimde böyle olsa :(
En İyi Cevaplar