Ne yapmam lazım çok bunalımdayım

yazacaklarım cok sıkıcı gelebilir ama burayı kendime yakın buldugum için paylasmak istedim ben kendimi bildim bileli maddi durumumuz iyi degildi babamı görmedim ve ben daha doğmadan ölmüş baba nedir bilmem hiç ama yinede çok şükür geçinip gittik sonra ben kansere yakalandım cok sükür onuda atlattım kısaca zorluklarla gecti hayatım ve hep eksik yasadım bazen dışlandım dalga konusu oldum önemsenmedim benim yasımda herkes hayatını yasiyorşu anben hayatımda heves ettiğim hiçbirseyi yapamadım alamadım annemden bişey istesem maddi konuları gündeme getirir bugunde öyle 9 yıldır kullandıgım telefonum vardı bozuldu dedim azarladı bıktım senden isteklerinden dedi evet haklıydı belki ama ben onu zora sokacak bişey yapmadım sabrettim annem zora girmesin dedim herzaman bende gencim isteklerim oluyor ve hep içime attım cevremdekilere özenerek gececek hayatım sanırım böyle olacak iş bulmak istedim calişmak istedim ordada sansım yürümedişu anüniversite okuyorum son senem ondada atanabilirsem ki orası mechul dert olmam kimseye ama annemin böyle fevri olması beni azarlaması içime dokundu yinede bu halimize şükretmek gerek evet sizce benmi abartiyorum ? ne yapmam lazım ? şimdiden teşekkürler
Ne yapmam lazım çok bunalımdayım