Kötü kız kazanır.
Cici kız kazanır.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yeterince kötü kız var.. cici kız olun artık.. ve ilginç olan , dizi izlediğinizde hepiniz cici kızları tutarsınız , kendinize sıra gelince kötü kız olayım... tuhafsınız vesselam.. hakikaten bu kadar kötü kız çok fazla bu ülkeye de dünyaya da.. bana kalırsa bunca kötü kızın arasında, cici kız kalabilendedir asıl karizma.. günümüzde.. iyi niyetli hanım ( cici ) kızlarımıza selam olsun...
erkeklerde farkli isler bu durum. erkekler icin duzgun duzeyli kiz onemlidir bir cogu icin. simdi yuzde 5 lik kesimden ornek vermeyin bana suda su kiza gitti falan diye. kizlar kotu adam sever ama orasi kesin. ben size yuzlerce ornek verebilirim bunla ilgili.
Bence cici kız olup yeri geldiğinde zorluklara karşı güçlü ve bazı insanlara karşı o kötü kızı gerçekten çıkarabilmek daha karizmatik :D kendimden biliyorum
Sigara içip göz kalemini panda gibi kullanmak kötü kız yapmıyor kimseyi kro yapıyor çekici de durmuyor bilginize
hay yaşa :D birde küfür edince borozan gibi konuşunca da karizmatik sanıyorlar
Cevap
92Cevap
Kendi adıma konuşuyorum
Cici kız isterim genelde cici olsun
Ama bazen sert te olabilir
Atar gider yapabilir yapsın da zaten içini atsın benim sabrım taşana kadar kızdırabilir
SABRIN SONU SELAMETTİR
Sabrım taşınca da üzmeden güzel bir çare bulabilirim
karizma olup olmadığı konusunda kötü kız, ancak erkeksilik olmadan karizma olamaz, karizma erkeğe ait bir sıfat, bir kadın erkeksi olmadan karizma olamaz genelde ""kötü"" diyeceğimiz kızlar taşıyabiliyor bu sahte sıfatı
Sevgilisine karsi cici, disariya karsi kotu. Iste bir erkegin istedigi kiz. Erkek dedigin yaratik (buna bende dahilim : ( ) ilgi ister, sevgi ister ama kiz arkadasininda bir okadar guclu olmasini bekler. Biz super yaratiklariz, bazen soruyorum kendime niye kediler varken Allah bizi yaratmis diye
Karizmatik diye kötü olmayalım ama ya. Bence de kötü olmak daha karizmatik çünkü soğuk, gizemli, cool bir duruşun olması lazım.
Cici kız severim, cici severim. Çok cici severim, fena severim. Ciciler kazansın!
Bırakın kim ne olmak istiyorsa onu olsun zirâ karizmatik olmak da pek şikâr bir durum değil, fazla cici bebe olmak da
Ne cici olsun ne kötü. Ciddi kadın daima karizmatiktir... ciddi ve gerektiğin de sadece tebessüm eden, ağırbaşlı.
Kötü kızlar daha aktif oldukları için daha karizmatik görünmeleri normal. İyi kızlar prenses onlar 😀
Özgün kadın olmak fark yaratır. Herkesin yaptığını yapmak marifet değil önemli olan kimsenin aklına gelmeyeni yapmak, git resim yap sanat yap kültürlü işler yap kendine + kat
yerıne göre ıyı yerıne göre kötu hayat müşterek ayık ol evlat !!!
Kotu kadin cinsel anlamda fenadir cok cekicidir ama cici kiza asik olunur
Yeterince kötülerle uğraşıyorum mümkünse cici olsun :)
Bir hiçiz, hitchiz. Bitches you know. Kötü kızlar kazanır bacım.
Olduğun gibi olmak. Kadınları kalıplara sıkıştırmaktan yorulmadınız mı?
Iyi normal bir insan olmak. böyle özenti şeylere gerek yok
Bu güne kadar geek olmaktan bir zarar görmedim. Geek kız alır.
Karizma önemli değil iyilik daima nirvanadadir unutmayın
Herzaman kötüler kazanır diye birşey vardır. Fakat bu dünyada kazanırlar.
Kotu kiz ne ya simdiye kadar selena gibi hep kotu kizlarla savasmisimdir 😂😂
kötü kızı kuzu yapmak hatta onun sevişmek daha haz verici olur
Cici kız diye bir kız yok kötü de yok, kendini beğenmiş ilgi o. rospuları var.
iyi kız, kötü kız değil. haysiyet-kişilik sahibi olan kazanır.
Kötü kız giyimiyle seksi görüntüsüyle kazanır cici kızda kazanır kıyaslanırsa kötü kız önde gider diye düşünüyorum
Kötü kız, cici kız olmaktan ziyade hepimiz karakterli, ahlaklı kızlar oluruz inşaallah :)
Şahsen, kötü kızlar heyecanı bol olur ben olmak istemezdim erkekliğimle gurur duyuyorum😎😎
Tabiki cici kiz. Erkekler erkek gibi sert ve kotu kadinlari sevmiyor ki
Kötü kızlar çok itici cinsel isteğim bile olmuyor o tarz kızlara karşı
Ikisini dengede tutan kız
İkisi de değilim hiç bir avantajım Yok 😏
Hiç biri merhametli kız olun mümkünse
Kaşarlıgn orspuluğun yeni türevlerimi bunlar 😄
Ikisinin arasıyim ben 😂
Ortası bence tam ben degvsfgs
Kötuler hep kazanır😂
Cici kızdan korkucaksın 😛
Aslında yerine göre ikisi de.
Fotoğraftaki kadın kim
Hiçbiri.
Hepsini alsam. Arada kötüyü oynasın
Ikisinden de biraz 😏
Kötüler iyileri, iyiler kötüleri bulur
insan olmak daha karizmatik
Boşver onları sana bişe olmasın kardeş 👍
Cici
Ahlaklı Olanı Kazanır😎
Akıllı kız. Kötü kız, cici kız ney lan?
Sevimli cadı olunabilir
Senin gibi olsa yeter
Cicili bicili olmak😂
Cici kızlar cennete kötü kızlar heryere demişler
Süper yorum bence
Keşke hiçbiri seçeneği olsaymış
Sağlam karakteri olsun her zaman kazanan olur.
Kötü kızlar daha çok eğlenir
Çok haklısı
Akıllı ve Sempatik olması daha iyi 😊
hanım hanımcık olmak daha güzel
kötü kız ciciyi madara eder.
İkisinin de ayrı bir havası ayrı bir coolluğu var
Rihanna mı? Kylie Jenner mı?
Ben gibi olun :D @Sipruss
les olmak en güzeli :)
Kötü olacak, sadece bana iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar