-Ayağınıza takılan taşlara inat daha da güçlü bir şekilde ayağa kalkıp, o yolda bıkmadan ve usanmadan yürümeye devam edebilir misiniz yoksa düştüğünüz yerde kalır, dibe mi batarsınız? #GöktenDüşenAşk#DibeBatmak#AyağaGüçlüKalkmak
Düştükçe daha mı çok dibe batarsınız, daha mı çok güçlü kalkarsınız ayağa?
İnsanoglu düsmeyi cok kötü birsey olarak görür bittim öldüm der , ama aslinda tam tersi düsmek iyidir , ayakta durmanin kiymetini anlamak icin.. Ayaktayken kim yaninda görmek icin.. Düstükten sonra kalkiyorken de daha güclü daha azimli ve daha korkusuzca kalkariz vesselam..
düştüğümde sağlam düşerim tüm yüküyle düşerim. Çünkü sabırlıyımdır birikir yerden kaldırmaz. Ama öyle bir an gelir ki o azimle öyle bir kalkarim ki yerden önümde dağ olsa geçer giderim.
En iyi komutan gerektiginde geri cekilmesini bilmeli bunu karsi taraf onu yendim sonucunu cikarir ama geri cekilen dahada guclenip geri gelir yani dusmek bitmek degil yeniden baslamaktir
hep çok daha güçlü kalktım. burada ki çogu insan gibi aşk acısı falan da degil ya da tırnak kırılması sivilce degil sinir eden ögretmen degil sınıfta kalmak degil çok iyi düştüm zımba gibi kalktım
ben burak yılmaz seyrederek büyümedim ki dokunulmadan düşeyim. benim idolüm ünal karamandı forması yırtılsa da tekmenin kralını da yese kalkar koşardı.
En İyi Cevaplar