Sonra mesajlaşmak yasak hayırdır ne konuşuyorsun yani?
Zaten yıllardır yanında akraba bitmedi mi?
Ara sıra birlikte görüşebiliriz onda da öpme sarılma istemem bende aynı şekilde öpmem sarılmam...

Akrabalardan değil ama arkadaşı olamaz. Sadece uzaktan merhaba merhaba oturup iki lafın belini kıramaz. Benim de aynı şekilde kız arkadaşım olamaz ve yapmam. Mahremiyet sınırları belli olmalı bir insanın.
EyvAllah akrabalar ile de mesafeli olacak benim için.
Ha akraba ha arkadaş farkı yok...
Aynen uzaktan merhaba merhaba ben varken evime gelebilir ama ben yokken evime gelemez amca dayı oğlu filan...
Ne güzel Rabb'im gönlüne göre versin inşAllah...
Görüşün için teşekkür ederim...
Rica ederim Allah razı olsun akraba konusunda haklısın.
EyvAllah...
Amin inşAllah cümlemizden razı olsun Rabbim...
Evlenceğim kişinin çevresini, arkadaşlarını tanımamam gerek. Ne benim ne ilerde evlendiğim zaman eşimin karşı cinsten arkadaşımız olamaz yok öyle dünya. Eşi de arkadaşı da ben olcam aynısı benim için geçerli. Arkadaşım diyorlar bir bakıyorsun sevgili olup aldatıyorlar. Akrabadan şu durumda kıskanmam hani denk geliriz sohbet eder o orda kalır. Veya neblim bana sürpriz yapmak için hangi hediyeyi alcağına karar veremedi sorabilir 1 kereliyine buluşup alabilirler. Ama yoksa bayan kuzenlerle gidip buluşsun yok sinemaymış yok yemeye çıkmalarmış olmaz. Hele hele ben evde yokken ne onun bayan kuzeni ne benim bayan kuzenlerim ben yokken eşimle aynı ortamda bulunmasını istemem bu bir buluşmaysa ama yok ben eve yaklaştın kuzenim gelcekti oturup sohbet etcektik ben biraz geç kaldım trafik var diye ozaman olur. ve bu söylediklerim kendim içinde geçerli erkek kuzenlerle ilgili. öyle kuzenler varki kuzene aşık oluyorlar öyle bir mevzu olursa o kişiyle görüşmesini yasaklarım. iş arkadaşlarının numarası olur yüksek ihtimalle ama telefonunu benden gizlememeli ve gerekirse ayrı iş telefonu olsun. Kuzenlerin numarası olabilir.
Çok güzel yazmışsın ellerine emeğine sağlık..
Benimde aynı şekilde tanımam gerek mümkünse çevresi olmasın karşı cins...
Dimi ya ne güzel söyledin olamaz 😊
Aynen eşim arkadaşım herşeyim olacak...
Kesinlikle o kadar çok ki ihanet eden evlilikten soğudum...
İnsanlardan soğudum..
Ben kıskanırım istemem ben yokken evime gelmesin eşimin yanına amca dayı oğlu filan hayırdır ben yokken ne işi var...
Ben daha tek bir kızla gitmedim sinemaya Yeğenlerimi götürdüm onlarda 4 ile 7 yaşında...
Çok güzel yazmışsın ya aynı benim kafadan valla..
Rabbim gönlüne göre versin inşAllah...
Görüşün için teşekkür ederim..
Malesef soğuttular...
Ama herkes herkes değildir herkes herkese benzesede umudunu kaybetme...
Rica ederim düşündüren sensin...
Amin inşAllah cümlemizin gönlüne göre versin Rabb'im..
Bende şaşırdım senin gibileri çok nadir çok az senin gibi düşünceli olan..
Ben saygı duyuyor ve takdir ediyorum..
Senin gibilerinin görünce insanın umutları yeşeriyor..
Boşver onlar sen onlar gibi olmayalım biz...
EyvAllah...
Hayırlısı...
Tanimam gerek arkadas dediklerini bir gormem gerek o zaman karar verilir su an bostan yere kafami yormayayim 😁😀
Hehehe tamam öyle olsun ben şimdiden düşünüyom😅
Simdiden hazirlik 😀😀
Tabiki 😅Herşey onun için 😅
Tüm eigler için çok tesekkurlerrr bir eig lodosuna carpildim 😀😀
Rica ederim de ayar oluyorum artıkin 😅😅ne kadar uğraştım biliyor musun tam 9 dakika!😅
Bizde eig verirken oyle tak tak veriyoruz iste hicte ayar durumu olmuyor 😂😂
Hehehe herkes benim gibi ayar olamaz 24 ayar altın gibiyimdir ben 😅😅😅
Bana verilen bir nasihatı yazayım "karın seni sevmiyorsa o... luk yapacaksa sen ne kadar dikkat edersen et yapar, evde hamur açarken tuvalete gidiyorum diye gider elinin hamuruyla tuvalette dostuyla işi pişirir senin ruhun duymaz"Bana verilen nasihat buydu kardeşim aynen yazdım
Abicim kusura bakma ilk defa katılmıyorum sana insanız Abi hata yapabiliriz yani hata bizler için Bizler dikkat edeceğiz Ondan sonra tevekkül edeceğiz hayırlısı inşallah eşim olacak kişi suçlu olmasa bile arşısındaki suçlu olsa o zaman ne olacak İlla eşimin hata yapmasına gerek yok ki kancıklar çok...
Görüşün için teşekkür ederim abim😍
Eyvallah abi Tabii ki de ya erkeği kadını yok bunun Eyvallah abim ben de sana saygı duyarım her zaman 😊
Hayırlı akşamlar abim benim sesli mesaj tebessüm Emoji
Cevap
12Cevap
Bilemedim ki abi şimdi. Ama karşı cins arkadaşı olamaz. Cins cins işler yapmasın. Ben onun arkadaşı olurum. Benle birlikte istediği ile görüşürüz. Ben yokken kimseyle öyle görüşmesine müsaade etmem onunda buna dikkat etmesini beklerim.
Aslan kardeşim beni çok güzel yapmışsın Ellerine sağlık Kesinlikle katılıyorum...
Eser kardeşim Sigaram bitti hazırla Geliyorum yoldayım
Hayırdır kardeşim ne oldu ya gülücük gülücük
Hallederim kardeşim yoldayım
Ona kalmış ama bence olamaz. Akrabalardan da kıskanırım. Kıskanç bir insanım ama sevgilimin/eşimin üstüne de baskı yapmam. Ama, eğer biri ona yavşamaya çalışirsa olay değişir, kavga çıkar!
#SevgiliniKoru #OlmazOlamaz ! :)
ne demek şimdi ona kalmış kardeşim ya olur mu öyle şey burada başçavuşun şey mi var be Allah Allah tebessüm Emoji kardeş gülücük ben de kıskanırım kıskancım deli gibi yok kardeşim ben de baskı yapmam zaten sevgili kullanmıyorum eşim olacak kişiye söyledim düşüncelerimi içinde getirse olmadı Mutluluklar Dilerim bu kadar basit kafasını gözünü kırarım kardeş gözü değenin gözüne sokarım...
Rica ederim abi. Aslında biraz da küfür edecektim de, şimdi kaldırirlar yorumu, süreli ban yerim falan. Yazmadım fazla kötü içerikli şey.
Eyvallah kardeşim benim bende Şaka ile karışık yazdım üstüne alınma lütfen Anladım ben seni merak etme
Bende seni anladım abi. Eyvallah :D
Eyvallah kardeşim benim diğer soruma da bekler İyi akşamlar dilerim
Iyi akşamlar abi
Nasıl erkekle bayanın yanında 3. bir kişi bulunmadan görüşmeleri uygun değilse normal diye geşiştirilen arkadaşın da uygun olmayacağı kanısındayım..
Şeytan boş durmaz, bugün olmasa da yarın insanla uğraşır..
Eyvallah abim benim çok güzel yazmışsın Kesinlikle katılıyorum abi...
Eyvallah güzel Abim saygılarım ve sevgilerimle
Karşı cinsten arkadaşı olabilir iş için olur aileden kuzeni vs olur sorun değil ama herşeyin sınırı var tabi aşırı samimiyet istemem hem kendim hem karşıdaki için
EyvAllah iş için başka ona sözüm yok..
Ama iş yerinde kalır işte olan..
Herşeyin sınırı var aynen...
Katılıyorum...
Görüşün için teşekkür ederim 😊
Karşı cins arkadaşı olmuştur ama benimle evlenince benimde onun da karşı cins arkadaşımı istemem. Akrabalardan da kıskanırım tv lerde görüyoruz amca yeğenine vs.
Bende aynı şekilde düşünüyorum kardeşim..
Karakter meselesi kardeşim herkes için öyle değil malesef...
Onlara EyvAllah kardeşim amenna 😊tabi mesafe şart 😅
Bende aynen kafa göz bam güm 😅
Ben hala bunların konuşulduğuna inanamıyorum. Güven nerde? Sevgi nerde? Inanç nerde? Bence biraz daha olgunlaşmamış lazım. Toplumca.
Malesef kusura bakma..
Güvensiz yuva kurulmaz..
Sevgi ile alakası yok..
İnancım çok şükür var..
Deli dolu çocuksu biriyim ben...
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık...
Ben böyleyim...
Düşüncene saygı duyarım EyvAllah...
Çok haklısın bence de olamaz, olmamalı. Akrabalardan kıskanmak değil de, akraba da olsa her daim insan mesafesini korumalı bence, gereksiz samimiyet kurulmamalı
EyvAllah sağol kardeşim...
Kesinlikle katılıyorum...
Rica ederim, zaten bu dinen de belirlenmiştir, mahremin olmayan herhangi biriyle samimiyet kuramazsın, yalnız kalamazsın, buna mahrem olmayan akrabalar da dahil.
"Sakın bir erkek, yanında mahremi olmadıkça yabancı bir kadınla yalnız kalmasın."[Buhârî, Nikâh 111, Cezâu's-Sayd 26, Cihâd 140, 181; Müslim Hacc 424, (1341).]
Bunu bile bile sadece arkadaş/akraba deme lüksümüz yok bizim
Herkes Müslüman da herkes Müslüman değil aslında onun gibi bir şey kardeşim çok güzel yazmışsın Teşekkür ederim
Amin inşAllah...
Benim demek istediğim de sözde lafta herkes Müslüman ama işine geldiği kadar müslüman...
Günümüzün özeti. Sadece müslümanım demekle müslüman olunsa dahi herkes yaptıklarının da yapmadıklarının da hesabını verecektir illaki. Müslüman olana hüküm bellidir, haramlar de helallerde açıkca belirtilmiştir çünkü, kendi çıkarlarımıza göre değiştirme hakkına sahip değiliz, bu dünyanın bir de ahireti var neticede...
EyvAllah gizli kardeşim...
Nesilden nesile daha da kötüye gidiyor insanlar ve insanlık edep ahlak hayâ...
Hayırlısı senin gibi olanları görmek güzel...
Cennet cehennem bunun için var...
İyi olmayan sonuçlar doğurabiliyor tabi karşı cins arkadaşı olduğunda. Ama sen bu baskıyı ona yapamazsın dostum. Sadece yaptığını zannedersin.
Sen ona resmen şunu söylemiş olursun.
Erkek arkadaşının olduğunu ben bilmeyeceğim. Sen baskı yaptıkça daha kötü sonuçlar olacaktır. Senden gizli yapacak neyapmak istiyorsa. Ama aynı zamanda seninlede kusursuz ilgilenir.
Eğer gerçekten seni aldattığını gördüğün zaman boşarsın ve herşey orada bitmiş olur.
Ve şuda son olarakta bir gerçektir:
İlişkilerde her kız ya da her erkek, aldatmaya ve aldatılmaya mahkumdur.
Benim eşim asla böyle yapmaz saçmalığını bir kere geçeceksin.
Fırsatını bulduğun anda evliyim diye kenarıya çekilmeyeceksin. Karşı cinsinle ne gerekiyorsa yapmalısın.
Çünkü oda fırsatını bulduğunda yapacaktır.
Şahsen benim evlendiğim kişinin bana, benim kocada okadar safki, benim onu aldatmadığımı düşünüyor garibim.
İyikide böyle saf bir kocaya sahibim lafını asla arkamdan söyletmem.
Şimdi bunları yazan birisi olarak bende robot birisi değilim elbette.
Benimde bir taraflarım asla benden başkasına bakmasın. Bana ait olsun. Aramızda asla aldatma, ayrılık gibi şeyler olmasın. benimde hayatımda ondan başka kimse olmasın diye geçiyor ama, böyle bir dünya yok. Karşındaki kişinin gözünde asla saf konumunda olmak istemem.
Sadece kitaplarda okuyoruz gerçek sevgi aşk vs. Bunların hepsi yalan yani. Yani kısaca prof bir oyuncu olacaksın burada hepsi bu.
Evet iyi olmayan sonuçlar olabiliyor.
Baskı ile alakası yok evlenmeden önce konuşurum işine gelirse..
Sen yaptığını zannedersin ben zannetmem..
Sen söyle bilader beni karıştırma şimdi...
Herkes herkes değildir herkes herkese benzesede...
Hislerim kuvvetli merak etme insan oğlundan herşey beklenir ihanet ederse mutluklar dilerim zerre koymaz...
O saçmalık sana ait benim öyle bir saçmalığım yok...
Boşanırsa istediğiyle olabilir baba kardeş dışında olmaz
EyvAllah bende kesinlikle Aynı fikirdeyim...
olamaz akraba da nasıl bir akraba olduğuna bağlı tutupta kız kuzeniye tek başına buluşamaz
Heh benimde anlatmak istediğim şey o aynı fikirdeyiz 😅mesela düşünsene sen evde yoksun tamam mı? Kız kuzeni filan eve geliyor hoşuna gider mi?
Görüşün için teşekkür ederim 😊
Tabiki de gitmez ben normalde bile evde teksem erkek kuzenim gelirse evde kimse yok kusura bakma diyip geri çeviren birisiyim. Ben dikkat ediyosam o da dikkat edecek
İşte bu ya helal bende aynı şekilde 😊
Ederim ederim😅O da etsin artık 😅Burdan sesleniyorum gelecekteki eşime 😅
ahahahaha dinle bu çocuğu geleceğinde ki eş😅
Amin inşAllah seni de dinlesin 😂😂
😂😂
Olabilir tabi ki benimde tanımam şartıyla, fakat teke tek buluşmaymış vs olmaz.
EyvAllah akrabakar için geçerli teke tek görüşme istemem arkadaş sıfır isterim...
Rica ederim
Bilmem, olabilir bence. Ya da olduğu zaman durumuna göre karar veririm sanırım
Hayırlısı...
Rabb'im gönlüne göre versin inşallah...
Amin inşallah.
Rabbim senin de gönlüne göre versin..
Rica ederim 😊
Çok Amin inşAllah 😅
Cümlemizin 😀 EyvAllah
Madem ikinize yasak olacaksa tamam ama eğer sadece karı için yasaksa ( bazı erkekler öyle çünkü ) kusura bakmayın öyle saçma olacaktır
Tabii ki ikimize birden aynı şekilde...
Evet öyle erkekler ve ben onlara öküz diyorum...
Bir şey değil
EyvAllah...
Son harfine kadar katiloyorum ben bu devirde babama guvenmem
Eyvallah teşekkür ederim senden beklediğim bir yorumdu...
Görüşün için ayrıca teşekkür ederim...
Akrabalardan kıskanma da...
Karşı cinsten arkadaşı asla olamaz... Nokta... 😄
Akrabalar dahil amca oğlu dayi oğlu kuzen filan ben yokken evime gelemez...
Birlikte gezmeye çıkamaz eşim ben yokken ne işi var yahu?
Rica ederim her zaman 👍😄
EyvAllah 😊
arkadaşları olabilir fakat tanımak isterim vee bir arıza görürsem icabına bakılmalı
EyvAllah olabilir de..
Ben direk hepsini silmesini isterim...
İstemem ya bişe olmasa da ortalık karıştırıyolar gerek yok
Ben de öyle düşünüyorum..
👍🙂
bende karşı cins arkadasa karşıym.
Eyvallah Ben de aynı şekilde...
rica ederim ne demek
EyvAllah 😊
Olamaz. Olmamalı.
Kıskanırım.
EyvAllah Ben de aynı şekilde düşünüyorum kıskanırım...
Rica ederim
Olamaz, akrabalardan kıskanırım evet 😂
Bence de olamaz bende kıskanırım 😅
Erkek sinekten bile kızkanırım
Ben de aynı şekilde düşünüyorum hani köpeği bile benden çok öpse kıskanirim...
Ne demek zevkle yorumladım ☺
Eyvallah diğer sorularıma da beklerim Müsait olduğunda iyi akşamlar
Eşimin davranışlarına bağlı
Nasıl yani Ne demek istiyorsun?
Eyvallah bu söylediğin benim için akrabalar da geçerli amca oğlu dayı hala oğlu öpmesini sarılmasını istemem tabii Ben de aynı şekilde...
Bence de 😊
Belli sınırlar çerçevesinde evet
Ya illaki mesela eşim olacak kişinin Amcaoğlu dayıoğlu Ben varken evime gelebilir ama ben yokken gelemez...
Sende haklısın insanların gözü dönmüş ne yapacağı belli değil hele karşısında savunmasız bir kadın varsa. Peki senin amcaoğlun dayıoğlun gelebilir mi eve sen olmadan
EyvAllah Kesinlikle katılıyorum...
Hayır hayır benimkiler de gelemez tabiki...
Hayırdır ne yapmaya geliyor ne bokuma geliyor 😅Sen yoktun ne ara geldin guru olmuşsun hiç gelmiyorsun sorularıma hayırdır 😅
Ben vardım hep görmemişsindir. denk gelirse yazıyorum kasıtlı bir durum yok ;)
Sorularıma gelmezsen nasıl göreceğim 😅 Peki tamam Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal
Tamam da özellikle profiline girip senin sorularına bakmıyorum ki takipleşmiyoruz da sorularını tesadüfen görürsem yazıyorum her neyse hoşçakal
Özellikle girmene gerek yok zaten...
Doğru takiplesmiyoruz...
EyvAllah..
Girmem zaten gerek duymam ;)
Gir diyen yok ki 😊
ben kiskanilmak istemem ama kıskanırım
Hayırlısı Rabb'im gönlüne göre versin inşAllah..
Bence olamaz herkesten kıskanırım.
EyvAllah Ben de aynı şekilde..
Rica ederim. Şeytanın nerede kimin kanına gireceği belli olmaz
Tabiki kesinlikle katılıyorum..
olur asiriya kacmadan ama
Ben hiçbirini istemem...
Karşı cinste arkadaşı olamaz.
Benim için de...
Olmamali..
Dimi bence de...
Olabilir kiskanmam
İlginç..
Olamaz
Benim içinde..
Rica ederim
Kıskanırım
Ben de ben de...
olamaz
Bence de...
EyvAllah...
bırakın bu işleri. fazla kıskançlık sevgiden değil kendine güvensizlikten gelir.
Karakter meselesi kişilik meselesi herkes herkes değildir herkes herkese benzese de güvensizlik senin düşüncen Evet beğenmedim
Tabiki olur esirmi alıyorum sevgili ya da eşmi.
Karakter meselesi olabilir de esirlik ile alakası yok...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?