Bu videolar Instagram’da gezinirken sürekli sizin de karşınıza çıkmıştır. O üniformanın ağırlığını, şerefini lekelediğini düşünmüyorlarmış gibi bir de bu videoları paylaşanların bu insanlara destek vermesi, o üniformaları hakkıyla üzerlerinde taşıyanları utandırmaktadır.
Kamuflajla TikTok aracılığıyla saçma sapan video çeken insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu işlerin iyice boku çıktı derhal bunların hakkında disiplin soruşturması açılması lazım aynı uygulama sosyal medyaya ünifrmalı paylaşım yapanlara da uygulanmalı
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Ben bir kamuflajlı birisinin böyle salakça videolar çekip atmasına ve bunun beğenilip şak şak diye alkış tutulmasına karşıyım.
Askerlikte değitim yok, 12 ay boş yere zaman çalıyorlar. Devlete boşuna masraf. Maskara yuvasına dnmüş. Komutanlar bile dalga geçebiliyorlar. Disiplin desen bitmiş.
Profesyonel orduya geçilmeli. Askerliğin bir faydası yok aksine zararı var
Tiki conconlari asker /polis yaptıklarını düşünüyorum.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bu videoları çekenlere bakıyorum ve çoğu zaten bir ünlü olma hevesinde falan salak salak hareketler sergiliyorlar. Ve bunlar sosyal medyada beğeniliyorlar sanki elinde silah çatışmaya gidiyorlarmış gibi. Adamın elinde akıllı telefon şebeklik yapıyor. Ben instagram, twitter vs. dışındaki insanlarımızın düşüncelerini merak ettim gerçekten beğeniyorlar mı? Düşünceleri nelerdir? diye. Görüşünüz için teşekkürler.
Aslında askerin polisin üniformalı yüzünü göstermesi video yayınlaması yasak diye biliyorm eskiden oyleydi hatta suç sayılıyordu bu. Şimdi genişletildi galiba bu konuda biyaptırım olduğunu görmüyoruz ve duymuyoruz. Daha geçen yaz instagram fenomeni bir polis özel hareketi şehit ettiler. Konum ve mekan veriyorsun hainlere , kendini gösteriyorsun.
Hala yasak zaten. Ama bir kontrolü yok. Adı yasak ama. Konum bildiriyor bu birinci sıkıntı. Kamuflajı taşımak şeref ister, ağızlarını burunlarını eğerek video çekip atıyorlar gerçek askerleri utandırıyorlar bu ikinci sıkıntı.
En İyi Cevaplar