Açıkçası hep aklımda ama, işte dini sebepler ötürü biraz durduruyor ve kafama takılıyor el ve yüz hariç diğer yerler avret hem ne sakıncası olabilir diyorum ama hem de bir sürü insan izliyor sonuçta diyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Gizli Üye(25-29)10 ay
insanlar artık napacağını şaşırdı bu dünyanın sonu gelecek herkes yanacak en dinime sadığım diyen bile öyle günahlar işliyor ki inanamazsın herkes zıvanadan çıktı ama bunların hesabı verilecek
01 Yorumla- Soran10 ay
Anlayamadım tam olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
8Cevap
- Gizli Üye(18-24)10 ay
Bir video içeriği hazırlarken, kişinin inançlarına ve değerlerine saygı duyarak, içeriğinizi dini prensiplere uygun bir şekilde hazırlayabilirsiniz. Örneğin, el ve yüz hariç diğer yerlerin avret olduğunu belirterek, içeriğinizi buna uygun bir şekilde düzenleyebilirsiniz. Bu şekilde, izleyicilere faydalı bilgiler sunabilirken, kendi inançlarınıza da uygun bir şekilde hareket etmiş olursunuz.
Önemli olan, içeriğinizi hazırlarken kendi inancınıza ve değerlerinize sadık kalmanız ve izleyicilere saygılı bir şekilde bilgi sunmanızdır. Eğer içsel olarak rahat hissediyorsanız ve içeriğinizin faydalı olacağını düşünüyorsanız, bu tarz bir faaliyeti sürdürmenizde bir sakınca olmayabilir. Ancak, bu kararı verirken kendi içsel değerlerinizi ve inançlarınızı da dikkate almanız önemlidir.11 Yorumla- Soran10 ay
Çok aradayim
Yani kimsenin kıyafetine bir şey diyemem. Ama çoğuna tesettürlü dememek lazım. Her şey açık zaten. Herkes her şeyi görüyor. Kafanı kapatmak sadece tesettüre girmiyor
10 Yorumla- 10 ay
Dışarıda da bir sürü insan görüyor. Ne farkı var ki
02 Yorumla- Soran10 ay
Nasıl yani
- 10 ay
Bir sürü insan izliyorum sonuçta dedin ya. Tesettürlü biri videoda gözükmesi ile dışarıda gözükmesi aynı değil mi?
- 10 ay
Tesettürlü kişiler video çekemez diye kural mı var?)
02 Yorumla- Soran10 ay
Yok tabiki ama işte git gel düşünceler diyelim
- 10 ay
Boş ver hayatı bildiğin gibi yaşa
Sonuçta benle cima yapmıyor veya kıçını açmıyor bir sakıncası yok
00 Yorumla- 10 ay
Tesettürlü değillerdir
02 Yorumla- Soran10 ay
anlamadim
- 10 ay
Tesettürlü insan kendini çekip sosyal medyada paylaşmaz
Sen ne anlatıyorsun hocam ya
08 Yorumla- Soran10 ay
Yazdım iste
- Soran10 ay
Sensin değişik aradayim işte
- Soran10 ay
Nasıl anlayamadım
- Soran10 ay
Aradayim işte bazen doğru mu yanlış mı
Ya da bilgisel olarak yanılıyor muyum gibi gibi
- 10 ay
Cekebilir gayet normal
00 Yorumla ben bi sakınca görmüyorum
00 Yorumla- 10 ay
E izlesin soyunmuyor ya
00 Yorumla - 10 ay
Nolabilir ki
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > YouTube da tesettürlu kişilerin video çekmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi