Ikiside zahirlidir. Susan kadına gelirsek ; içine attığı zman kendisini zehirler bu zehir ilişkisine zarar verir. Aşık olduğu adam onun için bambaşka birisi olur. Öfkesini kusana gelirsek ; öfkesini kusmak şiddetli bir eylemdir. Fiziksel olmasa da sozludur. Bu kadın da karşıda ki adamı zehirler. Her an her şeyden şikayetçi olan kadın , karsisinda ki adama da kendisinden şikayetçi olmasını sağlar ve bu durum da ilişkiye Hep zarar verir. Ilısu yürümez. Benim tavsiyem yerinde hareket etmek. Yanlışı ilk başta uyarmak güzel bir hitapla ve saygı ile sonra da o yanlışın yapılmasını önlemek. Hem susmus olur hemde öfkesinin sebebini belli etmiş olur. İlişki de zarar görmez. 😉
Öfkesini kusan kadın da normal değil şimdi, o da yanlış giden bir çok şeyin göstergesi. İki ucu çıkmaz sokak gibi ama yine de konuşan kadın bir noktada kötünün iyisi diyebilirim
Susan insan olayları kendi gözünden yorumlar ve hep kendini haklı bulur. Bu da ilişki için tehlikeli durumlar arz eder. Bırakın kinini kussun, rahatlayınca susar. Öpersin geçer.
Sence hangisi? Sürekli biseye sinirlenmemiz demek oluyor ki eskisi gibi değiliz eskisi gibi olamadığımız için sana sinirlenecek haliyle bunu gülerek dile getirecek hali yok ya fakat susan kadın sıkıldım bunaldım incelediği yerden kopsun kafasında o key
Öfkeli insanlar her zaman daha tehlikelidir. Çünkü genelde öfke ile kalkan insanlar zararla oturur. Ayrıca insanların gerçek düşünceleri öfke ile söyledikleri sözlerdir. Öfkeliydim kusura bakma sadece uyduruk bir bahaneden öteye gidemez.
Once ofke kusarim birseyleri duzeltmeye calisirim ama karsimdaki beni umutsuz duruma dusurdiyse o zaman susarim ve yine susarim artik ne yapacagim belli olmaz
En İyi Cevaplar