Kişilik & Karakter Asi deli dolu kadın mı yoksa aşko kuşko çocuksu kadın mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Lütfen kadınlarda yorumda bulunsuun Güncellemeler+1 yıl Güncelleme Asi deli dolu kadın mı yoksa aşko kuşko çocuksu kadın mı? Cevapla Çocuk Soruları Kadın Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben yaş olarak benden büyük deli dolu olgun kadınla sevgili olmak isterdim. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Şu, aşko kuşko laflarına iğreniyorum! Kadın dediğin asi olacak, itaatte edecek <3 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. aklı başında yerine göre deli yerine göre uysal olmalı 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Deli dolu, çocuksu ama yerine göre olgun olan bir kadınım. 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İkisi de değil, ama öyle yorgunum, öylesine içimden gelmiyor ki üçüncü seçeneği açıklamak... 0 0 Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Normal ve düz insan olmak bu kadar zor olmamalı bu ne abi herkes niye bir şey olma peşinde 0 0 Yorumla
PATRON79 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl güzel olsun gerisi farketmez. sonuçta itaat edecek etmezse sopayı yiyecek. 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 811 cevap paylaştı. Delidolu olsun şımarık ve çocuk olmasın ugraşılmaz yoksa ciddi olacak yatağa atana kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Deli dolu yaşarım genel de askoluk olmuyor bende itici oluyor, yapıma uymuyor 0 0 Yorumla
xUcanSupurge Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bu yaşıma kadar deli dolu bir kadın oldum bu yaştan sonra da degismem 0 0 Yorumla
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 803 cevap paylaştı. Aşko kuşko çocuksu kadın 0 0 Yorumla
Maniaac Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yerine gore davranan makbuldur 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yerine göre 2 side 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Deli dolu 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kadın. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben yaş olarak benden büyük deli dolu olgun kadınla sevgili olmak isterdim.
Şu, aşko kuşko laflarına iğreniyorum! Kadın dediğin asi olacak, itaatte edecek <3
aklı başında yerine göre deli yerine göre uysal olmalı
Deli dolu, çocuksu ama yerine göre olgun olan bir kadınım.
İkisi de değil, ama öyle yorgunum, öylesine içimden gelmiyor ki üçüncü seçeneği açıklamak...
Normal ve düz insan olmak bu kadar zor olmamalı bu ne abi herkes niye bir şey olma peşinde
güzel olsun gerisi farketmez. sonuçta itaat edecek etmezse sopayı yiyecek.
Delidolu olsun şımarık ve çocuk olmasın ugraşılmaz yoksa ciddi olacak yatağa atana kadar
Deli dolu yaşarım genel de askoluk olmuyor bende itici oluyor, yapıma uymuyor
Bu yaşıma kadar deli dolu bir kadın oldum bu yaştan sonra da degismem
Tabiki de deli dolu, çılgın ve net
Yerine göre olan
Aşko kuşko çocuksu kadın
Asko kusko cilveli
Deli dolu olan kadın
Yerine gore davranan makbuldur
Ortası olsun candır.
Yerine göre 2 side
Asi olacak hırçın ve tutkulu ve ateşli olacak
Asi deli dolu