Beni tekrar sevmesi için ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum ama artık onda bana karşı sevgi yok...!

bir sevgilim var... bildiğiniz odun ilk başlar ben onu sevmiyordum... o bana aşıktı hayatımda başkası vardı son git gide çok alıştım ama o benden soğudu bu nasıl böyle anlamadım..

bu yaz 1,5 ay ayrı kaldık ama o bndeki sevgisini kaybettmiş durumda ne yapsam kzıyor anlamıyorum anlam veremyrum? o ne isterse ben yapıyorum amakarşılığını bulamıyorum.. şuan hala birlikteyiz ama ona güvenim yok geçen ay ayrıldık çünkü eski sevgilisini sevdiğini söyledi eski sevgilisiyle bile konuştum ona yadıklarının aynısnı banada yazdı ama ben ona o kadar alışmışım ki kız hala telfnunda değerlim diye kayıtlıydı ve ben onunla barıştım

size soruyorum bu adam gerçekten tekrar beni sevmesi için napmalıyım! o benim kadar seven bulamaz beni okadar aldatmasına rağmen affettim onu ben onu seviyorum ama o odun anlamıyor.. ona süpriz yapmaya kalksamanlamıyor.. odunbilidğinizkalas yani!hatta yontulmamışamabenonu sevyrum:(
Beni tekrar sevmesi için ne yapmalıyım? Onu çok seviyorum ama artık onda bana karşı sevgi yok...!