delikanlılıkla hiç alakası yok o sadece korkunun ve utancın üstüne örmek için kullanılan bir kulp gerçekte olan kıza güvenmeme ya da elalem "sen nasıl adamsın kızın arkasına bindin" der korkusu ben motorcu biri olarak gerçekten motor kullanan birinin arkasında yolcukluk etmeyi severim kız olmasını yadırgamam sonuçta şöför sen olmadığın için kafan daha rahat oluyor keyfini sürebiliyorsun
Motoru seven ve bilen birinin arkasında oturmak hiçbir şeye bozmaz, Hayatımda (Federasyon üyesiyken) Bu sporu çok iyi beceren kızlar gördüm. Elena myers: Super Sport kategorisinde amerikanın birincisi. Sarah Lezito: Stunt kategorisinde Avrupa bayanlar birincisi.
Ne alaka? Tabii ki değil. Ben scooter sürebiliyor umarım vitesli suremiyorum ama eşim arkama biner. Çünkü sürüşüm daha iyi olsun diye. Hem tedbir amaçlı hem de bana güven veriyor ve artçı ile sürmek de zordur. 👍
Hayır bayılırım ben keşke motor sürmeyi bilen bir sevgilim olsa çok hoşuma gider bu ara da ben felaket motor kullanırım benim diyen egzozumun dumanını yakalayamaz 😉
Şimdi kız kenan sofuoğlu gibi ise erkek de motor kullanmayı bilmiyorsa neden delikanliligi bozsun? Bu mantıkla o zaman kadının araba sürmesi erkeğin yanında oturması da tartışılır o zaman.
Ben binmem.. delikanlilikla alakalı değil.. kız o motorun ağırlığıyla mi basedecek yoksa ekstra artçı olursa o da motor da cahil ise trafikde dur kalk filan sıkıntı yaşar kızlar sonuçta güç denge meselesi...
Madde 112 kesinlikle motorcu kızla takılınmaz. Ve motoruna da binilmez. Arada küçük bir tur hani kıza motoru öğretmek babında şaka yollu olabilir. Dahası olmaz. Nayn. 😀
Delikanlılık motorun arkasına binmek ile bozulan bişey mi ki şerefsizlik namussuzluk cakallık ihanet yalan bozar delikanlılıgı benim bildigim delikanlılık bu
En İyi Cevaplar