#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Bi kızla tanıştım çıkmaya başladık dışarıya cıktık bi kız arkadaşı geldi bende ayaktayım o sıra kız nerden buldun bunu boya falan bak dedi arabası var mı dedi benim kıza ben uzaktan dinliyorum böyle çaktırmadan var arabası dedi ne dedi mercedes dedi vaaayy bacım aferin sende gelişme var dedi benim kızın arkadası yemin ederim agavhags 😃 ben birebir şahidim
Hepsi değil, çoğunluğu çelebilir. Oysa benimkisi çok farklı. Arabam lüks değil; ama kasa (karoser) değişikliği yaparak, değerinde ucuz bir arabayla kızların aklını çelebileceğini düşünmekteyim. Renault Clio Symbol arabamdan sıkıldım ve bu dandik arabamla tek bir kız düşüremiyorum diye, Fiat Palio veya Fiat Uno ile değiştirmek istiyorum. Küçük sevimli bir arabaya ihtiyacım var; ama düğün birikimi yapmaktayım ve pahalı arabalar ilgimi çekmiyor. Zengin olsaydım, kesinlikle Hyundai i20 N alırdım.
İlginç geliyor bana araban var diye kız niye sana baksın her ilişkide para veya araba şart mı?
Teşekkürler
İsterse altında trilyonca parayla alınmış araba olsun yine de dönüp bakmam arabayla beni kimse etkileyemez ayni şekilde parası ilede karakteri ve duruşuna dikkat ederim daha çok gerisi fasa fiso şeyler
Cevap
28Cevap
Parası varsa tabi ki, kadınlar paraya hemen düşer
Bi arkadasim vardi yuzune kimse bakmazdi. Bi tane audi a3 aldi hayati bastan sona degisti. Hergun biriyle takilmaya basladi. Bi kere servise vermisti 10-15 gunlugune. Kimse bakmiyor cok kotuymus arabasizlik dedi bana. Ve bunu yapan sadece en ucuz audi.. gerisini siz dusunun
kesinlikle.
skor 10/9 düşürür. (deneyimle sabit )
Ben kanmıyorum ama :)
1 seni cıkardık kaldı 9 .
Hayır. Tipi ve fiziği önemli. Yakışıklı olması lazım
Erkek kızın aklını çelebilir mi bilmiyorum ama lüks arabası olan erkeklerin aklını kızlar fena çelmeye çalışıyor o kesin
Bunun çok fazla videosuna denk geldim ben.
Eh indi bindiyle geçen bir ömür olur başka da bişi olmaz
Bunu gelsin türkiyede yapsın 10 kişiden 7 sini atar arabaya ordan da doğru bebek sahile
Çekinir. O kızın kalçası ne öyle ya muhteşem. Çat çat çat.
Arabaya aklı çeliniyorsa..
bilemedim
aklı var mı ki?
24-25 yaşını geçmiş kadınların %98ini geriye kalanın ise %99 unun aklını çelebilir.
Evet ya arabadan neden hoşlanırlar bende anlam veremedim
Arabanın modeline göre içine binen kadının güzellik ve çekicilik seviyesi yükseliyor
Bende lüks bir araç var ve hiç arabaya atlayan zıplayan olmadı ama bir kere arkadaşın eski arabasıni emanet aldın en az 10 kız neredeyse zorla arabaya binecekler hani öyle böyle değil nerdeyse arabaları kafa kafaya takas edecektim 😂😂
Kızların %80’i etkileniyor üzerindeki numaramdan gizli olarak belki 7-8 kişi aradı
Beni pek etkilemiyorda ondan sormuştum.
Gold digger'lar her yerdeler. Böylelerini iyi ifşalıyor bazı youtuber'lar. Hatta buzlamasalar yüzlerini de ortaya çıksalar
Etkilenmem kadin tuccarlarinin sık kullandiklari bir yontemdir zaten buda kedicikleri unutmayalim hepsi kurban
Luks arabasiyla akil celecegini dusunen biri adam degildir luks arabayla akli celinen bir kizda madam degildir biz abimizden boyle gorduk
Isterse dünyanın en zengin adamı olsun aşırı ilgili beta bir davranış sergileyip muhtaçligini belli ederse hic bir kadın tavlanmaz
Kadının karakterine bağlı
Beni çelebilir bir de yakışıklıysa
Ben hiç etkilenmiyorum.
Her konuda daha şanslı sanırım.
Aklım çelinmez diyenlerin yarisi doğru söylüyor 😏
Paraya düşkün kızın aklını çeler
Karakteri yoksa etkilenmem
Çeler para önemli ama dikkat edin tamirci çıkmasın
Çeler celiyor görüyoruz
arabası olan her erkeğe çoğu kadın gider bu nettir
Lüks araca düşen kızda akıl olmaz.
Sanmam ve zor olmalı ya sence
Kız yollu değilse asla çelemez
@Melis8328 ya o ayrı arabalara hasta olabilirsin ama sadexe araba dikkatini çeker içindeki çocuk dikkatini çekmez ben de araba hastasıyım yolda gördüğüm arabalarla ilgili hemen her şeyi araştırıyorum ne kadar yakıyor motoru nasıl kaç beygir gücünde...
Her kadın düşmez.
Mümkündür.
Etkileyebilir
Her kızın değil
Çelebilir
her kiz olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?