Unutmak istediğiniz hâlde unutamadığınız birşey ya da birileri var mı?

Arkadaşlar hepimiz birşeyler yaşadık belki de unutmak istediğimiz. Unutmak için çabaladığımız. Çocukluğunuz gençliğiniz ve şimdiki haliniz. Hic unutabildiniz mi? Unutmak diye birşey var mı? Mesele çocukluğumu unutmak istiyorum yaşadığım kötü şeyleri unutmak istiyorum çocukluğmun içine edenleri unutmak istiyorum. Çevremdeki insanların beni sömürdüğünü kullandığını unutmak istiyorum. Seni seviyorum diyenlerin, hep yanında olacağım diyenlerin hiç yanımda olmadığını unutmak istiyorum. Çocukluğunu bildiğim koruduğum kolladığım sahip çıktığım gençlerin saygısızlığını menfaatciliğini unutmak istiyorum. Uğradığım iftiraları unutmak istiyorum. Kollarımdaki kesikleri değil de yüreğimde ki parçalanmışlığı unutmak istiyorum. Ailem hariç herşeyi herkesi unutmak istiyorum kendimi bile. Hafızam kaybolsa yeni baştan sıfırdan keşke ama imkansız. Daha çok şey var unutmak istediğim. Mesela dokunmadim diye giden sevdiğimi unutmak istiyorum. Unutmak diye birşey yoktur bunu da unutmayın. Alışmak elimizde, bunu hemen yapabiliriz ama ben alışmak istemiyorum böyle bir düzene ve her zmaan dediğim gibi herkes herkes değildir, herkes herkese benzesede...
Unutmak istediğiniz hâlde unutamadığınız birşey  ya da  birileri var mı?
Unutmak istediğiniz hâlde unutamadığınız birşey ya da birileri var mı?