Arkadaşlar hepimiz birşeyler yaşadık belki de unutmak istediğimiz. Unutmak için çabaladığımız. Çocukluğunuz gençliğiniz ve şimdiki haliniz. Hic unutabildiniz mi? Unutmak diye birşey var mı? Mesele çocukluğumu unutmak istiyorum yaşadığım kötü şeyleri unutmak istiyorum çocukluğmun içine edenleri unutmak istiyorum. Çevremdeki insanların beni sömürdüğünü kullandığını unutmak istiyorum. Seni seviyorum diyenlerin, hep yanında olacağım diyenlerin hiç yanımda olmadığını unutmak istiyorum. Çocukluğunu bildiğim koruduğum kolladığım sahip çıktığım gençlerin saygısızlığını menfaatciliğini unutmak istiyorum. Uğradığım iftiraları unutmak istiyorum. Kollarımdaki kesikleri değil de yüreğimde ki parçalanmışlığı unutmak istiyorum. Ailem hariç herşeyi herkesi unutmak istiyorum kendimi bile. Hafızam kaybolsa yeni baştan sıfırdan keşke ama imkansız. Daha çok şey var unutmak istediğim. Mesela dokunmadim diye giden sevdiğimi unutmak istiyorum. Unutmak diye birşey yoktur bunu da unutmayın. Alışmak elimizde, bunu hemen yapabiliriz ama ben alışmak istemiyorum böyle bir düzene ve her zmaan dediğim gibi herkes herkes değildir, herkes herkese benzesede...
Unutmak istediğiniz hâlde unutamadığınız birşey ya da birileri var mı?
Belki unutumazsin ama hatırlayıp hatirlamamak senin elinde. Ben artık hatırlamıyorum kendime hatirlatmiyorum çok gerekliyse öyle bir zaman geldiyse hatırlıyorum ki insanlar kahpe bir dediği bir dediğini tutmuyor ne yaptıklarının kendilerinin bile farkında değiller en komiği de kendilerini bir bok sanmalari, kendilerini baskalastirmalari. Ne zaman işte böyle kendilerini değerli göstermeye çalışan insan görsem mesela diyorum ki insanların hepsi aynı ne zaman yanıma biri gelse diyorum ki bana işi dusmeseydi yanıma gelmezdi vs yani böyle sadece artık onları gerektiği zaman unutmuyorum o kadar geri kalanında artık hatırlamıyorum hatırlamak istemiyorum böylece unutmasamda aklıma gelmiyor bı zamandan sonrada kendiliğinden kayboluyor gereksizleri gidiyor gerekli olanlar kalıyor.. unutmak diye birşey yok belki ama hatirlamamak hatıra getirmemek var ve zaman içinde ne kadar çok zaman içinde hatıra getirmessen o kadar çok kayboluyor..
Aynen kardeşim katılıyorum kesinlikle hatırlayıp hatırlamamak bizim elimizde Ben hatırlıyorum hatırlatıyorum kendime gerekli veya gereksiz Kesinlikle canım benim kesinlikle bir dediği bir dediğini tutmuyor Kahbe olur kahveler Aynen kardeşim Kendilerini bir bok saniyorlar ya Orispi çocukları ya ben de öyle düşünüyorum be kardeşim Kesin işi düştü kesin menfaatçi... Hayırlısı kardeşim görüşürün teşekkür ederim...
Insanın yaşadıkları hep tecrübedir, seni şekillendiren sen yapan yaşadığın şeylerdir. Acı anılar yaşanırken çok acıtır ama insan olman, adam olman için bu gereklidir. Benim sende gördüğüm kardeşim karekterli adam gibi adamsin, hiç geçmişe takılı kalma ibret alıp aynı hataları yapmamak için hatırla hepsini.
EyvAllah abi katılıyorim tecrübedir... Abi defalarca aynı hatayi yaptım borç verdim inandım güvendim herkes için koştum uzattım elimi olmadı... Sağol abim senin güzelliğin sende öylesin... Görüşün için teşekkür ederim abi😊
Affet ama unutma demisler bak çünkü unutursan aldigin ders bir ise yaramaz. Unutmucaksin ki aklina her gelişinde daha dikkatli olcaksin. Kucukken tacize ugradim defalarca. Unutamiyorum mesela. Şiddet gordum babamdan unutamiyorum mesela. Intihar etmeye calistim unutamiyorum mesela. Ama gecti gitti.
Affederim genelde insanız hata yaapariz hatalar bizler için.. Her insan hata eder hata işleyenlerin en hayırlılari tövbe edenlerdir Rabb'im tövbe edenleri sever (hadisi şerif) Unutmadım hiçbirseyi unutamıyorum unutamam.. Daha dikkatli oluyorum da abisi olmuyor inanki yapamıyorum hep aynı hatayı yapıyorum kendime kızıyorum... Vay orispi çocukları onların ben soyuna sopuna sokayım.. Onları unut be kardeşim kim onlar yakında mı yaşıyor mi cevrende mi? Hangi bacım çocukları? Bende şiddet gördüm askere gidene kadar... İntihar etme bende çok denedim çok günah yapma... Çıkar aklından.. Sevindim ne güzel mutlu ol musmutlu ol... Görüşün için teşekkür ederim geciktim kusura bakma lütfen...
Yaaaa oldu mu şimdi bu😅😅 gıcıklik yapmasana 😂anladım işte ama anlatamıyorum bir yer var biliyorum herşeyi söylemek mümkün epeyce yaklaşmışım duyuyorum anlatamıyorum 😂😂Çaktırma yahu işte😅
Hehehe 😂😂daha ne şiirler varda konu anlatamamak ile ilgili 😅 Teşekkür ederim çok naziksiniz hanfendi 😀😎Ben küçük bir çocuğum üstüme gelmeyin lütfen sizi abime şikayet ederim sonra döveyyyy😂😂
Hiçbirşeyi özellikle düşünmedikçe hatırlamam. Çok üzücü şeyler dahil. Biraz melankolik bir yapım olduğundan kendimi üzmek istediğim her an düzenli olarak geçmişi düşünürüm. Mesela bu soru da bişeyleri hatırlattı
Tavrimi sevip sevmemen beni ilgilendirmiyor sev diye birşey yapmadım... Herkese derim her zaman her yerde derim... Bunda kötü birşey yok.. Varsa senin kötülüğündür...
Ben hiçbirseyi unutmadım küçük ya da büyük... Çokda değerli ya da kıymetli olduğu için de değil... Sevindim seni adına yine de... Görüşün için teşekkür ederim...
EyvAllah kardeşim canın sağolsun... Hayırlısı.. İnsanlardan uzak dur.. İnsanlar menfaatci ve çıkarcı oscarlik oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar dikkat et...
Benimde çocuğunu yazdım zaten... Ben başaramıyorum belki sen yapabilirsin.. Alisabilirsin unutmak yok çünkü... Unutulmaz... Hayırlısı... Görüşün için teşekkür ederim...
EyvAllah hatırlamak başka takılı kalmak başka umursamak ve umursamamak başka... Hayat devam ediyor malesef.. Ben bakamıyorum... EyvAllah geçmişte kalma ne güzel... Ben işime geldiği gibi demene takıldım sadece..
En İyi Cevaplar