Bana anlatır mısınız, arzulanan kadın olmanın incelikleri neler? Tüm erkekleri peşinden koşturan kadınların sırrı ne? Benim en son peşimden para üstünü almayı unuttuğum için bakkaldaki delikanlı koştu da.
Ah şu bakkal :) bir kere temiz olucaz giyim kuşam olarak açık saçık herkez bana baksın yok efendim vücut hattım belli olsun yok belim ya da üst bölgem az görünsün herkesin gözü bende olsun dememeliyiz bu hallerde olan kızlara malesef toplum ve erkek çoğunluğu olarak açık kapı yani birçok şeyi tatmış bende takılırım gözüyle bakılıyor. üstüruplu giyinip sağa sola ve erkeklere çok bakma mesela kahve önünden geçme karşısından geç. her erkek ile hahaha etme mesafeli ol. sosyal medyadada çok cıvık olma tertipli ve edepli ol. kısacası mağrur ve asil biri ol. bakan gözler aferinle bakar helal olsun Maşallah diye bakar. böyle yani kardeşim. şahsi konuşmadım genel itibariyle anlattım kırdıysam kusura bakma üzerine alınma iyi geceler olsun
bu tümüyle popülarite ile ilgili bir durum bence. Çevrende, veya genel toplumda yoğun anlamda ilgi görme gündemde kalma durumunda bu durum otomatik olarak arzulanan, istenilen konumuna sokuyor kişiyi. örneğin; game of thrones dizisinin yıldızı emilia clarke bir internet sitesinde yapılan ankette erkekler tarafından en çok arzulanan kadın seçilmiş.
Tüm erkekleri peşimden koşturmak istemiyorum orrospu muyum ben benim istediğim peşimden koştursun yeter. Birinin hakkından gelebildik de 2,3,5 tanesini ne yapayım😒
@MİKROP06 yoo kimse yormadı ama bütün erkeklerin peşinden koştuğu kız ucuzdur erkekler her kadının peşinden koşmazlar illaki verebilir dediklerinin peşinden koşarlar.
bir tanesinin hakkından gelebildik de demişsin ondan dedim. Kaliteli kızlarından da peşinden koşuyorlar. Bide şunu unutmayalım bu kategoride ele aldığımız erkekler zaten hep koşuyor. Kimi bulsa kar kardır mantığı
@MİKROP06 erkeklerin peşinden koştuğu kızlar genelde açık saçık giyinen rahat hareket eden her şeyi kolayca yaşadığını belli eden herkesle laubali olan ortamda yüksek sesle ota boka gülen tiplerdir o senin dediğin kızlar da kime uyarsa o gelir işte
Sonuç. Mutlular mı. bir gülüyorlarsa on ağlıyorlar. Bu mudur arzulanmak peşinden koşturmak. Güzel sevmek diye bir şey var o huzuru hissetmeliler arzuyu da orda kullansak daha yerinde olur sanki. Ama yazdıklarında haklısın hak veriyorum
benim hayalimdeki bir kadını tarif edeyim size bir kere boş muhabbeti olmayacak argo kelimeler kullanabilcek bir yerde hesap öderken onunda ödemesi gerekli çünkü her çıktıgım kadınlar hep çıkarcı ve gerçekten sevmiyolar hiç bir hesabı ben ödeyeyim lafı duymadım şunu deseler derim ki güçlü kadın üstüne parayı da ödetmem zaten arabası veya bir buket gül için sevmeyecek çıkarları 0 olcak ve ben ona sevgimi sadakatimi saygımı verdikten sonra bana sadece bir a* m vermesini istemiyorum benim ondan beklentim ilgi şefkat ve seks işte ozaman bu kalite kadına ömür boyu başımın üstünde taşırım
%90 imaj. Tarihte bütün ünlü kadınlar kendilerine has bir imaj sahibidir. Yani o kadınlar planlı hareket edip kendilerini yönlendirerek erkekleri peşine takıyor. Kleopatra mesela, bazı mimiklerini ayna karşısında deneye deneye kendini dahi etkileyecek kadar geliştirmiş. Tabii ilk denemelerde sıçıp batırmayı göze alacaksın. Bir, iki, üç derken erkeklerin ağzının suyu akmaya başlar.
Arzulanan kadınların sırrı değil herșey ortadadır zaten bir ortama girip orada ki kendinden daha güzel olmayan tüm kadınların ışığını söndürür ve kendisi bir yıldız gibi parlar. Kısacası güzellik ve alım gereklidir.
Gizemli olmak, Kaliteli Konuşmak, Lüx gözükmek için çaba sarfetmemek, Sade ve Şık olmayı bilmek, Aşırı makyaj dan kaçınmak, Az Dedikodu yapmak, Çok aşırı kıskanç olmamak, Kitap okumak,, Kısacası Kendin Olmak..
Erkekler hep onları gerçekden seven onlar için ağlayan dua eden kızları deyil kendini para için satan 1 gecelik kızlara değer verirler iyi insan olmanın anlamı yok bu dünyada tüküreyim böyle dünyaya
Herkesin imtihanı farklı zor elbet. Ama söylesene üzülmek seni yıpratmaktan başka ne işe yaradı bu hayatta. O yüzden bugün MİKROP hatırı için üzülmek yasak.
özbakımlı kendine değer veren hoş görülü fiziğinin de yanı sıra fazla ego yapmayan insanlara şans veren değer veren menfaatçi olmayan çekingen bir o kadar da alıngan bunlara ek olarak: düşünceli insanları anlayan iyi bir dinleyici olan ve kendini ağırdan satan herkeze yüz vermeyen vs.
Arzulanan kadın olmak önemli bir şeydi de ben mi bilmiyorum? Klas sahibi olan herkes dikkat çeker, ilgileri üzerine toplar Peki arzulanmak? Bir iki harekete bakar, zor bir şey değil
Genel olarak arzulanan kadın olmak demek insanlarda saygı uyandırmak gerekir. İnsanlara örnek olmak gerekir. Kalıcı olan bu dur. Diğer açıdan değerlendirmek istemiyorum.
Türk milleti için arzulanan kadın figürü, iki meme bir vajinadan ibarettir. Gerisi teferruattır. Zaten gözü dönmüş Türk erkeği nefes aldırmadan leşini seriyor kadınların.
Senin amacın seni seven birini bulup mutlu olmak mı, yoksa sadece insanlar peşinden koşturmak mı? Eğer amacın insanları peşinden koşturmak ise kendine yanlış bir istikamet çizmişsin demektir.
Düşündükleri anladım bir nebze olgunluğunu hatta. Sadece tebessümünü bozmak istemedim. seninde söylediğin gibi çoğumuz ölçüyü tutturamadığımız için sorun yaşıyoruz.
senin babanın sitesi falan heralde sadjkasjd abi ne yaşıyorsunuz siz ya pc başında birilerine laf sokmaya çalışmalar falan valla komik hadi kızlar neysede sdjadja
Aynı mekanda cafede dahi bulanamayacağın kızlarla anca buradan konuşabilirsin buda birşey tabi, komplekslisin saygısızsın üstelik ön yargılısın. Başka tarafa kardeşim hadi
En İyi Cevaplar