Cinsel Yaşam İstekli kadınlar sizin için ne ifade eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Çok istekli gözü kara mesela? İstekli kadınlar sizin için ne ifade eder? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
İbrahim1988_34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. 1 kez bile olsa o kadinlarin penceresinden hayatlarina girme istegi Pencerenin disindan ne ifade edilir bilmek mumkun degil 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sadece benden tahrik oluyorsa sorun yokAma başka erkolardan da tahrik oluyorsa sikinti 0 0 Yorumla
LovePiston Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 94% +1 yıl Öylesine denk gelmek mucize sanırım, ben gelmedim 0 0 Yorumla
PoliceManIsBack Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Oyle kadinlar beni sehvetlendiriyor. Kirbacla kelepceyle sevisesim geliyor 0 0 Yorumla
AKREPLİON Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl En sevdiğim kadın tipidir direksiyonu bırakıp arkana yaslan o süreci senin için en hale getirir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Her şeyin fazlası zarar. Tehlikeli yaratırlar bence. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Benim çevremde çok var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çevrende çok olması, bunun normal bir davranış olduğu anlamına gelmez küçük hanım. Yorumla Soran +1 yıl Bunun suçlusu ben değilim tatlım onlar ya ben napayim Yorumla Soran +1 yıl Azxxxgin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben seni suçlamadım gelişi güzelim. Zaten çevrende olanlardan bahsediyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya işte onlar her kimse kendilerini kontrol etmeleri gerekiyor.Sağlıklı günler. Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öylesi denk gelmedi henüzx 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Oratalik bunlarla dolu nasıl denk gelmedi yaa 😂😂😂 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Kısmet yardımcı ol o zaman sen :) Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kendini kontrol etmekten aciz bir insan. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle yaaa Yorumla
Ghostmale01 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Oyle bir partner olsa dubyalar benim olurdu 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Offf dehset harika derim 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bu guzel bir sey seksii canli tutar 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İstekli olmalarını normal karşılıyorum 0 0 Yorumla
ucrahmahmucr Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çirkinim beni ilgilendirmez 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Erkek olman yeterli öyle kadınlara göre kişiden kişiye değişir öylesine denk gel o seni şey yapar neyse çok konismym Yorumla ucrahmahmucr +1 yıl Bir kaç fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yorumlar mısın beni Yorumla ucrahmahmucr +1 yıl Endişen olmasın yüzümü atıcam Yorumla Soran +1 yıl Tabiki Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Soran +1 yıl Atmadin Yorumla
bigboy187 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Farketmez benim olamayan kadını neyleyim😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Git ara bul çok kukusu yanik Yorumla bigboy187 +1 yıl İhtiyacım olsa bulurum rahat ol kuku Yorumla Soran +1 yıl Okkk Yorumla
MarjinaLBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı. Denk gelmesim hç 0 0 Yorumla
müzisyen1i Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hojjjtur 0 0 Yorumla
centilmen0007 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. En iyisi 0 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yerim😅 0 0 Yorumla
lagerthaqs Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Daha çok istiyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Git ara bul Yorumla lagerthaqs +1 yıl Bulamıyorum ki Yorumla
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. İyi şeyler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl o kadın sevilir 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle kadına ne istersenyapılır 🙂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
1 kez bile olsa o kadinlarin penceresinden hayatlarina girme istegi
Pencerenin disindan ne ifade edilir bilmek mumkun degil
Sadece benden tahrik oluyorsa sorun yok
Ama başka erkolardan da tahrik oluyorsa sikinti
Öylesine denk gelmek mucize sanırım, ben gelmedim
Oyle kadinlar beni sehvetlendiriyor. Kirbacla kelepceyle sevisesim geliyor
En sevdiğim kadın tipidir direksiyonu bırakıp arkana yaslan o süreci senin için en hale getirir.
Her şeyin fazlası zarar. Tehlikeli yaratırlar bence.
Benim çevremde çok var
Çevrende çok olması, bunun normal bir davranış olduğu anlamına gelmez küçük hanım.
Bunun suçlusu ben değilim tatlım onlar ya ben napayim
Azxxxgin
Ben seni suçlamadım gelişi güzelim. Zaten çevrende olanlardan bahsediyorum.
Ya işte onlar her kimse kendilerini kontrol etmeleri gerekiyor.
Sağlıklı günler.
Taparım o kadına taparım, her şey sınırsızca yaşanır onunla
Öylesi denk gelmedi henüzx
Oratalik bunlarla dolu nasıl denk gelmedi yaa 😂😂😂
Kısmet yardımcı ol o zaman sen :)
Kendini kontrol etmekten aciz bir insan.
Kesinlikle yaaa
Oyle bir partner olsa dubyalar benim olurdu
Offf dehset harika derim
Zevk doku dakikalar ifade ediyor
Bu guzel bir sey seksii canli tutar
Çok müthiş ifade eder
İstekli olmalarını normal karşılıyorum
Çirkinim beni ilgilendirmez
Erkek olman yeterli öyle kadınlara göre kişiden kişiye değişir öylesine denk gel o seni şey yapar neyse çok konismym
Bir kaç fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yorumlar mısın beni
Endişen olmasın yüzümü atıcam
Tabiki
Olur
Atmadin
Farketmez benim olamayan kadını neyleyim😅
Git ara bul çok kukusu yanik
İhtiyacım olsa bulurum rahat ol kuku
Okkk
Ne ifade edecekleri anlatılamaz ki
Denk gelmesim hç
Partneri şanslı