Çapkın olmadım nasıl olunur konusunda da bu fikrim yok anket sonlarında beni ifade edecek bişey bulamadım ama insana yakışan delikanlı gibi sevmek adam gibi sahip çıkmak ölümüne sadakat tır.. bı insanı aldatmak ya da aynı anda birden çok kişiyi idare etmek insanın kalitesizligidir... sevda dolu bir göğüs aşk dolu bir yürek tutkuyla dolu bir kalp ve ruhuyla seven delikanlılar delikanlı hatunlar olabilmek dileğiyle..
Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı.
Onda bunda şundadır şunda bunda ondadır mavi boncuk kimdeyse benim gönlüm ondadır... demeden evvel "onda bunda şunda" dediğin kişileri ham yaparsan çapkın olursun.😁😂
Çapkınlık yapıdadır. Kadın veya erkek farketmez, bir bakış bir gülüş bir yürüyüş bile etkileyebilir. Rutini sevmez, değişiklik arar. Genetik bir mirastır aslında. Etkisine giren karşı cinse ne yapar eder yaklaşır. Onun gönlüne ve ruhuna hitab edecek söz ve davranışları bilir. Kısacık bir ömre ve yüreğe 100 sevgili bile sigdirabilir.
Çapkınlık diye birşey yoktur 3-5 gerizekalının kendini üstün göstermek için birilerinin duygularıyla oynaması canını yakması aldatmasıdır Bunun adına da Çapkınlık değil alçaklık denir hayatında birisi varken bir başkasına bakmak ya da daldan dala konmak erkeklik değildir Onun için bazen sorduğunuz sorular gerçekten çok saçma
ben ahlaksızlık her insanı değerlendirirken annenini bacını erkek krdeşini babanı kızkardeşini göz önünde tut yapa biliyorsan sen kendini isanlıktan çıkmış bil yapamıyorsan insan olduğunu ahlak bozucu şeylere tevessül edemezsiniz bence
Karşı cinsi etkileme sanatıdır çapkınlık. Her çapkın karaktersiz değildir bu seçeneklerde anlatılan modeller karakter olarak düşük kitle. Pek ala hem karakterli hem çapkın olunabiliyor.
iki ayrı kişiyi aynı anda tavlayabliyorsan çapkınsın
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yakışıklı biri degilim bence fakat sohbet ettigim kadına kendisini özel hissettirebiliyorum ve karakter yapısını dogru yorunlayınca ipler çözülüyor 🙈😎😉
En İyi Cevaplar