3 yıllık kardeşim çok kötü bir zamanımda b*oktan bir neden söyleyip gitti.2 yıllık kardeşim dediğim çocuk "beni sevdiğini" söyledi. Birçok kez kötülük gördüm sadece bunlarda değil. Asosyal oldum insanlardan uzak duruyorum. Sevgili vs de yapmıyorum
İnsanlardan çok fazla kötülük gördüğüm için asosyal bir insan oldum. "Asosyal olmak" acı çekmekten daha mı kötü?
Ne yazikki hayatta çok kötüler var hepimizin hayatında var karşılaşıyoruz böyle insanlarla ama bu insanlar yüzünden diğer insanlarla gorusmemek dışarıya kendini kapatmak doğru değil. hayatta çok iyi insanlarda var insan ilişkilerinde sınırların olsun mesafeli ol güçlü görün canını kimsenin yakmasına izin verme
O zaman seneye üni sınavına hazırlan. Ve üniversite oku. Aileye bağımlı yaşamak çok kötü. Asosyalim ama 18 yasımda bundan nefret ediyorum. Ekonomik özgürlük mutluluk demek.. ve kimseye yük olunmamali.
YouTube dan tarih dersi için Ramazan Yetgin i dinle lütfen.. benim hocam kanalında her dersin harika bir şekilde anlatımı var dershaneden farksız.. çok güzel anlatıyorlar bu yüzden çok izleniyorlar
Kpss yazdığına bakma tarih dersten derse geçmez tarih bir tanedir. Hoca zaten diyor bu tanıtım videosunda herkes dinlemeli her sınava girecekler diye 😊
Ya benim 3 yıllık kardeşim dediğim insan çok dindar çok temiz kalpli gibiydi gerçekten sonra beni sevdiğini söyleyen her gece uzun aşk mesajları atan adam ayrılmak istedim diye yapmadığı kötülüğü bırakmadı. Nasıl iyi dost seçilir ki kendilerini bu denli iyi gosterirken
Diğer insanlara davranışları, ne kadar aklını kullanabildiği, ya da bir konu açarım yorumlarına dikkat ederim belki karaterinden ne kadar taviz verdiğine bakarım vs. çoğu insan basittir zaten.
Yanlış insanlar yüzünden tüm insanlara suç atma. Sadece bir kişiyi tanımadan ona güvenme. Gerçi insanlara çok acayipler. bazen en yakınını tanıyamıyorsun. Umarım iyi bir dostun olur da dünya da dost 1 tane arkadaş çok olur dersin.
benimkinide sıkıyor ama anladımki insanlara bağlı yaşanılmaz hayat bir şekilde devam ediyor hayır gördüğümüz şeylerde şer şer gördüğümüz şeylerde bazen hayır olabiliyor
Gerektiginde insanlarla iletişim senin için zor ise küçük konusmalari bile yapmak istemiyor sesin sadece sanalda çıkıyorsa mis gibi asosyal oluyor bunlar yoksa sahte insanlari sewmiyorsun
Uzun uzun anlatirdim da. Ooo cok uzun surer. Hayatta yalanciktan dostluk kurmadigin surece dostun olmadigi bir hayat var. Bunu basaranlardan olamayinca da. Asosyal damgasi yiyorsun...
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > İnsanlardan çok fazla kötülük gördüğüm için asosyal bir insan oldum. "Asosyal olmak" acı çekmekten daha mı kötü?
En İyi Cevaplar