dört yıllık sevgilim beni hırsızlıkla suçladı ne yapsamki? yanlış anlaşılma olsa bile sormalıydı diye düşünüyorum
Affet
Afetme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kesinlikle sana katılıyorum yanlış anlaşılma olsa bile seni karşısına alıp enine boyuna konuşmalıydınız sorgulamadan yargılamaya her daim karşıyım... AÇIK VE NET SÖYLÜYORUM S.K.T.R ET GİTSİN AFFETME...
ileride daha zor durumlarda seni daha kötü zararlar verebilir bugün ve geçmiş geleceğin aynasıdır unutma...
teşekkür ederim
affetmek erdemliktir
affetmelisin
Olayın oluş şekline göre değişir.
Hz peygamber bile Hz. Aişe'ye iftira attıklarında salt Hz. Aişe'ya inanmayıp cebraile sormuş.
Kayıtsız güven olmaz.
Hele ki bu devirde sevgiline hak veriyorum bir yerde ama, yine de olayın oluş şekli önemli.
canım benim sağol :) haklısın
Tabi ki biraz kırıldığını göster hemen affedilecek bir şey değil sonuçta ama, empati yaparsak ona da kızamayız.
eğer pismansa affet
tabi sebebini de bilmek gerek,belki morali çok bozuktu gibi gibi
affetmek erdemdir 4 yıllık sevgilin yaşanmışlık var
aşkınız pekisir bence ilişkiler fedakarlık gerektirir
hemen 1 kötü şey oldu dye herseyi yakma
Cevap
11Cevap
Sormadan araştırmadan emin olmadan direk suçlayan rencide eden bir insan kolay kolay affedilmez, bu durum size güvenmediğini gösteriyor ve inanın tekrar edebilir, bence gitsin kafasını direklere vursun çok ayıp ve unutulacak bir şey değil.. bu benzer durumlar da sizi sürekli rahatsız edebilir, acaba gene aynı düşünceye kapılabilirmi diye, onu en tanıyan sizsiniz nihai karar da sizin, tarih tekerrürden ibarettir..
Cok ayip cok kotu bir suclama sevgilisin ve uzun suredir berabersin ve seni sucluyor ayip yaaa olurmu boyle bir sey yok affrtme sende gurur yok mugururun incilmedimi bu suclamadA kesinlikle kabul etme affetme
Evli dahi olsan, eşine ait özel bir eşya veya parada olsa izin istemen, yoksa bile, o sormadan hemen söylemen gerekir. Daha 2 hafta önce komşumuzun kocası, hanımın kredi kartından para çekmiş ve söylememis. Kadınında haberi yok, Her ne kadar eşler arasında ortaklık olsada, ne yapıp ettigini ortagına söylemen veya izin alman lazım. Tabiki burada ne aldığına baglı onu belirtmemissin, muhtemelen ilk aklıma gelen para oldu.
4 Yıldır hala seni tanıyamamışsa...
Üstelik bu şekilde adi bir suçlama ? Affetme!
:) teşekkür haklısın
Fazla samimi olmuşsunuzdur. sana hırsız diyecek kadar aşağıda geziyorsa ki çalmış olsan bile artık sevgilin olmadığı aşikar. boş yere geçmiş zaman..
4 yıldır berabersiniz ve seni hırsızlıkla suçladı olayı anlatsaydın daha net cevaplar verebilirdik sana o yüzden affetme BENCE
Çok ağır bir suçlama. Sana güvense ve inansa söylemez ve suçlamazdı. Hayır gelmez ondan sana. :)
Suçladığı konu sana basit geliyorsa, için alıyorsa affet, yok arkadaş ben bunu kaldıramam diyorsan affetme... Ben olsam affetmezdim...
Affetme.
O ilişkiden hayır gelmez. aama yinede senin bileceğin iş.
4 yıl olmuş arkadaş ya.. çok kötü durum çok çok çok
noldu da suçladı olay neydi ki ?
çok uzun... sonra olay meydana çıktı yanlış anlaşılmalar vardı suçsuzum yani ama neden olay önemli sence onuç itibariyle onun tarafından suçlandım ve suçum yokken... ben her şekilde haklıyım bazen herşeyde hayır vardır diyorum ama bilemedim ya :((
hayır benm merak ettiğim farklı bişeydi ufak bişey olsaydı bunu dile getrmezdi üstünü kapatırdıı görmemezlikten gelirdi ama büyük bişey olmuski böyle olmus ama yıne de yaptıgı ayıp suclamak ne demek canım 4 yıllık bir ilişki hırsızlık tuhafmıs..burnunu sürttür zoruna gittiğini hissettr derm.
yok başından zaten bir tartışma vardı suçlu olduğumu düşünüp kendini affetirmek için öyle söyledi amacı kendini haklı çıkarmaktı benden ayrılmak istemiyordu ama konuştukça battı işte olay iş hayatıyla ilgili kalabalık ortam yani
hmm kötü olmus o zaman.. kendini haklı cıkartcam die seni ortaya atması kötü bir durum.. köşeye çekil bencee dediğim gibi hemen affedersen tekrarlar aaradaki sevgi bagı da önemli tabiki de.. :)
sağol ol canım benim teşekkür ederim
hafife alma tatlımm.. kolay bişi değil seviosun ayrıl tarzı bısı dıyemem tabiki de üstesnden gelincek bir durum ama dediğim gibi burnundan getr pişmanlıgı yasat öyle affedersn zaten ;)
kesinlikle affedilmemesi lazım
saçmalama nasıl affedersin
Yuh 4 yılda birbirinizi tanıyamadınız mı
Asla affetme !
kız kaç ay oldu ben bu soruyu soralı nerden buldun... teşekkür ederim cevap için
anketlerde buldum canımm :D
ayrıldınız mı?
rica ederim ne demek :)
affettim benim suçum yok diyor ama sonra yine bencillikleri yüzünden bıraktım sıkıntılar birikmiş sanırım bende yine suçu yoktu ama numaramı falan değiştirdim 4 ay oldu ama hala aklımda istese gelirdi diye düşünüyorum
bencede sevseydi gelirdi mutlaka
teşekkür ederim canımbenim
rica ederim canımm naptım.. keşke ekli olsan konuşurduk
pis hırgız.. ne yaptıysan öbür hayatında :)
Affetme.
Ben olsam affetmem
bence katil afyon :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar