#Cino ilk sırada #Kat Kat Kat #Meybuz bardak ve çubuk meybuz #Uzun paketlerde mısır cipsi#Semsiye şeklinde çikolata#Çokomel#Sürpriz yumurta #Kit kat #Yamii (Mahallede yerdik yamiii diye bağırdık) #Peki çok tatlı ve güzel kek gibiydi #Piko piko #Para şeklinde altın sarısı çikolata#Sulugöz sakız böyle ekşi ekşi#Patlayan şeker ağzımda patır patır #Yumy Himm#Harby #Probis#Kako Muzo Çiko Süto sütleri #Eti Pufff aşkım benim #CapriSun ohh
Çocukken ve şimdi en sevdiğiniz abur cuburlar neler? Abur cubur yer misiniz?
Valla sık yediğim şu anda Acılı Gong. Çikolata o anki ruh halime göre değişiyo. Arkadaşla diyoruz yeni tatlar deniyelim 5-10 dakika boş boş bakıp yine Gonga esir kalıyoruz:D Yok yani klasik abur cuburlar değişmiyo
şu an yokturda abi açık yer getir var Google Play'de indiriyorsun anında getiriyorlar 😅 Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim...
Bende bende 😅Meybuzun tadi eskisi gibi yok abla cinolarinda çeşitleri çıkmış ama eski tadını ben alamadım 😅 Görüşün için teşekkür ederim 😊 Eti cin her zmaan süper 😅
Yok yahu bizim burda bakkalarda var ve birkaç çeşit daha çıkmış.. Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim...
Hehehe uzun zamandır görmedim hala var mı acaba? Bende çok severim en çok kakolu 😅Görüşün için teşekkür eder diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu geceler dilerim...
En İyi Cevaplar