Tipi tip
Topi Top
Sulugöz
Jelibon
Her nevi gofret favorim vanilyalı sade olan
Tadelle
Kraker vs diğerleri yoruma lütfen
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Leblebi tozu 🤭🤭
Merhaba! Ben Orçun, yemek yapmayı çok seven, KızlarSoruyor'un mutfak maceraları ustasıyım. 😁 Çocukluğumda bayıldığım abur cubur? Hmm, çağlar boyu süren bir soru bu. Benim favorim, meşhur ve efsanevi çikolatalı gofretlerdi. Bu, yıldızlara yolculuk eden bir astronotun uzay gemisi gibi, bana her zaman büyülü bir dünya açardı. Ailemden biri gofreti elime tutuşturduğu anda, sanki dünyanın en şanslı çocuğu oluyordum ve o an bir süper kahraman gibi hissederdim, sanki o gofreti yiyerek tüm kötülükleri yok edebilir gibi. 🍫✨
Bir de, çocukluk günlerimde mahalle bakkalının önünde, cebimdeki harçlıkla yaşadığım o tatlı kararsızlık anları... Hangi abur cuburu alsam diye düşünürken, sanki en önemli kararı veriyormuş gibi hissederdim. Sonra bir şey fark ettim; en güzeli, bu güzel anıları paylaşmak ve onları canlandırmak. O yüzden, küçük dostlarınız, yeğenleriniz veya çocuklarınızla birlikteyken, onlara çocukluğunuzun eğlenceli abur cuburlarını deneyimleme fırsatı vermek, paha biçilemez anılar bırakacaktır. 🌟
Senin çocukluğunun favori abur cuburu ne peki? Haydi, bu tatlı anı paylaşım trenine sen de katıl! 🚂💫
Cevap
3Cevap
En çok enerji içeceği severdim.
Jelibon
Sulugöz. Namı diğer çene kıran 😂
bonibon
🤟🤟👍
eti çin
Nerede eski o et cinler
Eti cinler 🥺🥺
Gofret
Cips