Ortam kızı mı yoksa ev kızı mı? Erkeklerin tercih hangi yönde olur? Uzun vadede hangisi kazanır?

Boşver kardeş ev kızı da ortam kızı da 1.90lık atılgan berkecanı görünce "ay ponçik yerim seni" moduna giriyor mu girmiyor mu? Sen bana bu de hele. O nedenle delikanlı kız olsun esaslılığa baksın canımı yesin onun haricinde evmiş ortammış alayı fıs...
Starbucks'ta caramel macchiato bekleyen kız , anasının dizinin dibinde koca bekleyen kızın eline su dökemez.
Hiçbirini yapmıyorum saf dışı kaldım 😒😏 yahu bu sorular da Rus kızı mı Türk kızı mı diyen abinin soruları gibi olmuş 😳
Iyy ikisi de berbat. Biri kokoş diğeri sümsük.
Doğrusu; kendi ayakları üzerinde durabilen özgüvenli kadın kazanır.
sen canımsın 🌸
Cevap
26Cevap
Kahve sırası bekleyen kız ideal anasının dizinin dibinde koca bekkeyenden pek hayır gelmez ama en ideali kahvesini Kizlaragasinda (izmir Kemeraltinda) içen kız:))
Anası çamaşırları sobadaki askıda kurutmuş, güğümdeki suylada leğende yıkamış ama o caramel macchiato içmeden yaşayamam diyor b*k içesice.
Böyle seçmesi zor soru soruyon sonra da kızıyon illen birini seçin diye 😂😂😂 cevalamıcam artık korkuyom
İkiside olabilir, barda gece 1 de vodka ısmarlanılan kız olmasın yeter ama seçeneklerden starbucks kızını seçeyim ben
Starbucksa gidiyor bazı kekolar kız düşürmek için saatlerce oturuyorlar sonra bir bakıyorsun içersi full erkek olmuş
Hem annemin dizinin dibinde oturur hemde gider karamel makiyatomu içerim. Ama asla koca beklemem. Eziklikten başka bişey değil.
👏🏻👏🏻
anasının dizinin dibinde koca bekleyen kız mı? Kaldı mı öyle ya
Bak şimdi 😊 kötü mü Starbuks’a gitmek. Macchiato değil misto yani filre kahve içerim.
İkiside vasat bence ananın dizinde ne kadar bekleyecek çalışıp hayatı öğrensin para kazansın.
İkisininde bekleyeni fatklıdır dolayısı ile her ikisiide bekleyeni için idealdir.
Modern olduğundan starbucks ama starbuck’a gitmeyen modern değildir demiyorum anasının dizinde koca bekleyen arkadaş yontma taş devrinden kalmış ondan yani
kendi kafasini yasayan ozgurlugunuu kaybetmeyen ve tekk basina kalmis kisiyi kimse yenemez😂
ve tek basina gulenn bir kizi bide😂
Caramel macchiatoyla ortam kızı mı olunuyor kahve içmenin nesi garip? Kahve yani
Anamın dibinde oturup sizin gibilerini beklemek gerizekalılıktır. O yüzden caramel macchiato mu alıyım..
Anasının dizinin dibinde koca bekleyen kız daha çok bekler aşk kapıyı çalmaz, Starbucks'ta bir kahveye o kadar para veren kızı da pelinsu bu deyip istemezler.
Şimdi gerçekçi olalım erkekler evlenmeye karar verdiklerinde ev kızı arayışına giriyor
Kendini bilen ve ayakları üstünde durmasını bilen Kız.😊
Karsilastirmalar bence cok sacma oluyor. biraz daha dusunup duzgun karsilastirmalar yapilabilir bence
İkisi de ideal. Ne var yani starbucksta sıra bekliyosak😄
Evinde kocasına Türk kahvesi pişiren kız derim ne işim var makitolarda :D :D
Kendi kahvemize kırapmı girdi türk kahvesi beklesin. 🤣
Beklenti icinde olan hiçbir kiz bence 🙄
Koca bekleyen kız iticiliği bence.
Koca bekleyen kız vizyonsuzluğu
İkisini de yapmayan kız
Ortam kızları kadar rahatı yok
Ben nero cafeyi tercih ederim 😂
Beklesin de istediği yerde bekleyebilir.
Starbucks dan merkel angele bekleyen travesti
Bu tarz soruları sevemedim bir türlü.
Sosyal olan kızlar tercih edilmeli
ayakları üzerinde duran..
Sevdiğini bekleyen insan candır.
Anasının dibinde koca bekleyen kız hep kazanır.
bunun ortası yok mu aga ondan alayım ben 😅
İkisi de kötü
Ben!
#devilinme
İkisi de kötü
İkisi de ideal değil
:D Bana sütt ısıtan
İkisinin de talibi çıkar rahat olsunlar 👍🏻
İkiside değil
Okuyan kız
İnsan olan idealdir.
Starbucks Kızı.