Diyelim ki evlediniz , eşinizle tartıştınız ve o size tokat attı biraz ağır.
Ne yapardınız boşanır mıydınız ?
Ne yapardınız boşanır mıydınız ?
Geçen mayıs ayında eşimle benim yüzümden çıkan bir kavgamız oldu ben ne kadar alttan alsamda onu nafile bana bir okkalı tokat atmıştır ve ellerini arkadan doladı bana bır daha vurmamak için hala o tokadı hissederim o kadar şiddetliydi..Eşimin gönlünü aldım ama olan olmustu sonra özür diledi kalbimdeki yara gectı..Kimse demesın bosanırım dıye ole kolay olmuyor
Bu durumu Allah kimseye yaşatmasın. Ortalığı tarumar ederdim
valla kadın milletinin karnından sıpayı sirtindan sopayı eksik etmiceksin kızını dövmeyen dizini döver bence çok doğru söylemiş atalarımız
Şimdi herkes atar tutar, direk boşarım falan ederim filan ederim... Alayı boş safsata..
Rabbim kimseye yaşatmasın..
Cevap
4Cevap
Üzülürdüm ama biriyle evlenme aşamasına geldiğime göre o kişi en az ruh ikizimdir. Evi terk etmezdim, boşanmazdım ama çok üzülürdüm. Üzüntüden ağlardım belki de. Sinir krizi geçirip kafamı bir yerlere de vurabilirdim. Belki de bağıra bağıra kavga ederdim.
Uzulurdum.. af etsem bile o tokat agir gelirdi bana
ben kendimi cok ezilmis hissetirim
ki esim kendini guclu hissetsin diye..
Bilmiyorum.. o an napacagimi herhalde o sinir halimle
bagirip cagirip ve disariye giderdim..
Eger elli vurmaya yatkinsa bunu kontrol altina almali. Ailelerimiz bir tokatini tahammül edemezken veya onlar bir tokat atmadan büyütürken ellin adamina ne oluyor? Insan sevgisiyle saygisıyla asla kendine saygısını yetirmemeli.
Benim babam bu yaşıma kadar bir fiske bile vurmadı,o kim oluyorda tokat atıcak bana.büyük konuşmamak gerek ama boşanmasam bile bu yaptığını burnundan getirmeden de affetmezdim
Eşim bana bir tokat attı diye yuvamı yıkmam ben, kocamdor severde döverde ve boşanırım diyen kadınlar siz o adamı o tokadı atma noktasına getirirseniz hak etmişsinizdir kes sesini otur sen kadın halinle kime eş kaldırıyorsun
Sürekli döven herşeyde vuran bir adamdan bahsetmiyorum ama bir tokat içinde boşanmam diyorum, ben o yuvayı kolay kurmadım ne engelleri aştık bir tokat uğruna sevdiğim adamdan vazgeçmem
Eşyalarımı toplar giderim,ertesi günde avukata giderim.
Nereye gideceksin diye soruyorsun ya ailemin yanına giderim ya bir arkadaşımın yanına.
Bu dayağın devamıda gelir benden söylemesi..
Boşardım
Ölme eşeğim ölme :)
Sen adam değilsin sorduğun sorulara bak üflersem uçarsın top ne bu havalar 😀😀
Tokatın sebebi önemli değil boşanma sebebidir.
Eşim döverde severde diyenler neyin kafasındalar acaba çok ilginç.
Buyuk konusmak istemem ama 2 şey yapardım ya ona karsılıgını verırdım ya da evden cık git derdim. Evet ben gitmez onu kovardım
eğerki haksız yere vurduysa o an hiç bişey demem ama siniri geçtiği zamn haksızdın derim..ha durduk yere sapır saçma şeler için tekrrlarsa boşanırım
o duruma göre değişir hala sevgi varsa boşanmam ama tavrımı koyarım ve asla eskisi gibi davranmam bu en büyük cezadır bence
bende onun agzını burnunu döker sandelyeye baglar evı atese verırdım sonra boşanrdk falan :D buyuzden evlenmeyı dusunmuyorum :D
formalite ;)
yığarım olduğu yere sonrada klozete atar
üstünede sifonu çekerdim.
artık kendisi düşünsün nereden çıkacağını
. :))
çok üzülürüm ama öküz değilse alır gönlümü bir tokat bu kadar büyütülcek bişi değil bence
yokya ne boşanması oyle bırsey yapmazdım ama pışman ettırırdım...
o kime tokat atıgını sanıyor bende onun agzınını burnunu dagıtırım sonra bosanma
link bana denk gelse boylesı denk gelır sansıma
nolduki :)
yaptıysan oluyormus :)
kızlar büyük konuşmayın benden sylemesi
Ben ona daha çok vururum.
bir şaplakla boşanma olmaz
Bi tanede ben patlatır dilekçeyi verirdim
Nereye bosanıo mk :D Nereye gidecek ki :D
Ne bok yiyecek o saatten sonra o dul haliyle anasının evinde :D
Beş parası olmayan adamlar evlenir faceden :D Ya da kamyoncular :D Gitsin faceden ucuza da görsün ebesinin ...
Sen ne diyon ben fake kız açmıştım birisi fena yavşadı dalgasına konuşmuştum eskiden
olanın babasının 100 şubesi var otobüs şirketiydi sanırım arabaları falan para falan süper netten kız düşürmeye çalışıyor diyor oraya gelecem de seni alacam da :D :D :D
Bulurlar artık masa başında olan facede kızlara sünüyor Bulunuurrr :)
Yalan atmıştır . O kadar parası olan adam reel'de günde 50 kız s*ker istese
Olum sus kızlara iyice yayılmasın bu knu tamam sus dünyamızı s*kme :D
Mayoz mitoz parçalardım :D
bende ona atardım kimki o tobest
Ilk hücrelerine ayırırım..
ümünü sıkarım :D
Terk ederim
Bende ona vururum.
Evi terk ederim.
Yo okumadım. Annemin evine
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar