Güncellemeler
+1 yıl
Keşke bana yardım eden biri olsaydı gerçekten çok kötü bir durum
Şöyle düşünün bir çocuğunuz var başka bir ülkedesiniz hiçbir şey bilmiyorsunuz gidemiyorsunuz yapamıyorsunuz hiç kimsemiz yok çaresizsiniz ne yapardınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Şikayet er içeri alsınlar aklıbaşına gelsin devlet bakar size
Her şey öyle kolay değil yapamıyorum ailesi de izin vermiyor böyle çıkmaz bir sokakta gibiyim yani işim çok zor
Çocuğunuda al dön ülkene böyle olmaz bu adamdan olmaz
Madem ben de öyle düşünüyorum ama iyi günümüz olduğu gibi kötü günlerimiz de var ben babasız büyüyen biri olduğum için bu konularda çok hassasım ve çocuğumun kalmasını istemediğimden dolayı ayrılmak da istemiyorum ama böyle Oturup kendimi ezdirmek de istemiyorum
Seven insan eşini dövmez oda biliyor mecbursun ona göre canı istediği gibi davranıyor ayı ile evlenmişsin yarın çocuğuda dövecek onun yanında senide dövecek çocuğunu böyle baba ilemi büyüteceksin babası olmasa daha iyi
Çok haklısın gerçekten ama ne yapacağımı hiç bilmiyorum burada hiç kimsem yok hiç kimse bana yardım etmiyor defalarca bana hakaret etmesine rağmen ailesi ona hiçbir şey Söylemiyor doktora götürmüyorlar zihinsel problemleri olduğu için onu alttan alıyorlar yani
Sen niye evlendin bunla ahbe kardeşim konsolosluğun numarasını bul yardım iste
Bilseydim böyle olacağını hiçbir zaman evlenmezdim okuyup kendi işimi kurup yaşardım hayatıma da hiçbir zaman evlenmezdim yani bu da kandırılmak desek daha bir doğru olabilirde Hem ben nişanlı olduğum sürede bundan ayrılmak istiyordum ama sonra ne oldu nasıl oldu hiç bilmiyorum bununla Nasıl evlendim ani gelişmeler yüzünden hayatıma Son verdim
Ailenden kimse yokmu senin arkanda durcak
Anne ve anneannem var ve onlara da böyle bir travma yaşatmak istemiyorum boşanmak istemiyorum kendi ayaklarımın üzerinde durmak istiyorum ama nasıl yapacağımı
Bilmiyorum
Olmaz öyle ne tramvası ya kendine çekidüzen versin ya da ayrıl sen ve çocuk daha önemli susarsan işeler daha kötüye gider
Gerçekten o kadar haklısınız ki o kadar çıkıp gitmeyi istiyorum ki ama yapamıyorum kaç kere söyleyim hiç kimsem yok onun için buraya yazdım ki bana bir yardım eden olsun gerçekten çok kötü bir durumdayım yani haklısın düzelmeyecek ben de bunun farkındayım çünkü davranışlarından öyle bana bağırıyor bana benim sözüm son olacak diye Bana el kaldırmaya çalışıyor el kaldırdığında ben de korkuyorum ben de travma yaran
kardeşim*
Konsolosluk yardım eder aç derdini anlat ordaki hükümet ile çözerler veya burdaki ile ezdirme kendini
Çözüm bulabildin mi?
Maalesef evde küsülü oturuyoruz işte nasıl olucak bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin😕
Hakaret edebilir de vuramaz. Vurursa da zaten canı acır kfkdkkd.
O ülke neresiymiş yani hapsetmedi ya
Rusya
İllaki bir yer vardır yani çık dışarı yani yardımcı olacaktır birisi
Kimse yok mu abla yani
Aslında geldim aile benim akrabam ama olmaz olsun böyle akraba bunca hakarete rağmen hiçbir şey söylemiyolar hiçbir şey yapmıyorlar gerçekten çok kötü
Yani uzaktan müdahale edemeyiz birde konu ne ailesi kârı Koca bir haksızlık varsa gerçekten haklı iseniz ortaya çıkar Allah yardım etsin ne diyim
Evlendiğimizden beri anlaşamıyoruz kavgalar ediyoruz ben kendimce haklı olduğumu düşünüyorum o da kendince haklı olduğunu düşünüyor Şimdi çocuk oldum düzelir sandım ama çok daha kötü oldu hiçbir şey yapamıyor ya iyi para kazanmıyor işleri yolunda gitmiyor diye bize yükleniyor sinirli böyle işte ailesi yardım edebilir ama aileden yardım almak istemiyor çünkü kendi kendi parasını kazanmak istiyor
Anladım senin tek çözümün bu durumu düzeltmeye çalışmak
Şimdilik ailesiyle yaşıyoruz ama ileride ayrı bir eve çıkarsak çok korkuyorum bununla yaşamaktan şimdiden bir yol düşünmek lazım bilmiyorum ne yapacağımı ailesinden de çok utanıyorum çünkü babası hem iyi bir adam o bakıyor bize o olmasa yani kötü olurdu sonumuz gerçekten ailesi de bir şey yapamıyor çünkü ailesinin sözleri onun için bir şey ifade etmiyor yine söylüyorum zihinsel problemleri olduğu için
İyide neden evlendiniz anlamadım sorun varsa
Bir de ben bunun zihinsel problemleri olduğunu bilmiyordum nişanlı olduğum sürede Kavga etmiştik bir keresinde ayrılmak istiyordum sonra durumlar düzeldi ve evlendik
Sonradan buraya gelince ben onun çok büyük bir problemleri olduğunu gördüm gerçekten bunun kendisini doktora da kapatmışlar ailesi de ona müdahale edebiliyor ailesinden kaçıp gittiği günler varmış şimdi bizim yüzümüzden kaçıp gidebiliyor Eve geliyor geceleri gelmiyormuş önceden
Başınıza mı geldi bu
Evet maalesef
Geçmiş olsun neden peki sebep ne
Eşimin Zihinsel problemleri olduğunu düşünüyorum düşünmek bir yana öyle olduğuna inanıyorum çünkü durduk yere çok sinirleniyor bu yüzden bana vurdu yoksa böyle bir şey olmazdı
Hangi ülkedesin
Rusya’dayımyımyım dil de çok yani iyi bilmiyorum nereye gidileceğini nasıl yapacağını hiç bilmiyorum ailem başka bir yerde ailemi de üzmek istemiyorum onun için üç yıl ben burada bu hakaretleri sabrediyorum yani
Evlenmeseydin
Zor bir durum