Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Çirkinim ben; ama en güzel kadını satın alabilirim, demek ki çirkin değilim. Çünkü çirkinliğin etkisi ve iticiliği, para karşısında yok oluyor bu dünyada. Yani para sayesinde, insan yüreğinin isteyecebileceği her şeyi yapabiliyorum. Oysa, insanı insan olarak kabul ederseniz, sevgiyi yalnız sevgiyle, güveni yalnız güvenle değiştirebilirsiniz.
Marx
Yani ;kadının huyu para yokken, erkeğin huyu para çokken anlaşılırmış. Bu sebeple maddi şeyleri seven değil de yüreği seven kadından vazgeçilmez.51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin dini nikahla çok kadınla evlenmeleri hakkı da ne düşünüyorsunuz? ↗
mesela bu soruya senin gibi cevap veren bir kadın asildir. ;)12 Yorumla- +1 yıl
esas ben teşekkür ederim asaletinle beni onurlandırdığın için
Eşi , evlatları , yuvası için fedakarlık yapan , ailesini ayakta tutmak için her zorluğa göğüs geren , sevdiğinin hem yari , hem dostu, hem kardeşi , gerekirse annesi ve sırlarını örten herkese yüce gösteren kadın , yüce bir kadındır.. Boşuna denmemiş kadın insanı rezilde eder vezirde..
31 Yorumla
+1 yılBu göreceli bir kavramdır ama kadın dediğin kah mahsum komik anlayışlı kaliteli
Kah tuttuğunu koparan dik başlı asi özgüveni yerinde biraz çılgın sevmesini sevişmesini bilen olmalı işte bunun gibi özellikler bir kadında varsa o kadın vazgeçilmezdir özeldir62 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
187Cevap
+1 yılKadın doğası gereği asıldır onu yıpratan veya vazgeçilmez yapan ikisi de karşısındaki insanın algilayisinda gizlidir asillik kavramsal açıdan tarihsel olarak başka bir anlam taşır günümüzde başka bir anlam taşır nitekim eskiden asıl denilen kisim tarihte ilk zamanlarında bugünkünden çok farklı mülkiyet edinme yolu ile kazanılan hak olarak çok sonradan oluşan bir toprak sahibi ve çalışanları olan elit tabakadan ibaretti bu durum o çağda sadece aklını kullanıp diğerlerinden farklı olarak zaman içinde toprağın sahibi olanların olmayanları çalıştırması idi günümüzde ise anlam bakımından hal tavır ve karakterdir esasen asillik kimi toplumda görsellik kimi toplumda ruhsal kimi toplumda etiksel değerlerdir kısaca vazgeçilmez olunmaz vazgeçilmez olanda yoktur elit bile olsan toplum yüzünü çevirdiği an farkın ortadan kalkar bu da demektir ki bu konuda toplumlar ve kültürler arası da ki göreceli anlamlandırma farkı genellemeye sokulamayacak kadar cesitlilidir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı.
+1 yılBir asil yapan şey: gerektiği yerde buz gibi sert gerektiğinde vicdani değerleri ile hareket edebilen ciddi bir duruş sergilemesidir. Örneğin yolda yürürken bile çok güzel olmasına rağmen öyle emdamlı olur ki bakmaya korkarsın öyle bir durum. Vazgeçilmez duruşu ise yine kişiliğinin özünde yatan insani değerlerle ilgilidir. Ne kadar dürüst, sevgi ve güven vermişse o kadar vazgeçilmez yapar kendini. Tabi bunlar birazda karşılıklı.
20 Yorumla Kesinlikle karakteri duruşu ! Etrafimda en az 5-6 kadın var ve buna dibi düşen bir sürü erkek bu kadınlaŕ herseyi yaşamaya hevesli benimle ama ben karakterlerinden dolayı iğreniyorum onlardan ve her seferinde erkeklerle konusu geciyor ver şunlara istediklerini diye senin yerinde olsam diye başlayan cümleler ile girilen konular karakterli olun kızlar yoksa birilerinin 1 gecelik maceraları olursunuz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılTavır sahibi ise prensipleri vardır. Kendi fikirleri düşünceleri yani herkesleşmemiş olması diyebilirim
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDürüst olan ve günümüze göre değil de kendisine göre hareket edebilen onur sahibi ve güvenilir bir insan olması ayrıca iradesine de aşırı sahip birisi. Bir erkek o kişiyi sevmese dahi onu kaybetmek istemez çünkü güven alır o kişiden. Hani evlenilecek kız tabirinin tam karşılığıdır o kişi.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@amili kesinlikle zaten düzgün adamlar yanlış kadınlarla ve düzgün kadınlarda yanlış adamlarla oldukça huzur olmaz o yerde.
Cevap sahibi+1 yıl@amili öyle biraz ama biraz da insanları iyi tanıyamama huyu var çok insanda mesela bir insan karşısındakinde ne aradığını iyi bilmeli kesinlikle. Bir çok kişi belirli karakterde adam arar mesela ama tipiyle veya fiziği ile iyi olanı seçer sonrada o ilişkide fikirler çatışmaya başlar. Birbirini çok seven iyi insanlarda gördüm ama sanki biraz çağımızdan dolayı azalıyor her şey doğal görülüyor her eylem özgürlük adı altında sunuluyor bu da yapımızla oynuyor sanki yani bir şeyi popüler diye seçmek onu yapmak aslında bizi Özgürleştirmiyor aksine bizi kısıtlıyor ve bizi bir kafesin içine konulmuş iradesiz canlılar yapıyor gibi.
- +1 yıl
Ben hayatimda ilk kez bir adami sevdim inandim, mesafeler Engel olmadi insanligini sevdim gözü yüksekte degil dedim hatta ilk gördügümde onu topal kekeme olarak gördüm öyle olmamasina ragmen. Hayat müsterek dedim belkide Onun yapmasi gereken tüm sorumlulugu üstlendim.
Saygi sevgi hosgörü sabir dayanisma para güzellik hepsi beraber yapilabilirdi Ben kendime güvendim hep ama ne oldu biliyormusunuz nikahima günler kala annesi icin ayrildi Hemde beni aileci göstererek. Genelde kurulu evi erkek bozmak durumunda kalir ya bizim iliskimizde ben oldum Cünkü hepsini Ben yaptim.
Ve en kötüsü annenin istememesi benim kendimce dinimi yasiyor olmam yoksa tüm saygisizligina ragmen saygimi sevgimi hic eksiltmedim kendi aileme ne yaptiysam Onun ailesinide yaptim ama kaybettim
Cevap sahibi+1 yıl@amili hayırlısı olsun bak bir belaya bulaşmadan tertemiz çıkmışsın yinede belki karşında adam gibi birisi çıkarda mutlu olursun ilerde senin için daha hayırlısı olur.
Cevap sahibi+1 yıl@amili hayırlısı olsun sıkma canını.
+1 yılEleştiriye açık olması, duygusallığının mantığının önüne geçmesine engel olması, kendi gibi doğal davranması, yaşamın tüm hengamesi sonrasında göz gördüğü vakit gülümseyişiyle bir sığınacak liman olması...
10 Yorumla
+1 yılben erkek olsam bir kadının güzel olmasındansa kaliteli olmasını tercih ederdim.
Kalitelinin tanımı ise: göreceli olarak değişen niteliklerdir. bence kaliteli olması, görgüsüz ve cahil olmaması güzellikten önemlidir.10 Yorumla
+1 yılBir gun site beni blogliyacak ama yine tekrar ediyorum
Edep hemserim...14 Yorumla- +1 yıl
@xcxc2003 kadin ve erkek hakkinda sorulan tum sorulara ayni cevabi veriyorum, topkumca en cok ihtiyacimiz olan "edep"...
- +1 yıl
Bu yuzden hesabiniza bir zarar gelmez ama kamu spotu tarzi gorus bildirmektense farkli goruslerinizi siteyle paylasmaniz sanki daha bir sevimli daha bir etik olucaktir. sonucta burasi bir eglence platformu 👍😁😊
+1 yılİnsanları dış görünüşlerine göre değil fikirlerine göre değerlendirmesi, sigara içmemesi, güler yüzlü olması, yürüdüğünde kuğu gibi salınması (evet kuğu), düşünceleri, demokrat duruşu kadını kaliteli asikl yapan özellikler arasında gelir.
10 YorumlaUydurmayın ne zekası gücü karakteri filan güzelliği deyin olsun bitsin. Zeki ama çirkin bir kadının erkelerin gözünde vazgeçilmez olduğu görülmüş şey değil
20 Yorumla
+1 yılDoğal olması az konuşması yerli ve zamnınca giyinmesi ağır başlı olması
50 YorumlaKarşısındaki insanın kendine sadık ve sadaktli olması kadının engüzel görme şeklidir. İster kibar ister güzel bakışlı istersen zeki.. kadına bunları verirsen herşekilde görürsün
10 Yorumla
+1 yılAsillik ve vazgeçilmezlik algısı kişiye göre değişir. Kimisi zarif kadın sever kimisi asi. Bunun belli başlı bir kriteri olamaz. Binbir çeşit insan var. Hepimizin beklentisi başka başka şeyler.
11 Yorumla
+1 yılkendini çok fazla konuda geliştirmesi yabancı dil edebiyat tarih matematik fizik siyaset ekonomi vs ve bunların yanında çok güzel olup kimseye pas vermemesi asil ve vazgeçilmez yapabilir.
10 Yorumla
+1 yılKendi ayaklarının üstünde durabilmesi ve kibirli olmaması. En önemlisi de vicdan sahibi mantıklı olması. Bir kadını vazgeçilmez yapan da ciddi olup katı olmamasıdır.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılŞuraya bir farah diba atayım
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Bence asalet ölçülü olmak ve tavırlarla alakalı bir olgu sonradan kazanılması zor00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılEdebi, hayası, ahlakı, karakteri
Bunlar erkekler içinde geçerli tabiki.40 Yorumla
+1 yılHiç kimse vazgeçilmez değildir önce bunu kenara ayıralım. Asi olmak istiyorsan hal ve hareketlerine ve giydiklerine dikkat edeceksin. Görgü kurallarını da bilmiyorsan öğrenmen lazım.
Kıyafet olarak az biraz merak unsuru oluşturacak kadar küçük bir dekolte ve abiye elbise seçimi lazım.
Oturup kalkmana dikkat edeceksin, mesafe koyacaksın. Canımlı cicimli konuşmak yok, herkesle samimi olmak yok, biraz sadakat de önemlidir asalet içerisinde.00 Yorumla
+1 yıl"Vazgeçilmez" diye bir şey yoktur ve "Asil olunmaz; doğulur." :) Dolayısıyla tek bir şeye bağlı değildir asalet.
20 Yorumla
+1 yılNamuslu, nerde durmasını bilen, gözü felfecir okumayan, o... gibi her erkekle konuşmayan, dobra açık net olan, makyaj yapmayan, sosyal medya kullanmayan, dekolte elbise giymeyen her kız asil ve vazgeçilmezdir. en azından yüzde 60 70 ini yapanlar.
09 Yorumla- +1 yıl
Neden şaşırdın ki 😊 benim için bu tavırları asil, vazgeçilmez ve başüstünde tutturur.
- +1 yıl
Makyajdan kartım yüzünü boya kovasına sokup çıkartmasın.😊😏
- +1 yıl
Sosyal medya kullanmayan kızlar da var ama eminim buna.
- +1 yıl
Sosyal medyadan kastınız tümü mü yoksa instagram facebook whatsapp vs. Gibi mi
- +1 yıl
Whatsapp hariç hepsi.
- +1 yıl
Anladım teşekkürler
- +1 yıl
Önmli değil.
Kişiden kişiye değişir. Karakter farklılıkları olur. Herkes aynı şeylerden hoşlanmaz. Buna genelleme yapmak çok zor
10 Yorumla
+1 yılBir kadını asil Vazgeçilmez yapan sevdiği adama sahip çıkması kıskanması ve erkeği yönetmeyi bilmesidir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 341 cevap paylaştı. Sadakati ve Hanımefendiliği.
Gerçekten bu zamanda ve kelimenin tam anlamı ile böyle kişilikler kaldığından Şüpheliyim...10 Yorumla
+1 yılDoğallığı ve o doğallığa eşlik eden içten tavırları.
20 Yorumla
+1 yılBence olay zariflikte değil ne kadar çok çektirirsen okadar çok vazgeçilmez oluyorsun
20 YorumlaMiranda Kerr'in edepli ve tesettürlu olanıdır, asil kadın. Benim gözümde... @suzaa
@MaSksTeR 😃23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılTavır ile ilgisi yok bence
kendi gibi olsun doğal ve yalansız olsun zaten asildir10 Yorumla
+1 yılKadınlığının farkında olması nerede ne istediğini bilecek kadar olgun beyine sahip olması*"
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bakislar.. vucut dili.. ve giyim tarzi.. ilk once karsidan bakinca bunlar etkili
10 YorumlaKarakter diyelim genel olarak. Çok detaylı olur yoksa.
10 Yorumla
+1 yılannelik vasıfları! gerı kalanlar teyyareden seyler..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 910 cevap paylaştı. Asalet karakterden gelir, belli bir tavır sergilenerek gosterilmez bir bütündür.. hiç bir kimse de vazgeçilmez değildir
20 Yorumla
+1 yılAsla vazgeçilmez yoktur yeri geldiğinde herkes vazgeçilir...
10 Yorumla
+1 yılSanırım iyi bir aşçı oluşu bu aralar aşçılıkta iyi olan kadınlara takıldım kaldım.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Bir kadını vazgeçilmez ve asil yapan, duruşudur.
Tavrı ve bakış açısıdır.10 Yorumla
+1 yılKendine olan özgüveni ve hayata karşı duruşu önemlidir bence.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılBir karakteri olması ve ayaklarının üzerinde durabiliyor olması.
10 Yorumla Değer veren insana değer vermesi, insanlara karşı hoş görülü olması...
10 Yorumla
+1 yılIlkinin son olması aynı şekilde Bu erkek için de geçerlidir
10 Yorumla
+1 yılHiç kimse vazgeçilmez değildir.
Bir gün Her canlı bir ot gibi tükenecek değerdedir10 Yorumla
+1 yılYerine göre konusması, Zeki ve kültürlü olması, bilgili olması, mizahtan anlaması, Kendine has zevklerinin olması, sadık olması
10 YorumlaKimse vazgeçilmez değil ayrıca millet hadi işine kızları seviyor
30 Yorumla
+1 yılZekiliği elitliği dominantlığı benim kadınım böyle olmalı.
10 Yorumla
+1 yılerkeğine sonuna kadar değer veren dik duran, sadık ve otoriter kadın vazgecilmezdir. ağır başlı adam gibi adam delikanlı bayanlar var ama bize denk gelirmi? gel be canımı vereyim.
00 YorumlaDuruşu ağırlığı oturup kalkması nerde ne şekilde konuşması gerektiğini bileni.
10 Yorumla
+1 yılİngiliz kraliçesi gibi mütevazi, nazik, üsluplu olması
10 Yorumla
+1 yılBoyle bir kriter yoktur.. yer yuzunde hiç bir insanoğlu vazgeçilmez ve alternatifsiz değildir
20 YorumlaAynen gelip hemen söylüycez😄 öyle söylemeklede olmuyor ve çok aşık olunmalı ancak öyle neye aşık olunucagi belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer zaman ulaşılmayan bir tavır sergilemesi vazgeçilmez yapar
10 Yorumla
+1 yılKarakterli duruşu/ağırlığı, konuştukları-güldükleri, zekası...
10 YorumlaKimse vazgeçilmez değildir bence. He en çok bana ait oluşu etkiler
10 Yorumla
+1 yılnerede nasıl davranacağını bilmesi ve de erekğini bu yönde tenkitler yaparak ona yön veren kişidir
10 YorumlaBence asillik kadınlık ve erkeklik olarak değil kişilik olaraktir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuğumun annesi olması yoksa kadın kadındır aynı işte beyinden vazgecemeyeyim
00 Yorumla
+1 yılHipergamiye uymayan kadın bulsam herşeyine uyarım ama nerde...
00 Yorumla
+1 yılDominant ve güzel olması. Ben bana hükmeden, sert ve dominant kadınları severim.
07 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi sarışın mı esmer mi
- +1 yıl
@asmabahce01 Farketmez her türlü severim.
- +1 yıl
Ona hizmet etmek ve dediklerini yapmak isterim.
- +1 yıl
Hangi şehirb
- +1 yıl
Hangi şehirdesin?
- +1 yıl
@asmabahce01 İstanbul.
- +1 yıl
Neden sordunuz ki, bir şey mi isteyecektiniz?
+1 yılKendine bakması ve bir kadın olarak ne derece değerli olduğunun farkında olması
10 YorumlaBir kadının vazgeçilmez olabileceğini sanmıyorum...
00 Yorumla
+1 yılBence her seyden once insan olmasi saygi sevgi durustluk yani insancil tavirlar kadini kadin erkegi erkek yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiyede sadece güzelliğe bakarlar gerisi hikayedir.
20 Yorumla- Devamını Gör (220)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat