Annem çok canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım?

Kilomla sürekli dalga geçiyor, sen önce o göbeğini erit diyor. Sürekli kilomu eleştiriyor, kafayı yemek üzereyim. Oysa ki fazla bir kilom yok biraz kiloluyum, balık etliyim, boyum 1,60 kilom ise 60 ama verilebilir yani yeter ki insanın içi iyi olsun. Sürekli her sinirlendiğinde beni aşağılarcasına konuşuyor. 'Gö*ü büyük' gö*ü benimki kadar olmuş gibi şeyler söylüyor. Sinirlenince elini orama burama atıyor. Sapık sapık hareketler yapıp laflar söylüyor. Bana Gö*ü s*kli dedi o gün de. Ha bire maymun maymun diyip duruyor. Çok canım sıkılıyor annemin bu durumuna. Babam da farkında. Hatta babam yanına bile yaklaşma hiç kafa yorma kendi haline bırak diyor. Sürekli sinirlenince canın koca mı istiyor kız senin diyip elini orama burama atıyor. Oysa ki akıllı biriyim. Evden hiç çıkmam. bir tane bile arkadaşım yok. Anladım ki demek ki kötü hayırsız bir kız lazım bunlara. Annem deli gibi böyle ne dediğini bilmiyor sinirlenince ağzının lafını bilmiyor olur olmadık konuları açıyor. Herkese, diğer kardeşlerime bile bir lakap takmış sürekli onu söylüyor. Evin içinde ha bire bağırıyor. Artık durumu üst kattaki ev sahibi ve komşularda farketmiş. Geldi kapıya dedi ki siz bu çocuklardan ne istiyorsunuz, sürekli çocuklarla uğraşıyorsunuz üvey anne baba mısınız yoksa dedi. Komşular gidip şikayet etmiş sürekli çocuk bağırma sesleri geliyor diye. Sizce ne yapmalıyım ömrümün tamamını bu şekilde geçiremem vallahi deli olmaya başlamışım ne yapacağım :(
Annem çok canımı sıkıyor sizce ne yapmalıyım?