Tükenmişlik, psikolojik rahatsızlıklar. Zaten kendi canına kıyma eğiliminde bulunan insanlar "ben intihar ediyorum" demezler, intihar ederler. Yani bu artık hayattan hiçbir beklentileri olmadığının bir göstergesi. Yok olmak istediklerinin bir göstergesi. Çevre şartları, ve Aile içi iletişim bunu çok etkiliyor ve kişi artık sağlıklı düşünememeye başlıyor. Temelinde kesinlikle, anlaşılamadıkları düşüncesi var.
Tüm çabalarına rağmen hayatındaki şeyler düzelmiyorsa çözümsüz kaldığında, hayallerini gerçekleştirme ihtimalini kaybetmişse, insanlarla ve ailesiyle anlaşamıyorsa yani bundan zarar görüyorsa, aile içi şiddet görüyorsa, kimse tarafından sevilmediğini anladığı zaman diye düşünüyorum. maddiyatı buna dahil etmiyorum.
Bir kere kafana girdi mi kurt gibi kemirir. Çok basit bir sebep tıpkı camdaki küçük bir çatlak gibi ilerledikçe büyür ve şiddetlenir. Beni sorarsan her zaman içimde vardı. Hala da var. Bu dünya bana göre değil ya da ben bu dünyaya göre değilim. Öyle işte.
Senmi kıydırcan Vibratörünü yanından ayırma Bugün benzin döküp yaksam kendimi sonsuza kadar acıncak durumdasın ama bir şansın var beni yalamak hani bazı kelimeler vardır penis yalatırcasına Değerlendir şansını bence
Insan hayatında hicbirseyden tat almaz zevk almaz ve son çarenin o olduğunu zanneder aslında ecel saati. Degismez intihar olmasa bile kisinin ölüm saati belli oldugu icin sahis o saatte zaten mutlaka vefat ettirilecektir.
Evlenmeyi düşündüğün kızın sen askere gittikten sonra seni terk edip başka biriyle oluşu mesela başıma geldi ama intihar etmek zayıf insanların harcı bence.
En İyi Cevaplar