Televizyondaki oyuncuyu elinde olsa öldürecek kişiler gördüm ben. Filmin akışına kapılıp havaya tekme atanlar mı dersin, filmdeki oyuncularla muhabbet edenler mi dersin... Dışarıdan kendilerini o şekilde izleseler kendileri de cinnet geçirir eminim.
Her cümlenin sonunda ''ya'' diyenler
Sürekli isyan ediyormuş gibi her cümlenin sonunda neden bu iki harfi kullanırlar bilmem. Yeter deyip toprağın içine gömülmek geliyor insanın içinden.
Konuşurken, dinleyen kişi başka tarafa baktığında dürtenler
Başka tarafa bakınca dinlememiş mi oluyoruz bilmiyorum. Cinnet geçirmeye bir sebep daha.
Toplu taşıma araçlarında boş koltuk bulduğunda yarış yapanlar
Biraz yavaş! At mı kovalıyor? Aynı zamanda kendi eviymiş gibi koltukta yayıla yayıla oturan kişiler gerçekten gıcık olunası.
Her cümlenin sonunda 'anlatabildim mi?' ya da 'tamam mı' diye soranlar
Anlatamadın ya da tamam değil diyesi geliyor insanın. Ne o öyle sanki kendiyle prova yapıyormuş gibi.
Kalabalık bir ortamda tanımadığınız birinin gözünü dikip size anlamsız anlamsız bakması
Artık ne düşünüyor bakarken, üzerinizden senaryo mu kuruyor yoksa sadece bakıyor mu. Suratında bir kas bile oynamadan bakarlar ya bütün konsantrasyonunu alır götürürler insanın.
Bebek taklidi yaparak konuşanlar
Özellikle bayanlar şirin olduklarını sanıp bebek taklidi yaparlar ve erkekler buna çok sinir olur. Şirin olduklarını sanıyorlar ama inanın çok itici ve ironik bir durum. Tüpçü Fikret gibi ''yeter ulan uzatma'' diyesi geliyor insanın ama bebek gibi ağlar diye korkmaktan diyemiyoruz.
Bebek taklidi ile konuşanlar direkt kabin basıncımı arttırıyo. bir de başka birinin anlattığını dinlemeye çalıştığını gördüğü halde hala sana bir şey anlatmaya çalışanlar var ısrarla. onların da hastasıyım. hanginizi dinliyim lan?
En İyi Cevaplar