Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Bulunmaz hint kumaşıdırlar

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Kendileri daha aynaya bakmadan dışarıda "çok güzelim" edası ile dolaşırlar ve hep mükemmelin peşinden giderler. Fakat sonları hüsran olunca canavara dönüşürler. Ego tavandır.

Şekilcidirler

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Hepsi ben karaktere bakarım der ama insanları dış görünüşüne göre yargılamakta üstlerine yoktur. Bir insanın dışı iyi olmayınca ona karşı çirkin benzetmeler yaparlar. Dışını beğenmediği birinin karakterini hiç merak etmezler. Sevgili konusunda bile "ben sevgilimin karakterine aşık oldum, tipine değil" diyip sevgilisinin karakter yoksunu ama yakışıklı çıkması sonucunda, kendisinin ne kadar karaktere baktığı tartışılır.

Erkekleri hep belli kalıplara sokarlar

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Türk kızlarının sürekli: "Erkek dediğin kaslı olur", "Erkek dediğin uzun boylu olur", "Erkek dediğin kılsız olur, yakışıklı olur" gibi hep belli kalıba sokmaları kendilerini komik duruma düşürüyor ama onlar bunun farkında değiller. Yani Allah herkesi farklı yaratmıştır, hepimiz Kıvanç Tatlıtuğ değiliz ki. Halbuki kendileri dönüp bir aynaya baksalar iddaa oranı gibi boyu, kafam kadar baseni ve kıllı kolları vardır. Güzelliğe dair hiçbir şeyleri yoktur. Ondan sonra erkekleri bakımsız olmakla suçlarlar.

Seveni değil üzeni severler

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Türk kızlarının habire karşı cinsin "adam olsun, karakterli olsun, sevsin saysın, sadık kalsın" gibi kriterleri vardır ve bu durumda haklılardır ona bir şey diyemem. Ama gel gör ki sevgili yaparken hiç bu kriterlere uymazlar hep tam tersine bakarlar, ondan sonra suçlusu bütün erkekler olur.

Hep masumu oynarlar

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler

Türk kızlarının masumu oynamakta bu kadar profesyonel olduklarını bilmiyordum beni her zaman şaşırtıyorlar. Doğuştan yetenekliler abicim genlerinde var. Bir tartışma yaşanırken, erkek haklı olsa bile erkeğin kazanan taraf olması imkansızdır ve özür dileyen taraf hep erkek olur. Şimdi bu benceyi okuyup veya okumadan bile çoğu kız karşı saldırıya geçecektir eminim. Yalnız, Türk kızlarının (bu site dahil) Türk erkeklerini aşırı derecede ezmesine, yermesine ses çıkaramazsın. Çünkü Türk kızları hep masumdur.

Sonuç:

Son madde de dediğim gibi bu benceyi yayınladıktan sonra bütün kızlar saldırıya geçecektir ama bunlar bir gerçektir ve gerçeği asla kabullenmezler. Türk erkekleri hakkında olumsuz birşey söylense direk genellemenin dibine vururlar. Hee tamam ben de genelleme yaptım, öyle olmayanlar da olabilir ama olmayanları çok nadir vardır. Hepsi olmasa da %90'ı böyledir. Bu durumdan şikayetçi olan sadece ben değilim, çoğu erkek bundan yakınır aksini iddia edenin de zaten nasıl biri olduğu bellidir.

Şimdi bazılarınız diyecek ki kaç yabancı kız veya Türk kızı tanıdın? Emin olun sizden çok tanıdım, turistik yerlerde çalıştım yabancılarla çok sohbet ettim ve şunu söyleyebilirim ki bizim kızlarımızdan fazla hoşgörülüler.

Türk Kızlarına ''Neden Böyle?'' Demek İsteyeceğiniz Nedenler
Cevapla