Özgürlüklerine düşkünler karışılmak istemezler sık boğaza gelemezler. Yalnız iş aşık olduklarında değişir gözleri özgürlük görmez kısıtlamak isterler, kısıtlarlar kıskanç ruha sahip oldukları için karşısındaki kişiyi kısıtlar kendinin de kısıtlanmasına izin verirler.
Hırslılar
Bir konu üzerinde direttiklerinde sonuna kadar pes etmezler onlarla uğraşması zordur taktı mı takarlar kafaya ellerine geçen yandı derim. Hırs konusunda dişlerini sevmediği kişilere gösterirler, zıt gittiklerinde kin bile beslerler karşısındaki kişiye kolay kolay zarar vermezler nefret etmeden gözleri dönmez.
Nazik ve yardım severlik
İnce ruhlu romantiklikten anlarlar oldukça duygusaldırlar karşısındaki kişiye değer veriyorsa olumsuz bir olayda hemen göz yaşlarına boğulurlar. Kova kadınları çok yardım severdir karşısındaki kişi canından çok seviyorsa onun için canından vazgeçer elinden geleni yaparlar.
Kıskançtır
Zodyak'ın en sinirli burcu kova kadınıdır. Sinirlenmelerini genelde kıskandıklarında görürsünüz çok tehlikeli bir hale gelirler sevdiği adamı öldürecek kadar kıskanabilirler onları anlamak için karşıdaki kişininde kıskanç ruhlu olması gereklidir.
Aşk maceralarında sadık ve fedakarlar
Karşısındaki erkeği çok seviyorsa ona sonsuza kadar sadık kalır. Aşkı için her fedakarlığı yapabilir ölümü dahi göze alabilirler. Aşkları kolay kolay bitmez pes etmeyi sevmez, onlar aşklarını diri diri mezara gömerler ama aslında hala kalplerinde yaşıyordur.
Kova kadının kalbi mezar gibidir içine giren bir daha geri çıkamaz..
Aykırı Kişiliği İle Büyüleyen Kova Kadınının Özellikleri
Güzel anlatmışsın kıskanç oluşum doğru özgürlüğe düşkün oluşu yanlış anlaşılıyor kova kadını aslında sadece kendisine fazla karisilmamasini ister mesela gideceği yerleri söyler eğer oraya gitmek istiyorsa gitme dememeli karşıdaki çok kıskançsa bende seninle geleyim demeli
Kendi kendinizi övüp duruyorsunuz sürekli sitede ya neyse 😄 Madem mutlusunuz böyle bozmayayım hiç 😅 Küçük bir dipnot: bırak özgürlüğü, nerde ana kuzusu ve kapalı fikirli insan tanıdıysam hepsi kıva kadınıydı. Hem de 1 tane de değil 7 kova kadını tanıdım şimdiye dek. Al birini vur ötekine 😄😄
Cok duygusal olmak disinda yazdiklarinin hepsi dogru. asiri kiskancligimi sevgilime soyledigim bir sozle anlatmak istiyorum; seni bazen oylesine kiskaniyorum ki @engenheiiro seni yemek istiyorum kimse gormesin diye 😇😇
Kesinlikle harfiyen doğru sevdiğim bir dostum vardı aynısı 😊 Bir adama aşık oldu neredeyse 4seneden beri hayati darmadağın aramız çok iyiydi herkesten cok seviyordum ama bana yaptığı yanlıştan sonra eskisi gibi dost olamadım. Guzel yazmışsın 😊
En İyi Cevaplar