Merhaba güzelliklerim birkaç erkek davranışlarından bahsedeceğim. Bu tiplerden kesinlikle uzak durun. :)
1-Sürekli fotoğraf atmanızı isteyen erkek
Anlık Fotoğraflar isteyen erkekten kesinlikle uzak durun. Bunu genellikle gece isterler ve amaçları bellidir. Anlık fotoğraf isteyerek işi ilerletirler bu durum zamanla başka başka fotoğraflar istemeye kadar gider.
2-Gece oldu mu konuyu saptıran erkek
Benim cancağızlarım, güzelliklerim bakın bu konu önemli. İnsanlar gece oldu mu duyguları ile davranırlar yani sizi seviyorsa adam gibi güzel güzel konuşurlar ama amaçları farklıysa gece oldu mu konuyu başka yerlere saptırırlar. Yani buradan anlayabilirsiniz sizi sevip sevmediğini. Haa seven erkekte o konuyu konuşmaz mı?konuşmak isteyebilir ama her gece her gece ya da sürekli konuşmazlar.
3-Sizi çantada keklik olarak gören erkek
Bu tip erkekler sizi kaybetmekten korkmazlar. Rahat rahat özgürce takılırlar. Hatta sizleyken başka kızlarla da olabilirler. Nasıl olsa siz çantada kekliksiniz. Böyle düşünen bir erkeğin yanında bir dakika bile durmayınız. Sevseniz bile onunla olmayın, hayatınızın içine ettirmeyin.
4-"Aman canım gönül işlerinde yaşın önemi yok." Diyen erkek
Bu erkekler sizden yaşça büyüktür ve işinde uzman olmuşlardır. Sizi etkilemek için etmedikleri güzel söz, gözünüzü boyamak için yapmadıkları kalmaz. Sizin yasınızı tahmin edebiliyorlardır ama sizi elde etmek için "Yasından daha olgun görünüyorsun, yan yana dursak fark hiç belli olmaz." Benzeri sözler söylerler ama inanın hepsi sizi elde etmek içindir. İlişkiye daha sıcak bakmanız için bir taktikdir bu. Amaçları ise çıtır kız düşürmektir. Aman ha kanmayın bu yaratıklara.
Bu bencem tutarsa devamı da gelir. Yazmadığım birkaç tane daha var.. Umarım dediklerim kafanızda yer edinir. :) Şimdilik Hoşçakalın güzelliklerim. Hepiniz öpüldünüz :*
Biraz saçma bir yazı olmakla beraber güzel olmuş beğendim. Zaten gecenin bir yarısı o tarz fotoğraf isteyen bir erkekle duracak kız yoktur. Kahramanca ortaya atılıp açıklama yapman gerekmez çok bilmiş arkadaşım.
tam 12 den vurmuşsun ve böyle tipler zaten bunları yaparak kendinden uzaklaştırıyorki çünkü biz kızlar erkeğin şefkatine ilgisine ihtiyaç duyarız gerisini düşünenlere de diyecek lafım yok sadece bu bencede yazılanlar benim arkama bile bakmadan kaçıp gitmeme sebep oluyorlar sevgi falan hikaye ya... tebrik ederim. :)
Profesyonellll abla )))) 2-3-4 e katılıyorum ama 1 in büyük bir bölümüne katılmıyorum. Belki sevgilisini özlüyor adam. Görmek istiyor. Bence ilerisini isteyenden uzak durundan başlasan 1. ye daha doğru olurdu diye düşünüyorum.
En İyi Cevaplar