Toprak elementinden ve Satürn yönetiminde olan oğlak burcu!
22 Aralık 20 Ocak Arası!
Nereye düşersen düş ama bir Oğlak`la ters düşme. Çünkü Oğlak kendisine karşı çıkılmasından nefret eder.
Onlar hep kendinden eminler:
Nereden başlasam bilemedim, disiplinli, planlı, ciddi, serin kanlı, soğuk kanlı, güvenilir dediğin zaman aklınıza oğlak burcu gelsin. Emin adımlı hızlı hızlı yürürler nereye gittiklerini söylemezler ama gittikleri yol her daim doğrudur hedefe doğru giderler.
Oğlaklar bazen gizemli olabilir değişken yapıda olabilirler nedeni mantıktır bazen duygularından çok mantıkları çalışır eğer bir oğlak burcunu etkilemek istiyorsanız duygularına değilde zekasına hitap etmelisiniz. Oğlak burcu size gülümsüyorsa mutlu olun rahat olun ama sert haşin bir bakışı varsa koşarak uzaklaşın tehlike yatıyor demektir o sert bakışlarda.
Onların iç dünyası farklıdır:
Oğlak burçları ne kadar soğuk olsalar'da sevgiye açtırlar asla belli etmezler. Düşüncelerine fazla önem verirler öz güven sahibidirler. maddiyata çok önem verirler. Hayatta en çok değer verdikleri şey para ve aşktır. Diğer burçlardan onları farklı kılan aşk hayatıdır zaten aşk hayatlarında gerçekten çok titizler evlilik düşünmezler fakat aşık olmadıkları için değil onların hedefi önce iş sonra aş daha sonra aşk düzenlerini kurarlar geleceğe yatırım yaparlar ondan sonra hayatını birleştireceği kişiyi iyi seçerler.. İş hayatlarında sabırlı, titiz, hırslı, disiplinli olurlar iş hayatı aşk hayatı ayrı yerdedir onlar için. Onların iş hayatında illa ki bir hedefleri olur o hedefe ulaşırken gösterdikleri çaba asla bitmez tükenmez yorulmaz.. Bir konu üzerine oturup karar veriyorsa ve kararı'da vermiş ise o karardan asla caymazlar.. Sevgilerini dile getirmezler duygularını göstermezler bazen duygusala bağladıklarında aşka geldiklerinde kendilerini tutmazlar çok güzel şiir yazarlar, duygularını yazarak dile getirirler.
Zaman kaybıyla işleri olmaz tıpkı kendileri gibi ciddidir aşk hayatı da. Fazlası ile sadık olurlar sıcak kanlı olurlar kalp kırmazlar dengeyi sağlarlar yuvayı yaparlar gönül alırlar her konuda ince davranırlar aşka önem verirler her şeyden önce aşk insanı değiller fazla ama gerçekten aşkı keşfettiklerinde farklı bir aşk tanrıcasına dönüşe bilirler. Arası çok iyi olduğu burçlar boğa ve başaktır. Arası iyi olduğu burçlar, kova, balık akrep ve yaydır. Arası kötü oldukları koç, yengeç ve terazidir. Ne iyi ne kötü aslan ve ikizlerdir..
İnatçılar kararlılar:
Gerçekliğe doğallığa önem verirler yapmacık tavırlardan asla hoşlanmazlar. Özellikle oğlak erkekleri çok güvenilir olurlar aradıkları'da hep güvendir zaten.. Realistlik ve değerler idealleri arasındadır. Bir konu üzerine söz vermişlerse tutarlar asla yalan söylemezler yalan söyleyen birisine asla hayatlarında yer vermezler. Her zaman sert kişilik yatar içinde genelde mesafeli davranırlar uzak dururlar. Onların yalanla dolanla işi olmaz. Onlar yenilgiyi sevmezler onlar hep kazanmaktan galip gelmekten yanadır. Hayatı aslan burcu gibi kurallarına göre yaşarlar inandıkları bir sistem vardır onun dışına çıkmazlar çıkılmasını'da istemezler. Biraz inatçılar onları her yürek kaldıramaz bu yüzden.
Oğlak burçlarında diğer burçdaşlarında olmayan bir sabır vardır aşırı sabırlıdırlar sanki diğer burçlarından almışlar bütün sabrı oğlak burcuna vermişler. Mantık üzerinde hareket ederler doğru olanı seçerler aşırı hassas olurlar. Mantık üzerinde yürüdükleri için insanları kolay şekilde anlaya bilirler ve anlata bilirler. Çok iyi yürekliler saflar temiz kalpliler adeta iyilik perisi diyebilirim.
biz tanışmıyoruz değil mi? bir an şüphede kaldım :D bir oğlak ancak bu kadar güzel anşatılabilir , noktası virgülü herşeyi beni anlatıyor... her cümlesinde kendimi gördüm diyebilirim , nasıl bu kadar analiz edebildin bilemedim valla :D oğlaksan orası ayrı tabi :D@muhendis_hanim , aşkım bildiğin beni yazmış epey bir şaşkınlık ve hayretle okuduğumu belirtmek istedim :) sende oku ayrıca :)
allah göstermesin :) iki dakka da duygu değişimlerine gelemem ben :) burcuma ait taşıdığım özellikleri yeterince güzel bulıyorum tabi bazen dezavantajları oluyor ama yine de kabugunda zarar görmüyorsun :)
Parayi cok onemsemesi ve evlilik dusunmemesi 😛disinda diger özelliklerine aşıgım zaten etikete ne luzum 😄birak ozelliklerin gizli kalsin @engenheiiro 😘
Ben yengeç sevgilim oğlak burcu henuz bir sorunumuz yok ki Allah sorun da vermesin zaten ikimiz de inatçı keçiyiz sevdiğimiz için sabderiyoruz resmen😂 o boyle mantıklı konuşur öğüt verir benim çok hoşuma gider onu dinlemek. Sakin sakin konuşur böyle böyle bem de nazlı nazlı evet hayatım haklisin sevgilim 😂😂😂😂 i love him 💑💑💑💑
Oğlak burcunu seven biri ona sevdigini soylese ama sonra konusmasalar oglak der mi yalan soylemis sevse çaba gosterirdi ugrasirdi, yani oyle bir durumda oglagin tutumuna karsi ne yapilmalidir her ne kdr iliski istemiyorum desede pesi birakilmali mi gidilmeli mi lutfen cvp verin 😞😞😞
Abi ben oğlağım da. Bu kadar da övülmez be :D Ben oğlak burcuyla tamamen uyuşmuyorum ama yükseleni ile baktığımda neredeyse tam oluyor. Güzel olmuş eline sağlık.
Benim bu burcda en sevdigim sey sozunde durmasi , çaliskan olmasi, ama en sevmedigim seyde kinamaya megilli olmalari , bunu yapmaktan kendilerini alikoyamiyorlar bence, empati yetenekleri sifir.
En İyi Cevaplar